Canada (6)
Raspunsuri - Pagina 6
DIALORI spune:
Baghera, eu am fost in romania cind fetitza mea avea 8 luni; ce sfaturi pot sa-ti dau:sa ceara loc la margine, pt. ca, copilul este infant si lui nu ii da loc, de ce iti spun pt. ca, eu cind m-am dus de la toronto in romania mi-a dat loc in mijloc si nu puteam sa deranjez tot timpul pe cei de linga mine si drept sa-ti spun nici nu am servit nimic de baut, ca sa nu ma duc la toaleta; in alta ordine de idei sa-i puna caciulita in capusor, sa-i de-a sa molfaie ceva in guritza cind aterizeaza sau decoleaza avionul(e vorba de suzeta sau daca nu vrea suzeta sa-i de-a sa bea ceva cu biberonul)in rest ce sa-ti mai spun ,csci fetitza mea a fost cumintica in avion nu a plins, a dormit , doar ca si-a schimbat fusul orar.
Te las si mult succes prietenilor tai.
bagheera spune:
V-as mai ruga sa raspundeti, daca vreti si aveti timp, la urmatoarele intrebari:
"In primavara vom pleca cu un BB de ~ 8 luni.
Concret :
Sa inteleg ca nu trebuie sa avem noi cumparat cos de mana pt bb?
Ce pret are biletul pt bebe? Are dreptul la bagaje?
Se gasesc mai greu biletele in cazurile acestea?
Multumesc anticipat. "
Multumesc si eu anticipat in numele lor!
iselin spune:
compania trebuie sa-ti puna la dispozitie cosuletul. sunt unele avioane care nu le au in dotare, dar va spune agentia de unde luati biletele. pentru bebe sunt doua optiuni de bilet:
- fie ii luati bilet intreg cu loc, e foarte bine pentru spatiu pe care-l are la dispozitie, nu are dreptul la mancare
- fie platiti 40% din pretul adultului pentru bilet de bebe fara loc.
anne in avion la 10 luni s-a miscat foarte mult, se incalzise desi era rece, daca nu am fi avut loc si pentru ea ar fi fost foarte greu.
bebe are dreptul la bagaj de cala si de mana, depinde de compania cu care calatoriti.
iselin spune:
pardon, am gresit, daca luati bilet cu loc are dreptul al mancare. oricum puteti cere lapte si suc la discretie, toti sunt f draguti cu copiii.
puteti lua cu voi la bagaje de mana(nu se cantareste) un carucior pliabil (15 cad), va este f util prin aeroport.
o caciulita pt ca e curent si schimburi.
zisaCami spune:
Fetelor este cineva din Vancouver care a facut FIV sau urmeaza sa faca ?
Eu am facut o prima incercare la clinica GENESIS, www.genesis-fertility.com
Va multumesc, Cami
Cami
Emilly spune:
Buna fetelor, am si eu o curiozitate.Am tot vazut Tofu prin comert, am auzit ca e vestita soia.Ce vreau sa stiu, acel tofu e gata preparat, ce gust are si daca are.Mie mi-e tare dor de soia din tara, imi placeau snitelele in special si chiftelele din soia.Pupici si astept cu interes sa ma lamuriti.
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
adi_edi spune:
Emily draga, parerea mea: YUCKKKK!! Am vazut anul trecut o emisiune de-a Marthei Stewart, o reteta cu tofu prajit si bok choy (nu stiu exact cum se scrie chestia asta), si mi s-a parut apetisanta. Pentru ca ma saturasem in post de preparatele clasice mi-am zis sa incerc, vazusem si eu si auzisem de mult de faimosul tofu. In sfirsit, l-am cumparat, dupa indelungi ezitari. Am incercat si nepreparat, asa cum l-am cumparat si nu stiu exact sa-ti descriu gustul, ceva combinatie de cauciuc si iarba (daca-mi aduc bine aminte de "experientele" din copilarie...). Nici prajit si cu sos si cu garnitura nu l-am putut minca. In schimb, sotul meu, care nu era prea incintat de achizitia mea, l-a devorat pur si simplu. Si acum cind e post il maninca in loc de brinza, cu piine, margarina si rosii. Am mai auzit de supa de tofu...
Am incercat insa chiftelutele din soia si veggie-burger-ii si mi-au placut; laptele de soia insa, ca si tofu, mi-a ramas in git.
Daca te intereseaza iti scriu reteta lu' Martha.
Pupici!
Adi
khristin spune:
Fetele canadeze plimbarete...voi unde ati fost/mergeti in concedii? Ceva ce v-a placut in mod deosebit si eventual unde v-ati intoarce? Tocmai a aparut o carte pe care vreau sa apuc si eu sa o citesc (nu stiu cand insa, dar asta-i alta poveste..."Unforegettable places to see before you die" - Steve Davey...astept povestirile voastre,
Cristina
http://community.webshots.com/user/khristin107