Bebelusi de Aug - Sept 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si noi la apel. Emma merge in 4 labute, asta dupa ce merge in picioruse. Stiam ca nu o sa mearga in 4 labute de la inceput ca nici unul din noi (si sintem 4) nu a mers asa. Acum se agata de orice si hop sus in picioare de nu pot sa o mai controlez deloc ca ma trezesc imediat cu ea linga mine printre picioarele mele, mai ales la bucatarie...asta e boala ei:)))...si se tine strins de picioarele mele, de nu pot sa fac un pas:)). Ieri se ascundea de mine intre 2 scaune si statea sub masa din bucatarie si se uita la Tv:).

Vorbeste la telefon cu tati, adica pune telefon, telecomanda, tot ce e cu butoane:)) la ureche (pe care nu o nimereste ci la git in dreptul urechii:)) si spune "ao tata"...mama deloc. Ieri i-am arata o poza cu ta-su pe calc mindrei si cind l-a vazut a facut ca trenul, mai avea un pic si sarea din bratele mele. Cind m-a vazut pe mine nu a reactionat deloc. Se pare ca a inceput sa se plictiseasca de mine.

Avem un fel de carte electronica ce are o carticica de hirtie si pe care, daca apasam cu degetele, se aud cuvinte sau muzica in functie de setarile pe care le fac. Ei, sint acolo niste oite la baie :)) care cinta "ba ba ba ba" si, nu va spun (am crezut ca e o intimplare prima oara)... cind a vazut-o, Emma a spus "ba ba ba". Si mai are si vacute care fac "mu mu mu", dar ea a retinut mai bine bababa:)). E innebunita dupa animale, mai ales catei ca pe astia ii vede mai des. Se duce la ei si face "tzi tzi" si mai mai sa puna mina pe ei, dar nu o las eu.

Nu mai sta la jucarele, ci vrea, dom'le, sa meargaaaaa. Nici de minute nu mai vrea pe strada sau in magazine.

Am fost din nou simbata si duminica la ocean si baga fi-mea la alge uscate in gura de n-avea treaba. Trebuia sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Ieri ne-am petrecut la restaurant si sa vedeti ce rodea fi-mea oase de pui de ziua lu' ma-sa.

Cu piciorusele e Ok, poate am exagerat eu, ca am sunat la mama si a zis ca imi fac degeaba griji ca ea a vazut-o pe Emma cum merge si fata e normala si ca pina invata sa isi tina echilibrul perfect e in regula. Bai, ieri dimineata m-a sunat socru-miu si stiti ce ma intreaba (are barbat-miu un stil de a exagera nemaipomenit ca imi vine sa si la modul cel mai normal) "daca mai arunca Emma piciorul, ca ei si-au facut grji". Cine stie, ei si-o fi inchipuit ca merge Emma ca un handicapat, cind copilul e normal. M-am intors la barbat-miu (era 7 dimineata) si i-am aratat si juma de zi nu am mai vorbit cu el.

Emma nu se sperie de nici un zgomot...la aspirator incepe sa ingine ca si cum ar cinta.

Noi sintem norocoase ca, inafara de kklicile moi cind i-am dat vit C, nu a avut niciodata diaree.

Fetelor, nu stiu daca in Ro este, dar cind Emma a avut febra (si e recomndat si la diaree, e o solutie de electroliti baubila (pedialyte) cu gust de fructe si e buna pentru deshidratare. Ia intrebati (noua ne-a recomandat dr, deci nu va faceti probleme) la farmacii.

Oana_noemi, felicitari Blajinulul-Benladenului pentru kile. Ai ramas datoare cu pozeeee. Nu te uit, ai grija:).

Freia, curaj cu opratia. Ma pun si eu in situatia ta si imi inchipui prin ce treci.

Sisi, distractie placuta in continuare.

Loredana, nu iti mai fa griji cu greutatea. Astia ne sint copii, eu am incetat sa ma mai ingrijorez. Eu imi fac datoria sa ii dau mincare, daca maninca bine, daca nu...asta e.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Miruna, Lisa, Sergiu si Radu-Petru!

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Am facut pozele de la Voina si maine le punem in album. Andrei a fost f cuminte, a fost f bucuros ca a vazut apa susurand, bucuria lui - o sa-l vedeti in poze cit e de fascinat de apa. Ii place mult sa se plimbe si sa vada locuri noi. nu a plans deloc. Am oprit la barajul Rausor si batea vantul f tare. Lui andrei i-a pplacut sa-i sufle vantul prin "plete" si a inceput sa rada cu chiote.

Daca tot a inceput Loredana cu petitul baietilor de catre fete, iata ca pastram si noi obiceiul si in speranta ca al doilea va fi fetita l-am petit pe baietelul Roxanei 77 care se va naste peste 2-3 ani. E stabilit , noi facem fetita si ea baiat.

Atentie domnisoarelor! Andrei este inca liber

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Hei fetelor, unde sunteti?????????

Ati plecat in concediu. Noi am fost la plimbare si acum am sosit. Andrei e fresh. A dormit de la 5.30 la 20.30 si acum nu stiu cand se mai culca.

