Fete din Austria(11)
Raspunsuri - Pagina 6
Viktoria spune:
Draga Tanja ,
Daca calculatorul este mai vechi nu cred ca iti vor face probleme. Noi intram de fiecare data pe la Oradea si am dus nepotului un calculator plus doua biciclete insa nu a trebuit sa platim vama. Drum bun si distractie placuta in Romania si sa va reintoarceti sanatosi.
tanja spune:
Buna dimineata,
Viktoria calculatorul este cam vechi de 2 ani .Eu intru de fiecare data prin Nadlac,dar sa sti ca nu ma avut control niciodata la bagaje ,ma pus doar sa declar ce am si am spun intotdeauna cand am avut electonice dar niciodata nu am avut asa multe ca acuma.Dar cred ca nu o sa fie nici o problema.
Tu cum te mai simti? Esti mai bine,ti-ai mai revenit?Multumim pentru urari si noi speram sa ne distram dar pentru ca este si sora mea la mama ,pe care sotul meu nu o suporta cred ca distractia nu o sa fie asa mare ,cred ca va fi si un pic de scandal care sper sa nu fie asa mare sa imi distruga concediul.Ma rog ca totul sa fie bine.
Va pe toate si va urez o zi frumoasa.
carolada spune:
buna fetelor,
tanja drum bun in ro!
alinah ce ti mai face burtica?
babee unde ai disparut?
campingul e plin ochi toata lumea are vacantaasa ca n o sa scriu prea des!
vacanta frumoasa la cele care aveti,
www.camping-kasern-salzburg.com
anto spune:
De doua zile tot incerc sa ma loghez ,bine ca am reusit pana la urma .
Vad ca multe sunteti in concediu sau va pregatiti.Eu sunt bine si va multumesc tuturor celor care m-ati sunat sau a-ti intrebat de mine
Azi o sa citesc ce a-ti mai scris ,sa vad ce mai faceti ca mi-a fost dor de voi .Alina sunt curioasa sa te vad cu burtica ,acusi nasti .Cam pe la mijlocul lui septembrie ,nu?
A...acum mi-am adus aminte ,ca ma gandeam oare ce s-a mai intamplat de cand eu nu am mai fost pe-aici.A nascut Alexa felicitari si sa-ti traiasca feciorul ,o sa ma uit imediat si la poze .
Tanja ,am inteles ca mergi si tu in concediu ,daca nu ai plecat inca i-ti spun si eu Drum bun!
tanja spune:
Buna fetelor,
Antobine ai revenit printre noi.Eu inca nu ma plecat in concediu ,voi pleca pe 15 sau mai sigur pe 16 asa ca mai am timp sa vorbesc cu voi.
Alina ce iti face ? E bine?
Restul fetelor va pup si mai vorbim.Va urez o seara placuta in continuare.
alinah spune:
Buna fetelor
Bine ai revenit Anto sanatoasa si voinica .
Burtica, burtica, am ceva, a inceput sa puna sunculita pe el, chiar daca eu n-am luat decat vreo 3-4 kilograme. Eu am intrat triumfatoare in luna a 9-a!! , am cumparat mai tot pentru inceputul vietii in trei , numai culori neutre caci a fost rusinica si nu ne-a aratat "comoara" ...Poze cu burtica sunt la linkul cu casa...o sa il pun la sfarsitul mesajului.
Tu ce mai faci, Denise?
Cam astea sunt noutatile despre mine...plus ca de saptamana trecuta suntem la ridicat case . Asa ca am tras chiul o gramada pe forum, am fost mai mult la santier...m-am bronzat ca tractoristii, dar abia astept sa vina bebe si sa ne asezam la casa noastra, sa nu mai dam chirie, doar credit...cam tot aia e...dar ne ramane ceva..asa cu chirie, se duc banii si nici noi nu ramanem cu nimic.
Carolada, imi dau seama ce e pe capul tau acum, cu toata navala in concediu a turistilor. Pe de o parte e bine ca e de munca....deci iese ceva...pe de alta parte stresul de care ai parte ca gazda, unde toti, turisti fiind, vor sa fie imparati si trebuie sa ai grija de ei. Dar vine si pentru tine vacanta odata si odata
Viktoria, bine ai revenit , te-ai plimbat nu gluma . Ce fetita mare ai , sa mearga deja la scoala!!
Amelia, distractie placuta si sa te bucuri din plin de vizita fratelui si sororii tale, stiu ca iti era dor de ei si abia asteptai sa vina in vizita
Tanja, burtica e bine, eu cred ca ma apuca anul nou cu burta , chiar azi (luni seara) am fost la spitalul unde sunt inscrisa sa aflam detalii...a fost Infoabend pt mamici si tatici. Saptamana care vine tb sa merg la spital, caci mi-a dat doctorul meu trimitere sa ma consulte doctorii de aici si sa decida ei cum nasc. In afara ca simt ca am o minge tare care sta sa explodeze in burta, respiratie taiata nu prea am de ce sa ma plang...spatele e ok, ma mai fulgera in picioare durerea, ceva normal totusi pt gravi . N-am terminat ordinea si curatenia , a mai scazut tonusul, dar e musai sa termin.
Acum am fugit la nani
PS: Anto, aici vezi burtocul de saptamana trecuta:
http://community.webshots.com/photo/170308825/171404325JvMwaM
nikomiko spune:
Ma primiti si pe mine?
Eu nu prea va cunosc pe nicicare, dar banuiesc ca se poate schimba chestia asta ;)
Eu am o intrebare destul de stupida, dar, din intamplare, asta e problema mea acum.
Stau in Viena de vreo 9 luni din cauza ca sunt casatorita si sotul meu (roman) locuieste aici. Deocamdata nu lucrez, lucru care nu ma incanta deloc. Asa ca merg frumusel la scoala, dar asta e numai o solutie provizorie. Si la 26 de ani nu mi se pare asa interesant sa te apuci iar de scoala.
In fine... intrebarea mea ar fi: cum v-ati descurcat voi cu lucrul? Cum ati gasit de lucru si ce conditii au fost?
carolada spune:
buna fetili
bine ai venit printre noi,nikomiko in primul rand tre sa dai raportul pe aici,cateva date personale.sri ule fii pe faza!cum de nu ne ai gasit pana acu nikomiko am vazut ca ai scris multe mesaje interesante.si poate invatam impreuna la germana,ce zici?
alina cred ca abia astepti sa te muti n casuta ta!
anto ma bucur ca ti ai revenit !
babee unde esti dom,le?
va pup pe toate
www.camping-kasern-salzburg.com
tanja spune:
Buna fetelor,
nikomiko bine ai venit printre noi.Si cum a zis si carolada putem invata germana impreuna.
carolada tu ce mai faci? Tot asa multi turisti aveti?
Alina ai emoti cand sti ca mai ai putin si nasti? Tot nu stiti ce o sa fie? Tare rusinos este vostru.Dar orice ar fi sa fie sanatos.
Anto tu ce mai faci? Denise e mai bine? Cand ii scoate piciorul din gips?
Eu am inceput deja sa imi fac bagajele ca nu cumva sa uit ceva ,ca de cate ori am fost in Romania de atatea ori ma uitat cate ceva.
Va pe toate si va urez o zi placuta.
nikomiko spune:
Bine v-am gasit!
V-am gasit eu si mai repede, numai ca pana acum am citit numai asa, adica am tras cu ochiul pe la voi ;)
Date despre mine: 26 ani, casatorita, nici un bebe inca, dar ne bucuram daca o sa vina. Stau aici din octombrie 2003 si sunt inscrisa la Uni. Primul an a trebuit sa fac numai germana. Examenul a fost ok, dar am inca o groaza de probleme cu limba asta. De la toamna o sa pot merge la cursuri normale, numai ca mi-o o frica de moarte ca nu pricep ce vor oamenii de la mine, cand imi zic ceva in germana.
Cam asta ar fi pe scurt despre mine.