Fete din Austria(11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor,
iar am avut probleme cu computadorul,acu s a rezolvat.
alinaam vazut poz(n)ele cu armin,parca s a facut si mai frumusel,ptiu ptiu sa nu l deochi
alexabb ul tau ce mai face? ar fi bine sa ne intalnim la sfarsitul lui sept.ca eu plec in ro in noiembrie eu ma gandeam sa facem intalnirea aici la salzburg.
voi ce ziceti?

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Chiar ca nu-mi vine sa cred ca nu mai suntem una pt. alta,e cumva trist nu stiu daca si pt voi;e adevarat ca nu ai ce sa scrii in fiecare zi dar macar o zi pe saptamana,sincera sa fiu nu mai stiu la toate numele dar stiu ca eram cateva,pacat..pacat,dar sper sa ne revenim.
Caro imi este dor de o vorba romaneasca,la mine aici mai putin;e o ideie buna in Salzburg,dar nu cred ca pot veni toate fetele,desi ar fi frumos,eu m-a bucur de acum desi nu stiu cat de sigur e cu intalnirea,sa mai asteptam opinii,pareri,idei;eu semnez condica.
Alex e bine ,cred ca a mai pus ceva pe el,nu stiu exact ca nu l-am cantarit,dar mia rupt mainile si coloana;cateodata isi bate joc de mine,plange ca vrea tata si cand e la tatuca rade cu toata gurita,face asa doar sa-l iau in brate,e un bandit mare de tot,de acum ma invarte pe degete.Saptamana viitoare cred ca am sa-l botez,sa vedem.
Alina cum te mai descurci,ce face micutul,are colicii sau a scapat?
Mai scrieti si voi ceva,veniti la o barfa.
Pupici dulci la toate.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

buna fetelor,

cam liniste pe aici
alexa cand vrei sa vii incoace vinocine mai vrea sa vina e bine venit.cat parca vroia sa vina si ea
alinah cum merg lucrarile la casa,te muti anu asta ?
aici la salzburg e mai frumos in sept.decat a fost in august,maine sper sa ma duc la neuschwanstein in germania.a fost acolo vreuna din voi?
weekend placut la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna fetelor,
Eu sint bine credeam ca azi am ultimele 5 examene si pe urma ma pot bucura alaturi de familie, mai ales ca Doris a inceput scoala. Profa noastra e bolnava asa ca miine trebuie sa fim din nou prezenti impreuna cu toata comisia. Oricum sint doar trei examene. Vineri am serbarea de sfirsit si vream sa ma imbat prima data in viata mea:)) insa deoarece sint trebuie sa amin pe data viitoare. Aiceea ploua azi si sint destul de obosita in rest ma simt bine. Alexa si eu am botezato pe Doris tot aiceea la catolici si acum au religie la scoala si poate participa si ea si e foarte bucuroasa. Ce va mai fac copilasi tie si la Alina? Eu merg luni si marti la serviciu deja, insa sper ca de saptamina viitoare sa pot ramine acasa in concediu.
Cam atit despre noi, va pup va durez o zi placuta si pe curind.

Mergi la inceput

Buna seara!
Alex doarme de la 8.30 si am dat si eu o runda la leptop si ce sa vad surpriza pot intra pe forum,cred ca de saptamana trecuta nu am mai putut intra.Sambata am botezul si sunt emotionata ca in prima zi de scoala,sper sa iasa totul bine.
Si aici toata ziua a ploat,dar rau nu afost ca asa mi-a dormit si mie printul.
Alina ce face printul?
Babee ce mai faci,ce face Philip?
Slaba miscarea la noi,ce se intampla?
Pupici dulci la toate.

Mergi la inceput

buna fetelor,

am fost sapt.trecuta in germania la castelele neuschwanstein si hohenschwangau,daca aveti ocazia duceti va ,e frumos.poze vedeti aici:
http://community.webshots.com/user/erwina102

sper ca sunteti toate bine sanatoase si bb la fel.

va pup

Mergi la inceput

Buna fetele!
Ieri l-am botezat pe Alex si am foarte emotionata,la inceput am plans;ma bucur ca a iesit totul bine si ca in sfarsit e botezat.Cam atat de la noi ,mai dati si voi un semn de viata:Alina,Babee,Tori,Nelke,Tanja,Carolada,Viktoria,Ioana si toate celelalte,sper ca sunteti bine si astept un semnal de la voi.
Pupici la mari si la mici

