Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Veve spune:
Lara scumpica si frumusica,"LA MULTI ANI!" si tot ce-ti doresti tu mai ales pe lume sa ai parte! Daniela,sa-ti traiasca bebelica!...Nu stiu,mai,daca-i cu dinti!Isi roade el manutele de zor si-i balosel rau de vreo 3 saptamani,da' io stiu?!Mai degraba-i alint!
Miri,nu ma cocosez,ca si io-s voinicuta rau ;in plus,il tin in brate,da' stau jos,nu-l plimbaresc.
Cuscrele vesele,m-am cocosat de ras cu "mujerele" voastre!E pus probabil un filtru pe obscenitati si-n locul cuvantului apare "pauza",iar "re" ramane de la cuvantul scris de voi.(m uie+re)
Pup you all!
Irina,veve & croko
mirinda spune:
Lara! si scuze pentru ieri, Nedda, ametita cum sunt, m-am uitat la lista postata de Veve pe prima pagina si am vazut Darius-Gabriel la ziua de 7, fara sa ma gindesc ca m-am uitat doar la lista de martie, ca era si aprilie mai jos, tot cu ziua de 7. Deh, batrinetile!
Veve, bine ca nu te plimbi cu el in brate, a mea nu mai vrea sa stea in carucior, afara, la plimbare se uita toata lumea la noi cind incepe sa urle, zici c-o taie cineva daca mai sta acolo culcata. Ei, si ieri dupa-amiaza am fost o mama ingrata si am lasat-o sa plinga vorbeam cu ea, ma mai opream, o mingaiam pe cap, o pupam, dar n-am luat-o din carucior! ea urla in continuare...dupa 20 de minute, atit a rezistat, a tacut, incet-incet si apoi a adormit, cind s-a trezit, a stat cuminte in carucior.
Mai inteleg sa o mai iau si eu seara, cind e obosita, de 2-3 ori pe zi, sa-i arat a 'nspea mia oara apartamentul nostru, afara-frunzele si copacii, dar nu tot timpul. Nu ma gindesc decit ca in majoritatea timpului sunt singura si e greu s-o tin in brate, sa fac si mincare, sa ma si spal, alea, alea prin casa.
Hai ca m-am intins cit o zi de post!
Miri si Ana (08.04.04)
http://community.webshots.com/user/mirinda130
Claudelu spune:
ANA Sa cresti mare, frumoasa si cu suflet bun!!!
Veve, pai sa stii ca noi (eu si Eli) ne tot propunem, inca de pe vremea graviditatii ca ne vom duce de buna voie si nesilite de nime la un sanatoriu, ca sa ne mai tratam si noi, ca suntem duse rau de tot...poate la anu' cand vine si moadmasel in tara, fac eu o rezervare la un ospiciu bun
Acum Eli e dusa sa traga(ar trage ea) o gura buna de tuica de la Ardeal
Dara vad ca am ramas doar cateva fete cucuiete pe aci...inde or umbla celelalte??? Cred ca vor
Ieri i-am facut in ciuda la Miri cu vremea, azi imi vine sa , asa vreme cacacioasa ii la Arad..a.cuma ploua, peste 5 min iese soarele...EU VREAU IN HAWAI!!!!!!!!!!!!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
georgescu oana spune:
Buna fetelor.Ce bine imi pare ca sunteti bine .Pentru Elena ,Claudelu bine ati revent,Lara la multi ani.
N-am scris de atatea zile....La inceput areinstalat sotul programele apoi nu am avut loc de el si la sfarsit nu am putut sa ma desprind deAlexandra pentru ca i-au revenit durerile de burta cu un foc.I-am dus iar pentru analize scaunel si asteptam rezultate dar nu am prea multe sperante.Va spun luni daca a mai iesit salmonela.Trebuie sa plec pa
oana
Nedda spune:
Fetelor dragi, multumim pentru urari! Va iubim mult si va dorim numai bucurii si impliniri! Sa ne traiasca bebelusii frumosi!
LA MULTI ANI, ANA!! Sa cresti mare si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
CLAU, m-ai facut sa rad cu rezervarea la ospiciu!!:))) Daca mai luati cu voi si sticla cu tzuica de Ardeal!!!:)))
Nu fi necajita din cauza vremii! Si pe la mine pe-aici e frigut dar macar nu ploua. Insa eu mi-am tras o raguseala si o noua voce de se sperie Lara de mine cand m-aude vorbind.
