tauroaice,la apel!
Raspunsuri - Pagina 14
Oana_B spune:
Nici mie n-a stiut nimeni sa-mi spuna ora exact la care m-am nascut, stiu doar cu aproximatie candva intre 10 si 12 noaptea si nu mai stiu pe unde am citit ca asta cu ascendentul e ceva cu un cadran de doua ore (nu stiu sa explic prea bine), mi s-a parut buna explicatia si am zis ca am ascendent in sagetator![]()
Oana_B
wantoknow spune:
si eu si eu
de la malul dunarii din braila pe 9 mai "tauroaica de tauroaica" maritata cu o "fecioara" :)))).va pup pe toate pe bune m-am indragostit de voi
.ahh ce uituca sunt Maria ma numesc
ss
adusca spune:
Eu sunt nascuta pe 14 mai. Cand am intrebat-o pe mama la ce ora sunt nascuta, mi-a raspus asa:
"Te-am nascut seara la 9, ba nu, la 9 seara am nacut-o pe Daniela...pe tine dimineata....ba nu, sigur dimineata am nascut-o pe Nineta, tu pe la pranz, ca tin minte ca m-o dus taica-tu la spital cu caruta......ba nu, aia a fost Lili, la tine m-a asitat moasa din sat,...ba cred ca m-a asistat cand am nacut-o pe Coca. Imi aduc aminte, era miezul noptii...ah, nu, la miezul noptii l-am nascut pe Ion....Cred ca pe la 10 dimineata, dupa ce plecase taica-tu din spital...nu, nu, aia era Mariana.....dupa masa nu, ca atunci am nascut-o pe Nicoleta sub mar la cumatra Tinca..." 

Asa ca am lasat-o balta, nu stiu ora nasterii![]()
Cine nu iarta, distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi.
Oana_B spune:
Adusca si Mihaela v-am pus pe listuta
simpatica mamica ta adusca
uof si-acu ma duc sa-mi dau duhu' la exercitiile mele de tae bo, ma apucai ca nu se mai putea.
Oana_B
wantoknow spune:
mama mi-a zis ca m-a nascut pe la 10 dimineata intr-o miercuri. eu mai am doar un frate asa ca e mai usor sa isi aduca aminte.as fi vrut si eu mai multi frati.
cred ca e tare fain
.
sunt foarte fericita in casnicie, am ca sot o fecioara minunata
ne intelegem super.suntem impreuna de 7 ani.va doresc o casnicie ca a mea la toate, un sot super si intelegator ca al meu.va doresc sa fiti fericte.![]()
ss
Danelutza spune:
ADUSCA, adica ai 38 de ani ca si mine ?! Adica esti din Iasi ca si mine ? Adica... 14 mai ca si mine ?!
Sigur nu sintem gemene ?! Ei nu, nu sintem gemene pentru ca mama mi-a zis ca m-a nascut intr-o duminica la ora 5 dupa-amiaza.
Pupici taurashi si o saptamina buna.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
mihaela_ce spune:
Eu mai am 2 frati si o sora,rasfatata familiei pentru ca e cea mai mica.Sa sti ca e bine sa ai mai multi frati,avantaj pe care nu l-am apreciat cand eram mai mica,recunosc
,normal ca fiind cea mai mare trebuia sa am grija de ei,sa o mai ajut pe mama..etc,acum insa sunt foarte multumita pentru ca ne intelegem bine,ne ajutam la nevoie,stim fiecare dintre noi ca putem oricand sa contam pe ajutor si nu-ti mai spun ce frumos e la petreceri,se umple casa instantaneu,sau in zilele de sarbatoare ce fericita e mama cand ne vede pe toti in jurul mesei.
Singura mea tristete e ca,desi imi plac foarte mult copii,nu am putut sa am pana acum.
O zi cat mai buna!
Mihaela
adusca spune:
Danelutza, adicċċċċ.....ċċċċċ...am cam avut triij'opt, pe 14 mai voi face triij'noo, dar shhhhttt, nu zi la nimeni. ![]()
Si locuiesc in iasi de dooj' di ani, adicċ de pe vremea cand venii bezmeticċ sa fac facultatea, si aici am ramas, dar sunt nascuta in Bacau![]()
Cine nu iarta, distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi.
Danelutza spune:
Nu zic la nimenea Adusca citzi ani ai, numa' ca eu fac 38 anu'ista si eu sint nascuta linga tirgu'Iesilor.
Ce mai, important e ca sintem tot pe 14 mai, anul nu mai conteaza.,
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)