Mergi la inceput

Draga Alexa m-am gindit la voi si ma bucur ca ati trecut cu bine si ca micutul a fost cuminte.
Eu am avut vineri serbarea de sfirsit si aproape ca mi-au dat lacrimile, am fost totusi doi ani de zile la scoala.
De miine incep serviciul si sefa mea cea mare cu directorul au fost niste dulci, au fost si ei vineri la eveniment. Marti merg din nou la ginecolog sa vad ce face si sar putea sa ramin pe urma acasa in concediu, deoarece avusem inainte probleme cu sarcina.Ma bucur ca am din nou mai mult timp pentru familie, pentru mine si pentru Baby.
Multi pupici la toate si o duminca frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Iata ca mai dau si eu pe aici...dupa o saptamana de pomina...ufff....ce an agitat am putut sa avem, sper ca anul ce vine sa fie mult mai linistit si singura mare preocupare a noastra sa fie Armin si nu n'spe mii de probleme...
Mama lui sufeltel si-a rupt umarul, operata...si din cei 5 copii ai ei numai sotul meu si cu mine ne-am ocupat de ea cat a fost in spital...ca de....toti ceilalti sunt ocupati...au copii de crescut...noi nu!! Eu am evitat la inceput sa merg la spital ca nu vroiam sa merg cu maimutzica prin spitale, microbi...etc...fiind atat de mic...dar tot n-am scapat....m-am rugat la D-zeu sa nu se lipeasca ceva de el...dar de mers trebuia sa merg cu sotul la ea...Doamne...delira saraca femeie....de la medicamente...am ramas socata sa vad pe cineva cunoscut ca nu stie pe ce lume traieste...vroia sa tina in brate (cu mana in ghips si operata)...i-am zis lui Heli printre dinti, sa lase copilul in carucior ca tb sa doarma...dar mie mi-era o frica de moarte ca scapa copilul...ca cine stie ce ii face..incepuse sa traga de carucior, paturica de pe el ...se certase cu toate asistentele...le confunda cu verisoare de-ale lui sufletel, pe o vecina de salon a invinuit-o ca i-a furat permisul de conducere samd...Acum si-a revenit, am adus-o sambata acasa si mai fiecare copil tb sa isi faca timp sa vada de ea.
Cele care stiti de buba cu firma....aflati ca s-a inflamat rau de tot....am ajuns la avocat, le trimitem scrisoare in care ii anuntam ca urmatorul pas este Tribunalul...la naiba! Cati nervi, timp si bani pierduti cu astia!
Casa merge, dar si aici cu intalniri, cu povestiri...iar eu aproape mi-am spart nasul si capul dand intr-o schela cand sa intru in garaj

Abia astept sa fie linisteeeeee!!! Gaza mea mica a avut intr-o zi zdravan colicei...dar in rest e cumintel...maraie ca s-a cam invatat sa fie in contact cu noi...si stau mai tot timpul cu el in brate..pana adoarme. Pe 28 mergem la primul nostru control de dupa spital...abia astept sa vad cat a crescut...caci mananca zdravan si cred ca a depasit 50 de cm Asa trebuie...sa nu ramana piticutz ca maica-sa, sa se faca barbat bine...

V-am citit in zig-zag fetlor....ca maraie ...il adorm in brate..si cum il pun in pat in 2 minute ...

Alexutza...toate cele bune si Domnul sa-l aiba in paza pe mititelul tau, acum botezat fiind. Si noi am fost duminica la botezul baietelului unei surori de-a lui Helmut. Apropos, si eu tot catolic am sa-l botez pe Armin. E cel mai bine...traieste intr-o comunitate aproape exclusiv catolica si daca ar lua religia mea...ar fi complicat sa gaseasca biserica ortodoxa...si pana la urma este importanta increderea lui in D-zeu si sa fie un om bun!

Mi-e dor de o intalneala...am vorbit si cu Carolada la telefon...poate ne vedem la un punch, Weihnachtsmarkt ceva...daca nu...la anul la un grill pe mosie si la o baie in piscina...sper sa fie in functiune pana la anul.

Carolada, cert ne mutam anul asta...vrem chiar la sfarsitul lui octombrie sa dormim in casutza noastra. Deja Heli a anuntat ca renuntam la apartament...il avem inca 3 luni de acum incolo...daca nu e casa gata, dormim in strada

Viktoria....cum merge sarcina, cand ai termin? Sper ca sarcina sa decurga bine de data asta si sa ii aduci un fratior sau o surioara lui Doris . Dupa sarcina peirduta, trebuie sa vina un alt ingeras care sa te bucure. Tu ai avut probleme si cu Doris in burtica? Felicitari pentru terminarea scolii...ti-ai luat o piatra de pe inima...nici nu esti stresata pe timpul sarcinii cu mersul la cursuri etc...Doris e si ea destul de mare ca sa te mai menajeze, sa ai grija de burticutza. Ii place la scoala??

V-am salutat si ....toata gasca

Poze Armin

Mergi la inceput

Draga Alina
Ai grija de tine si de familia ta. In rest toate trec insa sanatatea e destul de greu de recuperat. Cu Doris nu am avut probleme in sarcina si deocamdata nu am nici cu . Ieri am fost la medic si e totul ok. Terminul il am pe 24 Februarie insa stii tu cum sint copii, unii se grabesc, altii intirzie.La Doris ii place foarte mult la scoala, au 4 ore de sport, doua de religie. In schimb luna aceasta a fost la Hort(semiinternat) si era tare nefericita mititica. Nu prea fac activitati cu ei, mincarea e destul de proasta. Asa ca m-am hotarit ca imi voi lua concediul pe anul acesta si pe urma am vorbit cu medicul ginecolog sa ma lase 2 luni acasa in concediu. Ce mai copilul e mai important mai ales ca acum merge la scoala. Sper ca sefa mea sa fie de acord si din Octombrie sa pot ramine in concediu acasa. Azi duc tratative cu ei...
V-am salutat si pe curind

Mergi la inceput