Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
mobriq spune:
mei, dar suntem intr-un club de bebelushi avansati aici. Eduard nu se intoarce inca nici de pe fatza pe spate, nici de pe spate pe fatza. De fapt il tinem mai mult pe spate, cu toate ca ar trebui sa-l mai punem si pe burta sa-si dezvolte mschii gatului ... tre sa-ia duc aminte lui taicasu de chestia asta. Cu greutatea urmam f precis curba de 50% , pe care de altfel s-a si plasat la nastere - a avut 3.500. Acu' doua saptamani avea 6.400.
si eu il urmaream sa vad daca si-a descoperit manutzele si cred ca da ... dar nu le da multa atentie.
cu greutatatea stau ... prost, dar nu prea am ce sa fac acum. Mie slabitul imi ia multa concentrare, dar acu's concentrata pe munca. Mai ajung din cand in cand la bazin , si tare-i bine in apa.
pupici
Monica si Eduard
Simone spune:
Cristina, Flaviana, multumim frumos de complimente
Fetitele noastre sunt toate niste strengarite frumoase, ce mai, suntem niste mamici binecuvantate!
Malina, nu-ti face griji cu greutatea lui Danut. Moatza mea nu a luat in prima luna decat 500 gr , innebunisem, si uite acum, la trei luni si aproape o saptamana are 5600 gr. de la 3100 gr la nastere. Deci ar veni o medie lunara de aprox 830 grame. Vorba lui Flaviana, daca bebe e vioi si ia in greutate nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Nedda BRAVOOOO!!! Despre greutatea mea ... nu mai am energie sa mai fac abdomene sau sa alerg pe bicicleta. Tot incerc de doua saptamani sa mananc mai mult fructe si branzeturi, dar ... mai scap si la o inghetata, si la o prajiturica , asa ca nu am obtinut nici un rezultat pana acum.
Flaviana, si eu m-am intrebat de multe ori daca fetita mea si-a descoperit manutele si nu stiu ce sa cred. Ea nu le studiaza deloc, doar incearca sa bage tot pumnisorul in gurita cand ii este foame sau vrea s-o rontaie pe suzi. Cat despre coordonarea mana-ochi, nici macar! Apuca ceva doar daca ii pun eu in manuta si apoi il arunca, nu-i constienta ca tine ceva; se mai bate cu ursuletii de la carusel din cand in cand, si cam atat.
Hai ca ma combin cu tati la un film pe calculator, ca a adormit gongutza.
Pupaceli si o seara placuta!
Pucku spune:
Mai dau si eu o raita scurta pana se gata hainele de uscat, ca apoi plecam afara,trebuie sa-mi i-au sandale....am avut un accident si am nevoie de incaltaminte ortopedica asa ca azi sunt la clinica sa-mi comand si eu incaltamintea de vara....dupa 2 luni de vara....daca nu are mami timp
Eu nu am carnet, ma chinui acum sa invat sa conduc cu masina sotului dar tare greu sa prinde de mine, defapt condusul in sine cu masina asta automata nu-i mare branza dar incadrarea in trafic si toate cele ma da gata.....
sa speram ca pana o sa trebuiasca sa ma intorc la servici o sa fiu si eu stapana pe masina...Doamne ajuta
Fetelor ce inundatii sunt in tara, m-am crucit..
Daniela olteanca? de unde? eu sunt din Dragasani- Valcea...tot ma rad cu al meu sot ca fie-mea e jumate olteanca, un sfert ardeleanca si un sfert unguroaica si ma distrez ca 50 % e de partea mea
Fetelor si Stephie e la fel, isi descoperise mainele acum parca le-a uitat, se tot zgaie pe pereti si ii place cearceaful cu catelusi...iar jucariile...daca i le pun in mana zor nevoie da din ele dar mai mult nu...numai pe suzi si-o scoate si o pune la loc in gurita daca o gaseste si nu trebuie sa o intoarca, deobicei cand e prinsa de ea....iar ieri s-a tot jucat cu o babeta care la colturi are niste plastic pt dintisori...a fost dulce tare
Greutatemai are mama de dat jos, incerc sa reduc consumul de dulciuri si de o saptamana nu mai mananc dupa 7 seara, beau numai apa...am dat jos 2 kg, dar ieri am facut prajiturica asa ca le-am pus la loc
mai merg si eu cand si cand cu bicicleta, acum sunt la faza cu masina, in rest mai fac genoflexiuni cand imi aduc aminte, de abdomene greu e sa ma mai apuc, si in weekend mai mergem la lac
Cristina cat mai costa un drum cu Atlasibul pana la Timisoara? de la Munchen? sotul o sa plece pe 2 saptamani in Ulm si ar trage o fuga pana in Budapesta si orientativ ne-ar interesa pretul sa vedem daca merita ...nu stii este statie in Ulm de Atlasib? cum mai circula autobuzele astea?
hai ca ma duc sa iau hainele de la uscat si plecat afara apoi
si numai bine va dorim
Corina si Stephanie- 18.04.04
Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit
Nedda spune:
Da, CORINA, olteanca de la Tr. Severin dar mutata in Bucuresti cativa ani inainte de mutarea definitiva aici.:)) Pot sa zic ca sunt acasa si la Severin si la Bucuresti, dar de-acum m-am obisnuit sa zic ca sunt acasa si aici, in America.
