Bebelusi de ian-feb 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Am revenit de la dr si este totul in regula...radea de mine ca pe cand fetitza tu Adina ai vb cu el nu? Mi-a dat sa iau niste anticonceptionale EXULDON (parca) care se iau in fiecare zi iar cand voi termina alaptatul, la o luna sa ma duc la el sa imi dea altele.

Dupa dr am fost in oras si m-am plimbat putin prin oras. Mi-am luat niste hainutze de la TERRANOVA - traiasca reducerile- si am papat la KFC. M-am simtit tare bine - maine ma duc la birou si ma voi relaxa iarasi vreo 4 ore .

Matei a papat tot piureul de legume si 150 supitza cu bibe, iar acum cand am venit un iaurt cu 2 masuri cereale. Ma duc sa il si alaptez putin nu de alta dar imi plesnesc sanii .

Roxana- imi pare rau ca nu gasesti bona si mai rau ca Alex are infectie. Sper sa se faca bine cat mai repede . Fara antibiotic nu se poate? Multa sanatate

Ane- sa ne spui ce ti-ai cumparat, da?

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Tania- este vb de Roxana OPRESCU ? Noi 2 avem multe in comun: 2 baieti nascuti in acelasi an, casatorite in aceeasi luna a lui '99 si ar mai fi...

Sa ii traiasca LUCAS STEFAN alaturi de Rares, fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Andrushka,
Si mie mi-a spus medicul de familie sa iau Exluton -cica e contraceptiv de lactatie. M-am uitat pe prospect si indica. la fel ca la toate contraceptivele, ca se ia din prima zi a menstruatiei. Stiu ca, pe motiv de alaptare, la tine inca n-au venit rushii. Prin urmare, cum ti-a zis doctora ca se administreaza. Te intreb pentru ca sint in aceeasi situatie ca si tine.
lui Matei!

Sarbatoritilor de azi!!!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Andruska poate stii, eu insa iti spun, apropo de sanii care iti plesnesc, exista niste recipiente la Avent in care iti poti pastra lapticul la congelator pentru mai tirziu cind nu vei mai alapta.Mie mi se pare o ideie mareata sa congelezi lapticul tau pentru mai tirziu cind Matei nu o sa mai suga.Lapticul poate fi pastrat pina la 6 luni si chiar mai mult in functie de congelatorul din dotare.

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetele, cum faceti piureul de fructe si de inceput ce fructe sunt recomandate?
Sucul de fructe banuiesc ca se stoarce pur si simplu fructul, asa-i?la fel va rog sa-mi spuneti cu ce fructe sa incep.
Saru'mana!

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna seara!!!
Roxana, sanatate maxima puiutei
Ziua mea a fost plakuta, dar obositoare. Foarte foarte aglomerat, atat de multa marfa incat nu ai timp sa o vezi pe toata, Amos agitat din cauza aglomeratiei. A fost bine, dar se putea si mai bine.
Mie nu mi-am cumparat nimic, iar sotul meu a fost foarte surprins cum de am ratat ocazia , i-am cumparat numai lui un parfum, o pereche de pantaloni si 2 camasi foarte frumoase, de in.
Eu m-am delectat cu o mancare chinezeasca si apoi desert inghetata .
A scapat ieftin al meu sot, cand m-a vazut ca vin cu bani acasa, a zis ca e ceva in neregula cu mine
I-am facut baita lui Amos, dar nu a vrut sa manance, e nemancat de la ora 14.
Eu ma duc sa strang nitel in casa ca e ca dupa razboi si apoi ma duc in pat, ca-s rupta.
Pupici si o seara linistita.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Hop top si noi...

Roxi imi pare rau de Alexuta ...sanatate si multe multe....si cu bona nu dispera...ai rabdare...ca trebuie sa gaseti una buna...daca nu...si socra ai buna....
Aici mai nou toata lumea isi aduce bone din Filipine sau Bulgaria...le asiugura masa si cazare ...si salariu vro 5oo de euro...

Andruska eu nu mi-am luat nimic...i-am luat prietenei mele un parfum o fustita si o bluza ca e ziua ei....

Rachella la 10:30 a cazut lata vad cai prieste programu o tinem tot asa.....

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anita! Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat? 500 euro? Pai la banii astia stau eu acasa!

Am inceput Ospamoxul care are gust bunut. Normal ca ea nu inghite nimic, si la asta e vital sa ia doza completa. Dar insist. Bine ca l-am descoperit, pentru ca este suspensie si ptr adulti si eu uram pastilele. Revenind la Alexandra, se pare ca antibioticul este singura solutie, altfel riscam nu numai sa nu ia in greutate ci sa ajunga sa slabeasca. Asa zice dna doctor!

In rest sunt tare multumita ca azi a papat iaurt! Tot. 150 grame. Uraaaa! Macar atat, ca restul zilei a fost tare suparata si bazaita. Dar imi e atat de mila de ea de cand am aflat de infectie ca eu insami am rasfatat-o cu jumatate de ora de dans imbratisate.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Andra, despre Roxana Pavlicu din Constanta e vorba!
Roxana-sanatate multa Alexutei!
Emilly-
se introduc sucurile de fructe (mar, portocala, piersica) si sucul de morcov, urmate de "ingrosarea" acestuia cu pulpa fructelor mentionate, plus, in functie de sezon, altele: caisa, para, strugure. Sint controversate administrarea de banana si kiwi - cu continut vitaminic si de minerale bogat, dar cu potential alergogen, de aceea recomandate de unii medici dupa virsta de 1 an.
Pupici ca am o lene dupa masaj......

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Tocmai ce am pierdut mesajul .

Emily- multumesc ptr pontul cu AVENT ptr pastrarea laptelui . Ref la diversificare a fost asa:

1 zi - 3 lgtz suc de morcov
2 zi - 3 lgtz de suc de mar
3 zi - 6 lgtz suc mixat ...si uite asa am crescut din oki pana am ajuns la 50ml.

Dupa care am trecut la linguritza cu mar ras sau copt, pe care Matei nu l-a vrut deloc si alternam fructele. Dupa piureul de fructe ii dadeam suc cu bibele. El la bibe bea acum: mar, morcov, pepene galben/verde, vishine, caise, piersica, prune.

Succes si rabdare multa .

Ane-
la banii astia vin si eu sa stau cu scumpetea ta ca la 6 mil ale noastre luate pe CIC.... ptr cine a votat legea. Noi sa fim sanatosi ca le rezolvam pe toate, nu?

Elena- mie mi-a spus sa le iau pur si simplu fara intrerupere pana termin alaptatul dupa care la o luna sa ma duc la el ca sa le schimbam.

Nici tie nu ti-a venit, nu? Ai luat?

Fug la nani ca nu mai pot - somnic usor

Mergi la inceput