Daniela si papusa Lara
Claudelu spune:
Sunt fericita foc!!!! Al meu pititcot a papat 100ml de cereale, fara nici o problema si inca cu lingurita!!!!Acum parca e fericit ca a primit si el altceva nu doar laptuic, ceiut si suculet...Acum da din maini de nu-i adevarat, ma mir ca nu-l doare burtica, atata se loveste peste ea!!!!!
Oana, imi pare rau pentru bebelina ta, sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste asta, sa fie bune rezultatele
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
mirinda spune:
Multumim pentru urari!
Oana, bafta cu pitica, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Nepotica mea a avut si stiu ca s-au chinuit fratele si cumnata, au fiert toate lenjeriile, au facut tratament toti 3, au dezinfectat totul citeva saptamini pina a scapat fetita de salmonela.
Clau, ai scapat de problema cu gitul lui Raul, s-a indreptat muschiuletul acela la masaj? si apropos de vreme, eu am fost cam rautacioasa, m-am bucurat in vara asta ca n-au fost calduri ca altadata, de 40 de grade, de nu puteai sta in casa, decit de citeva ori. Cu toti prietenii cu care am vorbit, si care ziceau ca din cele citeva zile pe care si le-au permis la mare, ba a polouat, ba a fost nor, eu ziceam "ce bine ca noi n-am fost" si ca e bine ca mai e nor, ca mai putem respira in Bucurestiul asta!
Fetelor, nu stiu daca voi patiti ca mine, sa va spun ce Bubulina rasfatata am la usa! Am fost in vizita la niste prieteni si cind a vazut ea casa straina, de cum a intrat, a inceput sa tipe de parca era miel la taiere! abia am linistit-o, cu tzitzi, cu cintecele, cu leganat, de parca era in focul colicilor, ca altadata! si e a doua oara cind se intimpla, la alti prieteni. Chiar sa se sperie daca nu vede locurile cunoscute? cit o dura asta, ca nu vreau s-o obisnuiesc numai la noi acasa si afara, vreau sa fie sociabila. Sau cred ca vreau prea multe de-acum, s-o obisnui si ea pe parcurs? ai vostri v-au facut asa? ca am de gind sa-mi iau prietenii la rind si s-o plimb peste tot, pina se obisnuieste.
Miri si Ana (08.04.04)
http://community.webshots.com/user/mirinda130
Claudelu spune:
Miri poate s-a speriat saracuta de ceva...asa am patit eu cu al meu...s-a speriat de una dintre prietenele mele,care are o voce....
De problemuta cu gatutul, eu cred ca am scapat, acum si-l intoarce in amandoua partile si inca foarte bine...ramane de vazut cand mergem la control, peste vreo 2 saptamani...
Poze familie
Poze noi 31.07.2004
LaviB spune:
Dragelor multzam fain de primire.
Acum hai sa va povestesc si eu una alta desrpe noi.Asa cum am scris zilele astea, cocolina mea s-a nascut pe 16.04.04, mititica dragutza (2,850) insa vorba mamei mele:"mai bine sa creasca in fasha decat in burtica la mami".
Chiar vineri am fost la cel de-al doi-lea vaccin si a fost o super mega cumintzica. N-a zis la nenea doctorul nici mac, ba mai mult dupa intepatura, s-a incruntat putin si apoi i-a zambit.
Avem acum 5,450, 61 cm si suntem cumintzica foc. La vaccin s-a facut si asa numitul (la nemtzi) "consult 4" iar printre multe alte "verificari" am fost intrebata si de reactia la straini. Asta a propos!ca tot se ingrijora Miri de reactia Anei.
Si Hanna a inceput de 2 saptamani sa planga la vederea persoanelor straine insa cica e normal. Se spune ca din luna aprox. 3, incepe sa se dezvolte la bb-i, instinctul de autoaparare.Tocmai de aceea reactia lor e plans la intalnirea cu necunoscutul, tocmai pt a indepaarta "dusmanul". Asa ca nu va faceti griji prea mari insa puteti iesi pe mai departe la un maraton de vizitari de prieteni, face bine si pt mami si pt bb.
pupice si ....ne mai "auzim"
Lavinia-mama si micutza Hanna