O sugestie...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Adda, cata dreptate are sloganul tau:
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede".

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Fiecare are dreptate in felul lui: era normal ca voi, moderatorii, sa "sariti in sus" (vorba vine )la tonul folosit de Comi; pe de alta parte sotul meu a incercat sa vada daca macar vorbind agresiv raspunde cineva (nu ca l-ar interesa pe el daca imi raspunde mie cineva la subiectele pe care le postez eu, insa a vazut gluma lui marius exact cum am vazut-o si eu: ironica (acum stiu canu a fost cu intentie...insa oamenii percep diferit mesajele scrise )...de felul lui nu se da rotund ca se pricepe la programare si nici nu se ratoieste)...
Eu nu m-am suparat (doar m-am intristat cand am vazut in ce a degenerat totul)...as fi preferat sa nu-mi vina ideea asta buclucasa si toate ar fi fost bune si frumoase
Va doresc weekend placut si sper sa nu mai fiu vreodata in mijlocul unor astfel de discutii.
Ada

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Intr-adevar, o usa incuiata se poate deschide si cu piciorul, insa nu vei mai fi niciodata primit la fel de catre gazda.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Observatie personala.
Mie Adda mi se pare chiar ciudat cum esti teribil de ofensata de o usoara ironie ( reparata zic eu de mii de scuze!)sau de cuvintul "consoarta", dar ii cauti scuze sotului pentru jigniri, limbaj de mahala si agresiuni verbale (ca e nu e felul lui, ca a incercat numa sa vada daca ii raspunde cineva, etc).

Daca intr-adevar esti asa de intristata precum spui, o fi pentru ca VOI nu v-ati cerut scuze inca?

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Andrada, nu am spus nicaieri ca sunt "teribil de ofensata" nu stiu de unde ai ajuns la concluzia asta. Daca ai citi mai bine ce am scris, ai intelege ca nu e asa. Nu mi-a placut cum mi-a raspuns marius, atat! Si ce sens mai are acum sa tot continuam discutia? Marius nu a avut nici o intentie sa fie ironic, eu am inteles gresit, dar nu am zis nimic (daca te gandesti bine, daca as fi fost "teribil de ofensata" i-as fi spus eu vreo doua, nu crezi?).
In ceea ce-l priveste pe sotul meu a fost alegerea lui sa raspunda in modul in care a facut-o. Ce am spus despre el, este adevarat. Dar asta nu mai conteaza. Nu-i aprob maniera in care a inteles sa va raspunda si sa se dueleze. Si sunt constienta ca din cauza lui a inceput toata zarva.
Si vrei sa crezi sau nu, chiar imi pare rau ca s-a ajuns la asta. Dar nu cred ca mai are rost sa ma justific. Odata ce ti-ai format o astfel de parere despre mine cred ca e greu sa mai schimb ceva.

PS: Si eu NU AM DE CE SA-MI CER SCUZE. Nu v-am jignit cu nimic!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Din astfel de motive am renuntat sa solicit asa ceva!
Gasind cite un subiect interesant, cite un raspuns si mai interesant am intrat pe profilul respectivului sa il "cunosc". In fond , pe un site nu ai cum sa ii cunosti pe membri decit accesind profilele personale, sa citesti la ce subiecte au scris si sa iti faci o parere despre omul respectiv.
Desi nu sint informatician, am facut o presupunere: ca a fi trimisa direct la mesajul unei persoane care posteaza la un subiect de 6-8-10 etc pagini e o munca in plus si nu pot avea asemenea pretentii.

Chiar daca nu am un sot/prieten saritor care sa imi citeasca mesajele si sa intervina pt a fi bagata in seama, eu ca femeie nu m-as simti confortabil ca el sa intre si sa se adreseze moderatorilor pe ton de harta, jignindu-i.
Iar cind moderatorul precizeaza ca a facut o gluma, dar nu o inteleg ca atare ii pot trimite direct un mesaj in care sa ii cer explicatii.
Mi s-a intimplat sa nu fiu de acord cu anumite glume facute pe seama mea, dar altora sa le placa.

------------------------
Daca ADMIN-ii faceau si ei o propunere- cine doreste facilitati sporite in bara de butoane sa plateasca o taxa oarecare?
Nu stiu citi mai scriau, mai cereau si ce pretexte inventau ?!

quote:
Originally posted by joxy

Comi,
hai ca vad ca se poate discuta civilizat pana la urma si cu tine..

Nimeni nu a ignorat cererea consoartei tale. Pur si simplu este perioada de concedii si raspunsurile sunt mai rare.
Este posibil. Aproape tot este posibil, f`corse. Ceea ce trebuie sa intelegi tu este ca acest server, acest domeniu, aceste randuri pe care le citesti, vin dintr-o initiativa privata. Cheltuieli proprii pt. hard si soft, hosting si trafic, etc.In clipa in care bazele de date depasesc catziva giga (vreo 2 la ultima numaratoare), orice optiune in plus ingreuneaza mult folosirea forumului. Sunt multi membri, o cautare avansata ar duce la prabusirea serverului. Se cere upgrade hard si soft. Asta cere bani.
Bani pana acum, pentru acest forum, nu au dat decat proprietarii lui
. Mirela si Florin. Atat.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lily
Chiar daca nu am un sot/prieten saritor care sa imi citeasca mesajele si sa intervina pt a fi bagata in seama, eu ca femeie nu m-as simti confortabil ca el sa intre si sa se adreseze moderatorilor pe ton de harta, jignindu-i.
Iar cind moderatorul precizeaza ca a facut o gluma, dar nu o inteleg ca atare ii pot trimite direct un mesaj in care sa ii cer explicatii.
Mi s-a intimplat sa nu fiu de acord cu anumite glume facute pe seama mea, dar altora sa le placa.

------------------------
Daca ADMIN-ii faceau si ei o propunere- cine doreste facilitati sporite in bara de butoane sa plateasca o taxa oarecare?
Nu stiu citi mai scriau, mai cereau si ce pretexte inventau ?!

Lily, tu crezi ca eu l-am rugat pe sotul meu sa raspunda la subiect pentru ca nu am fost bagata in seama?? . Oare eu n-am propria mea personalitate? Suntem amandoi membri ai forumului, insa cu pareri complet diferite in ceea ce-l priveste. Stiu ca sotul meu (care nu a fost un memebru-problema pana acum...daca ar merge cautarea ati vedea mesajele scrise de el...) nu-l mai agreeaza aproape deloc (si daca va uitati mai bine, multe din subiectele aparute in ultima vreme au parte de un tratament dur...postari rautacioase, patetice, jigniri, cuvinte care n-ar trebui sa fie scrise...cum i se pare ceva suspect unui membru, gata! e vorba de o poveste ireala al unui membru fictiv sau cineva vrea sa-si bata joc de membrii forumului - stiu de ce se intampla lucrul acesta, insa prea am devenit paranoici...si apoi urmatorii x membri care posteaza se iau dupa el...si asta chiar daca lucrurile nu stau asa, chiar daca povestea respectiva e adevarata...noii veniti sunt priviti cu suspiciune...unii moderatori sunt partinitori si nu sunt neutri in conflicte...si ar mai fi si altele...).
Imi pare rau ca au fost jigniti moderatorii care au raspuns la subiect (de exemplu, marius (pe care il apreciez pentru ceea ce face si pentru raspunsurile lui documentate si de bun simt...doar m-a ajutat si pe mine cu un sfat, mai demult...si nu am nimic cu el pentru gluma pe care a facut-o..nu mi-a placut, nu mi-a placut, asta este, doar n-o sa-i trimit mesaj privat pentru asta...in care sa-i spun... ce?), joxy, dede (care chiar daca nu e moderator, ar merita sa fie...)
Zona in care am postat si eu subiectul se numeste "Probleme si sugestii"...deci am voie sa-mi expun o idee, lily...
In ceea ce priveste conflictul am fost la mijloc: pe de o parte sotul meu (pe care il iubesc si il respect si cu care traiesc, deci stiu ce om este), iar pe de alta parte membrii si moderatorii care au raspuns la subiect (si carora le inteleg indignarea in ceea ce-l priveste pe Comi)
Eu inca ma simt atasata de acest forum...n-as putea sa plec fara sa ma uit inapoi...aici am si prieteni, oameni care mi-au dat un sfat bun la momentul potrivit.
Sper ca acest mesaj (desi imi promisesem ca n-o sa mai raspund la acest subiect) sa nu para fals sau patetic...doar...imi pare rau la ce s-a ajuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Draga Adda-sotul tau se pricepe la programare PC, a postat la subiectul deschis de tine (la care m-am gindit si eu, poate si altii) ca sa obtii un raspuns presupun favorabil cererii-asta am vrut sa zic prin a fi bagata in seama, iar tu i-ai luat apararea cind a fost admonestat.
Care a fost motivul pt care ai deschis subiectul "o sugestie..." si ce argumente au fost aduse?
Te intristezi daca am raspuns cu o parere, in fond o sugestie?
De ce sa pleci? De ce sa plecam? chiar daca cineva drag posteaza sa ne sara in ajutor- in stilul sau evident!- cred ca participind cu cite o mica sugestie valabila, un sfat,o parere putem descoperi calea cea mai buna de rezolvare!

Poate pe alte forumuri dialogurile sint altfel, poate acolo moderatorii raspund imediat , poate nu sint (multe) postari care nu suna cum trebuie.
Pe site e ca in realitate, in viata cotidiana unde nu intilnesti numai oameni manierati, eleganti, la "4 ace", parfumati, plini de voie buna, tonici-energici si simpatici. Nu, si pe forum vin oameni agasati, enervati de mizeriile si lipsurile si cite li se mai intimpla , cu slujbe si familii chinuitoare etc si incep si scriu km de fraze sau doar citeva fraze, care nu corespund cu ce ar vrea celalalt sa 'auda' sau scriu SF-uri si primesc multe raspunsuri, oamenii se implica ca in final sa e fie o farsa . Am raspuns si eu la asemenea farse cu 'zimbetul pe buze', glumind , bineinteles ca au fost si persoane ferm convinse de adevar. Aici intervine subiectivismul nostru.Cind unele persoane care cersesc mila si atentie, favoruri si imprastie lacrimi de umilinta in public, pina la urma poti sa ai surpriza sa afli ca in realitate sint niste profitoare care isi 'dau arama pe fata'.
Forumurile sint create pt a fi accesate de la PC-uri, sub un nick-uri/pseudonime astfel incit nu ar putea fi controlati absolut toti ce gindesc si ce simt si ce scriu, caci numai in dictaturi se intimpla asta. Cu atit mai mult nu poti sa le interzici parerea.
Atit de subtire e granita intre -a spune parerea -buna/rea din propria ta experienta sau a altora, a incuraja, a sustine- si -a inventa, a crea scenarii, a sustine ce nu exista etc-
Ca mie nu mi-a placut un raspuns, o precizare, o replica, ca am intrebat si tot nu am inteles ce are respectivul cu mine sau ca mi s-a reprosat ca sint altfel de cum ma stiu cei din viata reala, am fost jignita sau amenintata ce pot face? Problema este la respectivul om, nu la mine. Cine vrea sa afle adevarul ,il afla.
Exista o vorba: "spune-mi cu cine te insotesti, ca sa iti spun cine esti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

ciudat!
cel mai bine ne pricepem sa dam cu pietre.s-a vrut o disputa sau rafuiala cu moderatorii-administratorii sau mi s-a parut mie?!parerea mea este ca decenta si bunul simt ar trebui sa primeze.dar din pacate,mistocari si atotstiutori sunt prezenti si pe acest forum.nu este prima oara cand sunt luati peste picior,jigniti si tratati cu superioritate moderatorii si unii membrii ai forumului de catre niste neaveniti.dar ei sunt in continuare langa noi si fac posibila aceasta intalnire zilnic.si fac toate eforturile ca de fiecare data sa ajute.cu un sfat,o vorba buna.frumos stiu unii sa le multumeasca.

pentru florin,marius,mirela si toti cei care sustin acest forum.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lily
Care a fost motivul pt care ai deschis subiectul "o sugestie..." si ce argumente au fost aduse?

Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa citesti primul meu mesaj...am spus motivul, am adus si argumente.
quote:

Te intristezi daca am raspuns cu o parere, in fond o sugestie?
De ce sa pleci? De ce sa plecam? chiar daca cineva drag posteaza sa ne sara in ajutor- in stilul sau evident!- cred ca participind cu cite o mica sugestie valabila, un sfat,o parere putem descoperi calea cea mai buna de rezolvare!

Nu, lily, nu m-a intristat ca ai raspuns si tu...as fi absurda. Nu ai inteles bine ce am vrut eu sa spun, de asta am considerat necesar mesajul precedent...si n-ai inteles nici acum...nu ma interesa sa obtin un raspuns favorabil cererii (am spus asta in primul meu mesaj, chiar la final)...mi-ar fi placut, dar nu tineam neaparat sa se realizeze asa ceva
...n-am zis ca plec...
quote:

Cind unele persoane care cersesc mila si atentie, favoruri si imprastie lacrimi de umilinta in public, pina la urma poti sa ai surpriza sa afli ca in realitate sint niste profitoare care isi 'dau arama pe fata'.

De acord cu tine...Insa poti fi sigura de fiecare data ca omul care tie ti se pare intr-un anumit fel este asa in realitate? Poti fi sigura ca-l judeci bine? Poti fi sigura ca mint sau spun adevarul?Aparentele inseala...Si apoi, oamenii nu reusesc intotdeauna sa aleaga cea mai fericita modalitate de a-si exprima gandurile...As dori sa nu mai vad pe forum cuvinte aruncate din primul impuls...de ce zic asta? Pentru ca atunci cand am devenit eu membru, nu era asa...si asta se intampla cam de o jumatate de an incoace...Insa asta e o alta problema...

Mergi la inceput