O sugestie...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si daca te uiti mai atent la mesajul meu care te-a deranjat atat de tare, scrie ceva de "am glumit" ceea ce am si facut desigur...mai si glumeste omul uneori ca altfel moare de seriozitate. Nu prea glumesc acolo unde dau raspunsuri pe domeniul meu. Deci nu ar trebui sa te superi. Eventual adda(desi de ce sa se supere daca cineva mai si glumeste), si ca a venit vorba de ce te superi tu? Nu retin sa te fi fost jugnit sau stiu eu ceva orice...sau te superi pe oamenii care glumesc? Zambeste, esti tanar ai timp sa te superi

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Comi spune:

Normal ca se poate conversa civilizat cu mine. Si nu cred ca ar fi existat aceasta disputa, daca, dadeai acest raspuns de prima data.

Acum te rog (daca vrei si poti), sa-mi mai zici de ce trebuie luata in ras "consoarta" mea la faza cu mailul respectiv si de ce trebuie sa tip si sa fac urat ca sa primesc acest raspuns (pe care-l asteptam, si care era mai frumos daca mi-l dadeati de prima data) ?

Si inca: de ce nu am voie sa scriu adresa de la "parinti punct com"? ce v-au facut astia ? ca acolo voi sunteti drept "link recomandat" !
(aceasta ultima intrebare ti-o adresez numai in cazul in care esti "admin" ca in "Mirela si Florin")...

http://80.96.96.18/~cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Initial problema s-a pus ca rezutatul cautarii dupa user sa fie nu mesaje chioare si scoase din context, ci trimiteri la threaduri cu anchor la mesajul x al userului de pe pagina y. In principiu se poate face (vorba lui joxy, orice se poate), dar cat e de complicat depinde de modul in care se stocheaza informatiile in baza de date. Sunt tipuri de forum care au aceasta utilitate built in, iar rezolvarea problemei (daca apare) este la indemana. Sunt altele (cum inclin sa cred ca e acesta, dar este o supozitie, nu o certitudine) la care facilitatea nu a fost gandita la constructie, asa ca trebuie muncit mai mult.

In afara de resursele hard si soft (care sunt limitate, pentru ca bugetul e reprezentat de buzunarul personal al adminului), mai e nevoie si de timp pentru asa ceva. Ori adminul munceste la site in timpul sau liber, din cate stiu nu are ajutor din exterior (personal nu ma pricep deloc la ASP si il consider atat de imbarligat incat nici nu ma trage ata sa ma apuc de invatat), are si el familie, concediu, viata particulara, asa ca face doar ce e omeneste posibil.

Cat despre moderatori... unii dintre ei is mai glumeti, n-ai ce le face, asa-i modelul.

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by Comi

PS: este adevarat sau nu ca atata timp cat injuri si faci urat toti moderatorii te vad si daca faci o cerere politicoasa asa cum a facut adda la inceput esti ignorat total ???

DE CE ???

Ei... hai sa nu ramana nici intrebarea asta fara raspuns, cu precizarea ca asta-i strict raspunsul meu, n-am competenta sa o fac in numele tuturor moderatorilor. N-am ignorat sugestia dar nu am raspuns pentru ca nu ma pricep - femeie, deh! (si cu siguranta ca mai sunt si altii in aceasta situatie). In schimb la injuraturi ma pricep chiar destul de bine si-n plus asta-i una dintre sarcinile moderatorilor, sa "sanctioneze" excesele de limbaj (ca sa le zic asa, frumos). Daca tonul primei tale interventii ar fi fost altul, sunt absolut convinsa ca opinia ta (competenta) si, de ce nu?, chiar ajutorul tau ar fi fost mult mai bine primite.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Nu stiu daca mai are sens sa raspund si eu, "consoarta" (desi apelativul acesta numai politicos nu este, iar eu nu am jignit pe nimeni de cand sunt membru al forumului si nici nu am intervenit in subiecte tip "zona zoster" tocmai pentru ca acolo se vorbeste si in termeni mai duri)..in fine...
Cererea mea (de fapt, a fost o simpla sugestie, dupa cum am specificat si in titlu) a fost una ca oricare alta si nu menita sa creeze polemici. Nu am tinut cu dintii de ea, drept dovada e si finalul mesajului meu in care am precizat "ca nu vreau sa-l torturez pe admin si daca nu se poate sau nu e timp, nu-i nici o problema". Singurul lucru pe care il asteptam in mod firesc era o reactie din partea cuiva (admin/moderator) care sa fie in masura sa zica "da" sau "nu", "se poate", "nu se poate", "nu e timp", "nu avem spatiu pt bazele de date", "admin e in concediu si doar el decide" etc. Eu nu stiu nici asp, nici php, nici jsp sau alte tehnici prin care se comunica cu serverul web, deci nu puteam sti daca sugestia mea se poate aplica sau nu.
Daca s-ar fi raspuns de la inceput asa cum au raspuns spre sfarsit joxy, marius nu ar fi fost nici un schimb de replici care de care mai "interesante". Nu sustin ca sotul meu a procedat corect reactionand asa, insa a fost modul lui de a atrage atentia.
Nu voi parasi forumul din acest motiv (asa cum ar fi sugerat Adina-Iulia: nimeni nu pleaca de aici daca sugestia mea nu va fi pusa in aplicatie sau poate "cu mici exceptii nesemnificative"...comi si cu mine fiind "exceptia nesemnificativa")...
Gluma lui marius am luat-o ca pe o gluma....desi, a fost o umbra de sarcasm care nu pot zice ca mi-a placut (ceva de genul: "nu vrei sa se trimita si mesaje membrilor carora le citesti mesajele? e cam sf-istica e sugestia ta")
Nu cred ca se mai poate spune ceva...doar ca subiectul s-ar "simti" mai bine la "zona zoster"...acolo ii e locul acum

