Un inceput in Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Simona_B spune:
Felicitari Rodika si sa fie intr-un ceas bun.
Iata si pozele noastre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simona_me_myself/my_photos
Acum va pup ca sunt in cap de somn. Pa!
mariaangeli_que spune:
Felicitari Rodica,sa fie sanatos !
Simona,sa-ti traiasca fetita ca tare e dulce si frumoasa foc!
Dana imi poti trimite pe PM nr. de tel. ca as vrea sa te intreb ceva, daca stii ,despre carta di soggiorno.pa fetelor
rodika spune:
Simona ,e frumoasa fetita ta ,sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Multumesc fetelor pt.urarile de bine ,m-am impacat cu ideea .Eu nu acum vroiam un al doilea copil ,am luat niste anticonceptionale si alea m-au dereglat complet .Acum sunt foarte incantata ,sper sa fie fetita.
raluca mihaela spune:
Ciao, Simona!
Si toate urarile de bine pt. tine, fetita ta, familia ta! Eu sunt "incepatoare" pe site, si e pt. prima data cand incerc sa vorbesc cu concetatene, dat fiind ca in curand (sa nu exageram, peste cam 6 luni) voi fi si eu mamica; deci ma intereseaza tot ce pot sa aflu despre sarcina, nastere, orice mai ales ca e prima sarcina si am multe de invatat.
Mai ales nasterea, spitalele, ce si cum va fi, sunt tare curioasa; cand ai timp, povesteste-mi tot ce poti. Multumesc mult.
BACI,
Michela
Simona_B spune:
Multumesc fetelor!
Draga Raluca, am inceput sa scriu cate ceva despre nastere. O sa imi iau inima in dinti si voi si incheia povestirea. Cand se va intampla voi posta-o si deci vei putea sti cu lux de amanunte tot. Daca vei mai avea curiozitati, legate de nastere si nu numai, te astept, eventual pe pm. Stiu prin ce treci ca si eu am trecut prin asta.
Rodi: Deie-ti Dumnezeu ce-ti doresti! Sa stii ca si io-s cam in ceata cu protectia. Am auzit io ca daca alaptezi nu ramai gravi, dar am auzit si de mame care au la un san un prunc de un an jumate si la alalalt un nou-nascut!!! Toate cele bune!
mariaangeli_que spune:
Bine ai venit Ralucamihaela,ca toate noi trebuie sa te supui la curiozitatea mea,,de unde esti,unde esti acum,,,,?sper sa nu te superi dar vrem sa te cunoastem iar eu sant tare curioasa
Simona,ma che stai dicendo?hai la mine sa-ti prezint pe Cezar ,baiatul meu al doilea ,pe primul l-am alaptat pana la 1 an,iar diferenta dintre copii este de 1 an si 3 luni ,asa ca fa si tu niste calcule si mergi la ginecolog ,daca vrei ,,chestia ca daca alaptazi nu ramaii gravida e Falsa,asa ca alegerea e a ta ,pa,pa
Rodica,fa o fetita ca sa vin in petit,una la Udine alta la Torino,
Eu sant nervoasa ca am probleme acum ca trebuie sa schimb permisul in carta da soggiorno si imi lipsesc acte din tara ca sa nu mai zic ca un politist imi zice ca imi trebuie actele respective iar altul ca nu ,ce mai ca la noi la nimenea
amorena spune:
Buna fetele mele dragi!!!
Simona sa iti traiasca bebica sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!!!
Amorena