Nicoleta si bb Andrei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de maine
Andra Maria si Michael

Nicoleta & Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

S-a intors lumea pe dos ? Fetele petzesc baieteii ????
Mai, noi suntem de moda veche. Asteptam petitori . Sau, daca-i asa ramanem singurele ?
Ca noua ne plac toti baieteii, dar vad ca nu primim propuneri...
Ce sa facem, sa ne laudam ? Ca avem cu ce: suntem frumusele, isteze, dansatoare, facem si gropitza intr-un obrajor,...

Ieri seara, am plimbat-o pe Oana pe afara, mi s-a umplut sufletul !
Si Oana a inceput sa imite ce ii spunem noi. De exemplu, daca-i spunem noi "ma-ma" sau 'ta-ta" sau "ne-ne", zice si ea la fel, dupa noi.
In rest, ii merge guritza intr-una, mama-mama nu se opreste, si cu limbutza intre dinti, si scoate cuvintele (in legea ei, normal!), dar din multe silabe.
Parca nu-mi vine sa cred ca s-a facut asa de maricica .

Maine mergem si noi la control, asa ca va spun in week-end ce greutate are frunzulitza mea.
Loredana, nici Oana nu-i departe cu kilogramele de Lizuca, sunt mai multi bebei la greutatea "musca", stai linistita. Astia sunt ai nostri, bine ca sunt sanatosi, daca nu sunt durdulii .
Si eu m-am consolat cu ideea.

Gianina, frumos pui mai ai !
Am inteles ca-i deja al Mariei , ca Roxana s-a laudat pe forum.
Te asteptam mai des pe forum cu mesaje, ca ne sunteti foarte dragi .
------------------------

pentru ANDRA MARIA ( pentru Liliana) si
pentri MICHAEL!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

loredana, imi pare rau, dar ai pierdut concursul cu greutatea; noi la 10 luni si o saptamana avem 8.250 kg; deci tot Ioana ramane fotomodelul grupului! in plus, doctorita a spus ca mananca astronomic si nu intelege unde incape in burtica ei un kil de lapte, pe langa mancarea solida!
mai nou, Ioana a devenit fana branza de vaci si porumb fiert! Aseara chiar m-am speriate de cat a mancat adica: la 7 250 lapte cu cereale, la 8, inainte de baita: branza de vaci+ caise din compot+ piure de fructe de la Nestle, numai ca fata nu s-a saturat asa ca a mai bagat 2 iaurturi rapid. Dupa vreo juma de ora, cand am bagat-o in patut a mai tras un bibe de 200 lapte si nani!
Problema este ca si-a cam schimbat programul si ne-a dat si pe noi toti peste cap.
Iaca programul si v-as ruga si pe voi sa mai scrieti despre asta ca sa mai am si eu un punct de reper:
08.00 trezirea si 250 lapte
09.00 plecam in parc si la joaca (sau prin vizita si in parc)
11.00 - halim in parc gustarea: piure de fructe / iaurt / cascaval cu rosii / cereale cu lapte + 2 biberoane cu suc de fructe sau zeama de compot
12.00 venim acasa si fata face nani pana pe la 2
14.00 - masa de pranz care inseamna un castron de supa / ciorba / mancarica + desert (iaurt / fructe / prajitura de casa) + un bibern cu suc de fructe sau zeama de compot
15.00 - 250 lapte apoi ne ucam pama pe la 6 cand mai iesim o data in parc sau ne fataim pe strazi, la cumparaturi
19.00 - masa de seara care de obicei, trebuie sa fie branza de vaci amestecata cu orice (un castron) + iaurt
20.00 - baita si nani, cu 250 lapte
In plus, mai tot timpul fata tre' sa rontaie ceva: o grisina, un biscuite, o felie de cascaval, orice!

Concluzia este ca mai doarme o singura data peste zi dar si-a prelungit somnul de noapte la 12-13 ore.
In rest trebuie sa ne jucam cu ea tot timpul sau sa o lasam sa desfasoare activitatile ei preferate: ia rufele de calcat din cos si mi le insira prin toata casa, scoate cartile si revistele si le plimba dupa ea peste tot, muta pantofii din camea in camera, daca am rufe la uscat pe uscator le ia asa ude si se joaca cu ele, umbla pe la jucariile lui Alex si fuge mancand pamantul (in 4 labe) daca este prinsa asupra faptului.

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Am revenit de la mare unde a fost excelent, si uram si noi tututror sarbatoritilor din perioada asta "La multi ani" si sa creasca mari si sanatosi!

