SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

si io... prezent. Amanata nu fusei, iubita da.. focoasa sa stii ca habar nu am tre sa imi sun exu sa-l intreb. Mama sunt, singurica, ideala ? exista asa ceva? De iesit in lume.. mai rara in astia 2 ani de viata a bebitzei, dar mandra de zidoa mea tare sunt. Ascendentul e beton si am avut grija sa-mi nasc odoru intr-o zodie sanatoasa la cap.
(4.12)

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ann Marie spune:

Semnez si eu condica ca sagetatoare de noiembrie(27). Amanta n-am fost, iubita da, dar cat de focoasa sunt nu prea stiu. De aproape doi ani sunt si mamica de printesa scorpiuta( 7 nov), iar de iesit in lume... n-as pierde nici o ocazie cu toate ca in ultimii doi ani am fost cam cuminte, dar o sa recuperez eu in curand
Sunt mandra de zodia mea si cred ca ma reprezinta destul de bine

Roxy(mama) si Annie(bb)

http://community.webshots.com/user/niceroxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kyky97 spune:

Hop si eu! Ca ne place unde este multa lume si ne mai plac calatoriile (of, cate as vrea sa vad si n-am timp si nici lovele) si sa-i scoatem din butoiul cu tristete pe cei de langa noi. Ce daca spun unii (invidiosii...:)) ca suntem superficiale? Este doar o parere caci acest lucru ne ajuta sa trecem peste multe probleme si sa vedem luminita de la capatul tunelului inaintea celorlati.

Si Stefanita al meu este tot sagetator si tare bine ne intelegem, desi este la limita zodiei - 22 noiembrie ! Mai greu cu Andrei - baiatul cel mare - ca este Tauras incapatanat si tati Capricorn - dar reusim noi sa ne intelegem cum trebuie.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Hop si eu sagetatoare!!! Si mi-e tare bine!!! Sunt sotie si amanta pentru acelasi barbat - Taur si cornut -, am pretentii de conversatie spumoasa atunci cand este cazul, iar cand e vorba de ceva nou sunt intotdeauna prima, indiferent daca e vorba de o haina noua sau de o calatorie, sau prieteni sau ... orice!!! sunt optimista si mai nou, de azi incolo, sunt mamica adoptiva pentru un ingeras tauras!!! Dupa cum vedeti nici la acest capitol nu am stat sa astept prea mult. Vorba aceea Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in sac!!! Mie mi-a dat si mi-am bagat singura in sac!! Toti cei 31 de ani de pana acum!!! Va doresc si voua acelasi lucru!!!

Oana Melinte-Moraru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! Sunt si eu o sagetatoare (14 Dec.). Dena, prietena mea, cea mai buna (Aida, care e in tara) e scorpioanca si ne intelegem si ne respectam de minune;suntem prietene de 10 ani si am avu o singura... disputa in 10 ani. Asta e biiiiiiiiiiiineeeeeeeeee. Cand o fi sa fie, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Bebetica, nici viata mea de sagetatoare nu a fost mai buna, dar nu stiu daca sa-l numesc ghinion sau au fost, pur si simplu, decizii gresite. Inca incerc sa-mi reglez viata, desi am aproape 28 de ani... am fost in 2 relatii serioase care nu au dus la nimic bun, o casnicie care s-a terminat la cateva ore (da, ati citit bine, ORE)(oficial, am divortat la un an si 2 luni); acum sunt in Canada cu un barbat minunat, casa, masina, dar desi snt aici de 2 ani, inca nu am reusit sa-mi fac acte; sper curand si totul va fi bine; dupa cum vezi, nu esti singura sagetatoare nenorocoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Ma scuzati fetelor ca ma bag si eu in discutie, dar va vad prea deprimate...Uite ce am gasit despre voi:

Zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, intelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Nativul din Sagetator are un mare interes pentru clatorii, pentru culturi si limbi straine, pentru educatie cat mai inalta, pentru tot ce e legat de spiritualitate si credinta. Acest om se maturizeaza mai repede decat semenii sai, avind atractie spre lucrurile serioase ale vietii, chiar daca va fi greu de inteles de ceilalti. Ar putea gasi realizarea deplina in viata in alta tara. Poate detine, la un moment dat, o functie importanta in invatamint, aparatul de stat sau chiar un rol de ghid. Are idealuri inalte si va face tot posibilul sa si le atinga.

Caracteristici de baza: evolutie, credinta, expansiune, lege, aspiratie, aventura, idealism, optimism, calatorii, protectie, sinceritate, neinduplecare.

Verbul caracteristic: a intelege.
Culorile energizante: bleu deschis, roz, purpuriu, nuantele focului.
Piatra norocoasa: Topaz, Perla, pietre bleu deschis, purpuriu, roz.

Si ca sa va dau un exemplu....Parintii mei sint Sagetatori amindoi, sint de 33 de ani impreuna si se tin si acum de mina cind se plimba, asa de mult de iubesc.

Numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Heidi spune:

Nu pot sa trec peste subiect fara sa ma bag. Sunt Sagetatoare, da, si pot spune ca ma caracterizeaza zodia. Nascuta pe 23 noiembrie. Semnul focului, asta e sigur, ma aprind si ma sting, precum e focul. Ma exteriorizez cand sunt fericita si trista. Calatoriile sunt cea mai specifica caracteristica a zodiei. Comunicare, intelegere. Sunt foarte iubitoare, fata de sot, fata de copil. Defect: stiu eu, poate imi spune cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Heidi spune:

Apropo, am uitat sa va intreb, poate stiti cu ce alta zodie e compatibila zodia noastra? Aveti o relatie perfecta si sunteti convinsa de compatibilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Heidi,
LA FIX!
exact asta era ideia subiectului! Ce compatibilitati ati gasit cu partenerii vostri?

Mergi la inceput