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Majoritatea dintre noi cunosc istoria acestui forum, nascut din dragostea fata de copii si lipsa unor informatii utile in limba romana. De asemenea, multi dintre noi au apucat versiunea veche a forumului, iar unii chiar regreta spiritul existent atunci .
Tot ceea ce s-a facut aici este munca voluntara, realizata in putinul timp liber disponibil (iar cei care au copii stiu ce inseamna sa "furi" din timpul pe care l-ai putea petrece cu familia). Cativa dintre noi stiu, de asemenea, ca s-a mai incercat o noua versiune de forum, dar, din cauza acelor resurse limitate si a vitezei, s-a renuntat la implementarea sa. S-au adaugat in mod constant facilitati (vezi albumul foto , MP, albumul gravidelor, al mireselor,....) si s-a incercat mentinerea unui climat adecvat discutiilor. Modul constant in care cresc utilizatorii demonstreaza acest lucru. Au fost si perioade mai delicate, dar totul a fost trecut cu bine.
In schimb, mi se pare absolut nedrept ca cineva care habar nu are de ceea ce se intampla aici, sa vina si sa jigneasca in modul in care ai facut-o tu, si sa-si bata joc de munca oamenilor. Iar scuza ca trebuie sa fii marlan ca sa fii bagat in seama e o acoperire ridicola a limbajului folosit.

Tehnic vorbind, din ce stiu eu, forumul se bazeaza pe un content management dezvoltat aproape in intregime de admin (in VB si VC), in spate cu o baza de date SQL Server, putin ASP , totul pe langa forumul celor de la snitz. Incercarile tale de comparatie cu alte forumuri sunt copilaresti (mai ales ca te dai ditamai programatorul). Totul depinde de gust: e ca si cand ai compara o para cu un mar - fiecare alege ce-i place mai mult.

In rest, sa auzim numai de bine - si poate ne strangem cativa sa ajutam efectiv in dezvoltarea tehnica.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Consoarta = sotie.. asta a fost presupunerea mea.

Ada/Adela Varlan, Cosmin Varlan.
si acelasi loc de accesare a netului.

- departe de mine vointza de a va ofensa.

Cu respect,
Florin

Choose life

p.s.
CONSOÁRTĂ, consoarte, s.f. (Fam.) Soție, nevastă. – Din lat. consors, -tis, (influențat de soartă).

sursa: DEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Adda, - felicitari pentru tonul folosit, luciditatea dovedita si sinceritatea ta. Sa speram ca iese ceva util din toata povestea asta! Navigare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

joxy, stiu ce inseamna consoarta , nu e nevoie de explicatii din DEX...insa cuvantul asta are asa, o nuanta ironica...sau cel putin asa l-am perceput eu...si nu cred ca are sens sa-mi vorbesti la persoana a doua plural.
Si cu asta am incheiat...am ramas cu un gust amar (oarecum) de la toata zarva asta, da' mi-o trece...

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Adda ...hai nu te supara, e clar pentru mine ca nu am avut nici o clipa in intentie sa te persiflez, nici pe tine nici pe altii. Daca a reiesit cumva acest lucru imi cer sincer scuze. Eu am glumit cu mesajul meu, a fost scrtis la marele general, doar o gluma...sigur doar atat...si chiar am precizat in mesaj ca este o gluma nimic mai mult. Totusi imi cer scuze daca a reiesit altceva. Cat despre sotul tau (nu stiam asta)... sper sa fie mai...maleabil in felul de a se adresa, nu neaparat mie ci in general... fiecare dintre noi suntem mai mult sau mai putin priceputi...uneori nu stii peste cine nimeresti, modestia devine o calitate. E doar parerea mea si nu are nici o legatura cu rolul meu in cadrul www.desprecopii.com unde am alt rol...cu totul si cu totul alt rol. Cum spunea si altcineva (Dede daca nu ma insel) e mult mai greu sa concepi, sa construiesti, sa dezvolti decat sa critici. Corect?

Cu respect pentru absolut toata lumea,

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput