sarcina 13 sapt

Ma numesc Cristina, si astept un bebic.Acum sunt in sapt a 13-a. DPN 29.01.2005.
Imi doresc sa aflu cat mai multe de la fetele aflate in situatia mea; Vreau sa-mi impartasiti cat mai multe experinte de-ale voastre.
Imi doresc mult acest copil, desi in ultimi 5 ani am pierdut 3 sarcini, toate in sapt a7-a. Acum multumesc Celui de Sus, am trecut de acest prag si ma simt excelent cu mici exceptii.
Astept vesti de la voi! Poate de acesta data am noroc si pot colabora cu voi. v.p.d. Cristina
cris
Raspunsuri

Amaya spune:
Kris, bine ai venit...
vezi subiectul mamici de ianuarie-februarie si acolo vei gasi mamici cu burtici de aceeasi varsta cu a ta...

gabrianah spune:
KrisFelicitari !si bine ai venit!!
pe yahoo poti sa iti faci un calendar al copilasului tau, scrie f. interesant ce se intimpla in fiecare zi!
http://health.yahoo.com/health/centers/pregnancy/
sarcina usoara si bebelas sanatos va dorim!
ana si nathan

Jasmine spune:
Bine ai venit si felicitari pt copilas.
Sanatate multa,sa duci cu bine sarcina pana la capat.
Jasmine 23 saptamani

Megg spune:
KRIS, BINE AI VENIT.
Da, hai si la forumul de mamici ian-feb.
multa bafta!!! si felicitari!!

kris spune:
buna fetelor,
va multumesc pt raspunsuri, urari si felicitari!
va multumesc si pt micile sfaturi!
voi urmari cu mult interes subiectul "mamici de ian -febr 2005"
va pup dulce!
cris

suzycatBB spune:
Draga Kris, ai grija de tine. Eu am pierdut sarcina anterioara la 6 luni si nu poate fi ceva mai groaznic dar am depasit momentul si acum sunt insarcinata in 15 sapt.Ca si sfat in primul rand trebuie sa fie un motiv ca ai pierdut sarcinile, deci incearca sa-l combati si fa neaparat analizele la Cantacuzino(pentru Toxo, Listeria, Clamydia si Citomegalovirus)si in al doilea rand orice ti se pare in neregula suna pe doctor sau dute la spital nu astepat si nu amana este prea important.
Ai mare grija de tine, nu face efort si odihneste-te de cate ori simti nevoia.
Cu drag Suzy si iti doresc sa ajungi asa

an-k spune:
bine ai venit kris si sarcina usoara pana la capat
tu cand ai DNP sau UM? pt ca si eu am aproape 13sapt si DNP21martie
anca

ingerasu spune:
Florentina, calculul tau este bun, Kris este o viitoare mamica de ianuarie (DPN 29.01) si activa la acest subiect.
"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela