LICEUL "N. BALCESCU" BRAILA PROMOTIA 1991

LICEUL "N. BALCESCU" BRAILA PROMOTIA 1991 | Autor: mircea

Link direct la acest mesaj

AM TERMINAT IN 1991, MATE-FIZ. SI AS VREA SA COMUNIC CU FOSTI COLEGI.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus! Ce ma buuuucuuur! Asa rau mi-a parut ca nu s-a facut intalnirea de 10 ani Si eu tot in '91 am terminat, mate-fiz la clasa C, diriga Stefan. Eu sunt Alina Ivan, daca iti spune ceva numele. Acum sunt stabilita in Brasov. Astept sa mai povestim...

Mergi la inceput

Servus! Ti-am vazut profilul si cred ca stiu cine esti:) Laura, de la B, care s-a casatorit mai tarziu cu un coleg de clasa, cred. Asa e?
Sigur ma tii si tu minte. Cum spuneam am fost la C, si pe vremea aia eram prietena lui Willy.

Astept un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea spune:

te-am recunoscut si eu, cum de ai ramas in brasov, si deja esti si divortata? ai copii? eu am un baietel.

Mergi la inceput

Laura, am venit in Brasov acum 6 ani, singura, sa imi caut de lucru pt ca imi doream mult sa ma stabilesc aici. Apoi a venit si W, ne-am casatorit, au venit si ai mei aici, cu al meu frate si le merge f bine si lor. Am divortat acum 3 ani fara resentimente... Avem prieteni comuni, ne mai vedem... Dar nu avem copii. Daca vrei sa mai povestim scrie-mi pe mail.

Am vazut ca voi aveti un baietel care nu vrea sa isi sufle nasul:) Cum il cheama? Voua cum va merge acolo? Ce lucrezi?

Te-am pupacit!
Alina

Mergi la inceput