David s-a indragostit de mare cum a vazut-o,nu conta cit era de rece ca vroia sa intre in apa si sa inainteze cit mai mult, nu a prea priceput ce e cu nisipul(desi a incercat si sa manince si sa se joace) si ii placea la nebunie ca era lume multa in jur si multe lucruri noi. In rest ca noutati nu mai vrea sa stea in carut, asa ca nu stiu cum mai iesim la plimbare, ca se plictiseste imediat si se ridica in picioare. A avut citeva zile cind nu a mincat aproape nimic, cred ca de la dintisori, iar cu kk are zile cind e mai moale, dar trece cu ceai de menta. Deoarece nu am avut premergatorul la mare, a stat ceva mai mult in picioare si a reusit si primii pasi.
Cit despre speriatul de zgomote, urla tare doar la aspirator si se mai sperie de anumite zgomote stridente.

cristinamh: foarte frumoase pozele de la intilnire. Iti dorim petrecere frumoasa la mare.Cum a ramas cu tricourile?

mihaela_s: nu stiu daca te-am mai prins sa iti uram concediu placut;

freia: pupici Alexiei de la noi, si tinem pumnii strinsi sa reusiti cu bine;

craluca: mai pus pe ginduri cit maninca Ioana;

iuliana: daca am inteles bine a fost ziua ta asa ca "La multi ani", multa sanatate si impliniri, sa va bucure Emma+ bb2 +.. pina la adinci batrineti.

loredana: nu mai zice ca e mica frumusica ta ca e chiar inaltuta;

danat: daca e bun rezultatul regimului, sa imi povestesti si mie ca am tot aminat momentul unei cure, dar acum nu prea mai am de intors;

dana_ene; bafta la rezultatul de la examen;

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Reby, bine ai revenit de la mare !
Ce bine ca a fost asa frumos ! Nu faci si tu un albumel cu poze, sa va admiram si noi ?

Iuliana, Reby are dreptate. Nu am stiut, dar daca a fost ziua ta, eu iti spun LA MULTI ANI !!!! si te pupam dulce de to (eu cu fii-mea) .

Raluca, pai Ioana papa foarte bine.
Si Oana mea mananca tot asa, mult (ba chiar mai mult as zice, fiindca ea nu prea bea laptele simplu, doar cu multe cereale si multa mancare solida, dar tot frunzulitza e.
Asta e ! Le facem fotomodele !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Buna, fetelor si "La multi ani" tuturor sarbatoritilor! Am nevoie mare de ajutorul vostru... Si astept cu nerabdare sugestii din partea voastra. Uitati despre ce este vorba: saptamana viitoare voi reamenaja camera bebitei mele si nu stiu cum, vreau sa fie o camera vesela de tot... Initial am vrut si sa zugravesc, fiecare perete al camerei in alta culoare, insa am renuntat, ca de-abia am dat cu vopsea lavabila, alba si nu are nici un rost (Toata lumea din jurul meu zice asta). O sa-i cumpar mobila de bebei, de la Mobexpert, ca am vazut ceva misto de tot, insa nu stiu unde gasesc covor, perdele, cuvertura, draperii de copii. Aveti idei de magazine de genul asta. pe unde am fost eu, n-am gasit mare branza si nu am luat...
Teodora mea merge tinuta de-o manuta, manca-o-ar mama pe ea de fetita frumoasa! Zice mama, tata, papa, baba, apa si Ana (o striga pe bona), si-a format reflexul ca in fiecare dimineata sa mearga la baie si sa se spele la chiuveta (fireste, urcata pe un scaunel) si sa vedeti ce dulce e cand vrea sa ia sapunul si-l scapa... Scoate chiote de bucurie, dar pe urma se enerveaza si incepe sa-l certe (pe sapun, fireste, ca nu sta in manutele ei). Caca nu prea facem la olita, dar nici nu ne-am omorat cu asta, trebuie sa recunosc, decat cand avem chef. Avem timp pentru toate doar! Papa bine, cu ceaiul si sucul de fructe stam cam prost, in rest sunt multumita. Avem 10 kilograme la 10 luni si 76 de centimetri, ceea ce este foarte bine dupa cum ne-a spus medicul. Nu stiu insa ce sa-i mai dau seara sa pape, mie mi s-a luat de cerealele alea cu lapte, ce naiba, are nevoie de papica gustoasa! Voi ce le dati bebilor vostri?
La mare am renuntat, fiindca tata are niste probleme de rezolvat si nu mai putem pleca in perioada in care ne rezervaseram camera, dar poate ajungem totusi un week-end. In plus, vom poposi peste 2 saptamani, ca si la inceputul lunii de altfel (3, 4, 5 septembrie) cateva zile la Bran, unde avem o cunostinta buna care ne-a chemat "de urgenta", la aer curat ... Are o viluta cocehta, cu piscina si in gradina caprioare... Va dati seama ce o sa fie pe capul fetitei mele! Mai plecam in concediu pe la bunici, care trag de noi, cand unul, cand celalat, desi eu nu sunt foarte incantata de asta, ca stau cam departe, dar asta e. Sper ca micuta mea sa se comporte bine.
Face pa cu manuta, danseaza din fundulet (da in stanga si-nm dreapta), dupa nebuna de ma-sa, care tot timpul face asa. Trebuie sa-mi calce pe urme, ca doar am castigat pana acum toate concursurile de dans la care am participat!
E innebunita dupa tac-su, cand il vede se lumineaza toata si o ia repejor in patru labe cand el intra pe usa... La mine nu face asa...

Sa revin la ce ma preocupa pe mine, la redecorarea camerei. Va rog sa nu ma uitati si sa-mi dati idei, ca sunt cam in pana. ..

Mergi la inceput