Daniela si papusa Lara
Mickyyy spune:
Neatza harnicutelor.
Noi am lasat-o mai usor cu butonatul in ultima vreme ca am inceput pregatirile de concediu si stam tare prost la capitolul timp liber.
Malina, bine-ai revenit! Chiar ma gandeam sa pun mana pe un telefon si sa va sun, pe tine, pe diana, n-atzi mai dat un semn de viata de cateva luni bune.
Din fericire noi am luat bine in greutate, dar fiecare copil are ritmul lui, asa cum spuneau si fetele, si nu e cazul sa te impacientezi deocamdata. De exemplu fie-mea a luat foarte mult in primele 2 luni, dar luna asta n-a mai luat decat 300g, probabil cu mult sub medie. Dar per total stam bine, asa ca nu-mi fac probleme.
Nedda, felicitari!! Eu abia reusesc sa fac ceva plimbare cu caruciorul prin parc....pana la jogging mai e cale lunga. Desi ma bate gandul sa merg la o sala (am ochit una prin zona care are program pana la 10 seara)....dar deocamdata e asa...un gand razletz . Si tare as mai avea nevoie de ceva miscare....ca s-au tot adunat kg in timpul sarcinii si acum nu mai vor sa plece . Am incercat intr-o seara din proprie initiativa sa fac ceva abdomene .....am reusit dupa mari sfortari sa fac 10 ....se impun masuri de urgentza!!
Mi-e si groaza, plec la mare saptamana aviatoare si nici macar costumul de baie nu-mi mai vine . Plus ca trebuie sa-mi iau unul care sa aiba sutien cu cupe, ca la halu'n care-mi curg mie sanii va trebui sa port tampoane non-stop.
Flaviana, daca descoperitul inseamna bagatul manutzelor pana la cot in gurita atunci da, suntem pe drumul cel bun. In rest, nu ii place sa si le studieze, in schimb si-a descoperit picioarele, si le ridica in sus, se prinde cu manutele de talpa si se distreaza zor nevoie. Si degetelele de la picioare, se joaca cu ele toata ziua, isi lipeste talpile una de cealalta si isi misca degetelele, e asa de caraghioasa .
Cristina, Veve, o punem de-un chef in septembrie, macar virtual?! Si eu's nascuta tot in septembrie , de fapt si eu si tati suntem nascuti in aceasi zi , dar spre sfarsit de luna, pe 28.
Ups...s-a trezit terorista....hai ca am plecat sa o impac....poate mai apar astazi pe-aici.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy
Soleil spune:
Buna dimineata!
Daniela, din Dragasani? I-auzi! Eu sunt tot de pe acolo, da' mai de la capitala - din Rm. Valcea .
Corina, nu te mai vaita atat! Ia sa vii tu sa inveti sa conduci in Bucuresti si dup-aia mai vorbim . Cred ca daca stii sa conduci in Buc, apai conduci oriunde, nu mai ai treaba . Spor la treaba!
Micky, si eu plec, si eu plec, sic, sic! Da' eu cred ca numai luni apuc sa plec.
Maine suntem nasi, il botezam pe Cosminel al Denisei, asa ca toata ziua o sa fim plecati. Duminica sa apuc sa fac si eu ceva bagaje, asa ca numai luni dimineata cred ca reusim sa plecam. O sa mergem la bunicii mei la Sibiu ca in alta parte eu nu ma incumet sa plec cu biberoane si alte alea.
In septembrie imi trimit si eu barbatul la cheful vostru, ca si el e nascut tot atunci, pe 21. Da' numa' daca nu e petrecerea in pijamale, hi, hi hi!
Tiana are un dintisor pe drum, yes! Ieri la control am vazut asa, ca un punct alb pe gingiuta, asa ca nu e departe dintisorul! O sa am un bebe-iepuras, he, he!
Pupici de la noi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
Pucku spune:
Flaviana mama eu sunt din Dragasani, Daniela scrisa ca e din Tr Severin....
No ca se gasira oltencele...cool
Si noi vrem in concediu.....haideti luati-ne si pe noi....noi numai la inceputul lui octombrie putem pleca ca sotul are de terminat un proiect la servici si nu-si permite sa-si ia concet pana atunci basca ca mai pleaca si 2 saptamani in Jermania si ma lasa singurica
Si va promit ca o sa invat sa conduc, si poate pana in septembrie o sa-mi i-au si carnetul...dar nu cred ca am timp de examen, dar omul spera
hai ca ma bag la nani ca asa bine doarme galusca...si e numai 6 dim la noi
Pupici
Corina si Stephanie- 18.04.04
Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit
Soleil spune:
Corina, asa e! Scuze, fetele, da' eram cam adormita
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
Mickyyy spune:
Falvaiana, concediu placut si mai ales timp frumos!
Asta-i ultimul meu mesaj pe ziua de azi, si probabil pe urmatoarele 2 saptamani cat voi lipsi din Bucuresti. Asa ca si distractie placuta si voua si sa ne revedem cu bine!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy