Bebelusi de ian-feb 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Nici la mine nu apar pozele pe webshots!! De fapt apare numa' poza de la luna 1, da' celelalte nu apar deloc! Care-i faza? Ca aia cu a doua zi nu merge, ca eu le-am pus ieri si am cercetat azi!

Cred ca fie-mea a dat in flamanzeala! Din ce nu manca mai nimic, acuma papa de ma tot minunez de ea! Azi-dimineata a papat piure de morcov si mar cu un biscuit - cam 120 g. Cu lingurita, fara fitze! Lapte nu i-am mai dat ca am zis ca a mancat destul. Asta la ora 11.00. Si la 14.00 cine urla de foame de numa'-numa'?! Tiana. Nici nu stiam ce are, ea se maraia de pe 13.30 da' nu mi-a trecut prin cap, mai ales ca ea trebuia sa manance la 15.00. Pana la urma m-am gandit si i-am facut laptele: 150 ml nici n-am vazut cand s-au dus! Parca nu mancase de-o saptamana . Eh, s-o tina tot asa!

Ane, n-am vazut deloc Nestle de 4 luni. Da' mai caut...
Ioana, cerealele sunt fara gluten si cele de 4 luni si cele de 6 luni. Care-i diferenta intre ele... habar n-am.
Mama, mama, da cresc Arturicii ca din apa

Cerealele - chiar daca au lapte - le-am facut cu lapte ca sa aiba un gust cunoscut de ea. Da' acuma ma gandesc ca daca sunt tot de la Milupa, inseamna ca laptele din ele e tot ceva Milumil de care bea ea, nu? Asa ca ar trebui sa il cunoasca... Vedem, diseara incercam cu 1/2 lapte si 1/2 apa si dup-aia numa' apa.

Fetele, help!! Cum arata dintisorul????? Ca azi la controlul de dimineata am vazut la Tiana pe gingiuta asa, ca un punct alb, nu chiar pe mijloc, ci un pic mai spre stanga. Sa fie dinte? Sa nu fie? Cum e, ce se vede la inceput????

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
http://community.webshots.com/user/flaviana17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am dormit si eu o jumatate de ora ... bun si atit
apoi Matei a papat piureul cu carnitza si putin unt.
eu inca nu i-am dat iaurt. trebuie sa studiez sa vad ce ii dau. voi de la ce firme le dati la bebei???
in afara de danone - no ofense

eu am fost azi dimineata si am terminat lucrarile de la serviciu plus ca imi expira cardul de la brd si mi-am facut unul nou. Matei a stat cu mama lui Ovidiu.

cine intreba de bavetica???
noi n-o mai folosim de vreo luna ca nu mai avem nevoie. doar cind ii da tati de mincare, ca el nu-i asa experimentat.
a ... si Matei maninca numai cu linguritza. orice.

Anita, dar ce te faci daca Rachella tine la taliutza? poate tu o indopi si ea se apuca de sport

trr6666t b - de la Matei

io cred ca webshotu' asta trebuie educat un pic

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Asta cu webshotsu' de a doua zi o fi asa: deschizi azi si stai in fata lui pana maine. Si maine apare precis!
Zau ca nu pricep ce se intampla...!

Nu ma lasati in ceata - cum e cu dintisorul? Am un bebe sau tot stirba e??? Pliiiiiiizzzzzzz!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
http://community.webshots.com/user/flaviana17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Sunt asa emotionata. A nascut o mamica de iulie-august(Roxana)!
Buli,da iaurt Campina n-ai incercat??? Vezi ca este un topic format de Administratori cu subiecte vechi in care apare un subiect despre iaurturi.
pa, va pup!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Soleil, hai sa iti zic eu cum e cu dintzisorul.
Arturicilor tot asa le-a aparut, cu ceva timp in urma, un punct alb. Apoi, acum 2 sapt cred, dr de fam mi-a zis ca le-a crapat dintziorul (cate unul lui Yann si unul lui Philip) . Dar acum se vedea altfel, o – (liniuta) alba, stravezie, pe gingie. Noua acum ne creste si cel de-al doilea si este acum la stadiul de -. Cei 2 deja crescuti se simt f bine cand pun degetul.

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

dady68 cereale ii dau de la Heinz, am inceput cu cele ce orez iar acum suntem la cele de oatmeal si apoi vom continua cu cele amestecate.
numai bine si voua!

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)

Mergi la inceput

ane2 eu zic ca Rachella e ok cu greutatea, noi inca suntem la piureul de morcov dar pina la 7 luni am timp sa-i bag legumele si sucul de fructe, apoi restul.
Eu zic sa nu te grabesti sa le amesteci iti dai seama cit se chinuie ficatelul ei cu toate alimentele nou introduse...e inca micuta.

Esti modesta in ceea ce priveste burtica, asta nu-i rau de loc,dar se poate si mai rau...adica sa fi ramas cu burtica, ca a mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Gata a papat .. in piure iam pus doar iaurt ...cu cerale incercam maine...a papat cam 100gr + ca desert iam facut crema de fructe si am ras si juma de caisa si iam pus peste...si a mai papt 100gr + un pic de ceiut...eu zic ca e bine....

Emilly cu greutatea stiu ca e ok da m-am ofticat ca luna asta a luat doar 200gr....dar avand in vedere ca aproape toata luna a fost bolnava...zic saru-mana si ptr 200gr...
Acum imi notez totu pe hartie ca tare sunt curiosa cat va lua luna asta.....

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of, cautarea nu merge prea bine, nu sunt multumita. Mama soacra s-a oferit sa stea cu Alexandra insa nu stiu daca ar face fata si oricum nu as vrea sa apara discutii ulterioare. Plus rasfatul de rigoare...

In rest a iesit rezultatul la noul sumar de urina: leucocite foarte foarte multe, nitriti, flora bacteriana frecventa. Asadar clar infectie urinara. Pana iese rezultatul la urocultura suntem deja pe Ospamox 5 ml la 8 ore. Apoi inca un antibiotic in functie de antibiograma si uite asa o tinem 30 de zile. Trebuie si o eco la rinichi in august. Copro insa este in continuare negativ, azi am dus proba 3.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxana imi pare rau ca aveti probleme, intr-adevar optiunea cu soacra ar fi de luat in seama in lipsa de altceva.
Poate in timp gasesti bona potrivita.
Sanatate micutei!

Mergi la inceput