Situatii caraghioase 2
Raspunsuri - Pagina 2
adi2003 spune:
O prietena de-a mea da meditatii la gramatica si matematica.
Un exercitiu din manual cerea a formula propozitii cu verbul "a taia" in diferite sensuri.
Elevul spontan raspunde:
"M-a taiat o pisare".
La o meditatie la matematica, i-a cerut unui elev sa defineasca unghiul.
Raspunsul pe care l-a primit a fost:
"Unghiul este descracanarea a doua laturi"
Andrada spune:
In metroul din Bucuresti 6:30 dimineata conductorul in loc de: "Atentie se inchid usile!" zice: "Atentie mi se inchid ochii!"
Altadata tot in metrou: "Urmeaza statia Izvor cu izvorul pe partea dreapta"
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Salmida spune:
Am pätzit-o si eu acum cateva zile. Lucram la calculator concentratä la maxim cand imi dau seama cä un coleg de birou zice ceva cätre mine. L-am väzut pe picior de plecare (cam devreme, dar era vinerea! ) asa cä m-am gandit sä nu il mai retin ca sä imi repete ce a zis si ii spun un candid "Hej då!" (Pa-la revedere)
La nici 10 minute se intoarce! Plecase sä isi cumpere mancare pt. pranz si omul, amabil, mä intrebase dacä am mancare de acasä sau trebuie sä imi cumpär! Si eu i-am spus
Bine cä nu i-am urat si week-end pläcut! La pauzä am ingäimat eu o explicatie, dar ce-o fi gandit nu vreau sä stiu !
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
(http://photos.yahoo.com/floradia)
petra spune:
quote:
Originally posted by Salmida
Am pätzit-o si eu acum cateva zile. Lucram la calculator concentratä la maxim cand imi dau seama cä un coleg de birou zice ceva cätre mine. L-am väzut pe picior de plecare (cam devreme, dar era vinerea! ) asa cä m-am gandit sä nu il mai retin ca sä imi repete ce a zis si ii spun un candid "Hej då!" (Pa-la revedere)
La nici 10 minute se intoarce! Plecase sä isi cumpere mancare pt. pranz si omul, amabil, mä intrebase dacä am mancare de acasä sau trebuie sä imi cumpär! Si eu i-am spus
Bine cä nu i-am urat si week-end pläcut! La pauzä am ingäimat eu o explicatie, dar ce-o fi gandit nu vreau sä stiu !
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
(http://photos.yahoo.com/floradia)
S-o fii gandit ca-i dai flit!!! Acum daca nu te mai intreaba nimic cand pleaca undeva sa stii de unde t-i se trage!
petra spune:
Fetelor ,
Ma dusei azi la cumparaturi, la un magazin cu specific european, de unde ma aprovizionez eu cu de ale gurii. M-am oprit pe la raionul cu mezeluri si branzeturi, sa cumpar cate ceva pentru sandwiciuri. Iau numar, si incep sa ma uit prin galantar sa vad ce aleg. Si ochii imi cad pe o apetisanta bucata de : gipsy ham!! si mai ceva pe acolo. Imi vine randul si un tinerel destul de dragut pica sa ma serveasca, si eu surazatoare ii zic ca vreau : 1 pound de GIPSY KING!!!!!!.
Face saracul ochii cat cepele , iar eu repet ca si cand nu s-ar fii intamplat nimic ca vreau 1 pound de Gipsy Ham!!!
I-a venit si lui sa rada, dar in prima faza a crezut ca nu a auzit bine!
ponicid spune:
Acum cativa ani s-au mutat in apartamentul de sub mine un tip tanar impreuna cu sora lui. El era un tanar politist deci mare si tare. Erau atat de zgomotosi incat cred ca facusem o nevroza. Se auzea cand mergeau prin casa, vorbeau tare si radeau zgomotos cand mergeau pe scara, el venea seara de la serviciu ( pe la 22.30) impreuna cu alti 2-3 colegi si vorbeau atat de dare incat se auzea distinct ce discutau. Putem sa-mi iau si notite. Dar cele mai crunte erau chefurile cam 2-3 pe saptamana. Toata noaptea era muzica data la maxim, se vorbea extrem de tare si se topaia de imi tremura capacul de la aragaz.
Intr-o noapte am devenit isterica. Am pus mana pe telefon si am dat telefon la politie. Dupa ce i-am sunat de doua ori au venit pentru ca am auzit ca s-a facut liniste. A doua zi de dimineata am aflat cu stupoare ca galagia fusese la o vecina care statea perete-n perete cu mine si care facuse unicul ei chef de cand suntem vecini (adica vreo 17 ani). Va dati seama ce coincidenta nenorocita si ca vecina nu m-a crezut nici in ruptul capului ca eu l-am reclamat pe plolitist si nu pe ea. O fi zis ca a facut si ea un chef o data si atunci i-am reclamat fuguta.
Daniela, mamica de Ana-Maria