Mamici de iulie August 2004 (93) + 39bb

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari Laura! Sa va traiasca voinicelul Lucas!
Sa aveti parte numai de bucurii toti 4 :-)

Lauriciul e foarte vesela si mi-a spus ca a avut o nastere superba!
Acum e cu ala mik in brate si il priveste si nu se indura sa-l lase
:-)))

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

felicitari Laura! sa-ti traiasca minunea!! vad ca schimbul 3 s-a pus pe nasteri in grup:)) heheheh

Roxana, tin pumnii sa fie repede si sa veniti sanatosi acasa! nu de alta...da' o sa vrem poze, nu-i asa fetele?

vrabiuta si al meu sughita cateodata un sfert de ceas, dar am observat ca daca stau intinsa pe stanga si mangai burtica ii trece. sa fie coincidenta? nu stiu...incearca si tu.

pupici

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxana, mama, daca ai deja 5 cm, inseamna ca o sa-ti fie mai usor. Eu iti doresc sa nasti repede si sa nu te chinui. Iti tin pumnii!
Si te asteptam cat mai repede inapoi cu ghindu'!!!!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Lume, lume, inca un BB!

Aseara a nascut Kamiska!!!

Nu stiu mai multe...doar ca fetita e bine iar mama se resimte dupa operatie!

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Felicitari noilor mamici si La multi Ani piticilor!!

Roxana, iubita, muuulta, muuuulta bafta.Abia astept sa aud vesti!Doamne ajuta sa fie usor si bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici, multumesc la toate....stiti voi ca ma descurc eu repede cumva... daca tot am hotarit sa-l cunastem miine pe Ghindu....asa va fi!!!
gata, ma duc la treburi pe aici.
va pup...si sa fiti cuminti cit lipsesc, da?
ne "auzim" peste citeva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari Laura! Sa va traiasca voinicul si sa fie sanatos, mancacios si ferit de colici!
Bine ai venit Lucas!

Felicitari Kamisha! sa va traiasca fetita! Sa fie mancacioasa, somnoroasa si far' de colici!

Refacere rapida mamicilor si lapte din belsug!

Nastere usoara Roxana!! Facem galerie!...:)

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Felicitari Laura si Kmy! Refacere rapida, laptic din belsug si sanatate multa bbilor!
Roxane, somn usor si multa bafta maine! Sa-ti vezi ghindu' cat mai repede!
Nicole, nu te lasa, mama! Multe exercitii si o sa fie cat mai bine! Sanatate Andreei!

Dana si Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Fetelor,

In sfarsit apar si eu cu noutati. Cred ca ati si uitat ca mai exist.

Pe 19 iulie la 11:38am s-a nascut Bianca Ana-Maria. Eu sunt bine si copila la fel. Am stat in spital 4 nopti pentru ca am avut cezariana. dar totul a decurs normal. Am ajuns acasa de cateva zile, dar pe net am intrat abia ieri... va inchipuiti de ce..., bb imi mananca tot timpul. Bianca a avut 3185gr si 48.9cm, scor apgar 8/9. Din pacate, pana a venit laptele a pierdut ceva din greutate, si mai avem si ceva probleme cu alaptarea, dar sper sa treaca. Oricum, a inceput sa ia in greutate si asta ma bucura.

O sa mai revin cu amanunte.

Succes mamicutelor si celor care nu au nascut inca multa bafta.

Pupici,
Anca & Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Neata!

Azi is necajita, bebe nu vrea sa miste, nu stiu ce sa ma fac, am facut ture toata noaptea si nimic, vreau sa nasc odata....ce sa fac? Nu vreau sa induc nasterea, dar vreau sa nasc...ce sa mai fac? sa mananc piper, sa alerg in jurul blocului, sa fac ture prin gropile orasului cu masina, sa urc scarile blocului de 3 ori pe zi ?

Mergi la inceput