Fete din Austria(11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Ieri am intrat si eu pe forum sa va scriu si eu cate ceva dar nu v-am gasit.
Eu cred ca o sa stau mai mult decat am crezut in Romania pt.ca am inceput sc.de soferi mai tarziu decat trebuia,care pana in prezent merge bine.
Alinah ai un tare frumos .Sa de-a domnul sa il ai sanatos si sa va aduca numai bucuri.
Alex tau ce mai face? In legatura cu botezul sunt de acord cu tine.La asta m-am gandit si eu :daca il botezam ortodox atat l agradinita cat si la scoala s-ar fi simtit marginalizat pt.ca ei au anumite serbari pe teme religioase.asa ca e mai bine sa il botezi catolic.
De cand am venit in Ro printului meu i-au dat cei 2 dintisori de jos .
Acum va las ca nu mai are astampar si face scandal prin sala.Va pup pe toate si va trimit cate o . Si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Ieri am intrat si eu pe forum sa va scriu si eu cate ceva dar nu v-am gasit.
Eu cred ca o sa stau mai mult decat am crezut in Romania pt.ca am inceput sc.de soferi mai tarziu decat trebuia,care pana in prezent merge bine.
Alinah ai un tare frumos .Sa de-a domnul sa il ai sanatos si sa va aduca numai bucuri.
Alex tau ce mai face? In legatura cu botezul sunt de acord cu tine.La asta m-am gandit si eu :daca il botezam ortodox atat l agradinita cat si la scoala s-ar fi simtit marginalizat pt.ca ei au anumite serbari pe teme religioase.asa ca e mai bine sa il botezi catolic.
De cand am venit in Ro printului meu i-au dat cei 2 dintisori de jos .
Acum va las ca nu mai are astampar si face scandal prin sala.Va pup pe toate si va trimit cate o . Si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Alina sa-ti traiasca baiatul,e un scumpel,nu pot spune cu cine seamana mai bine caci nu se vede asa bine sotul in poza,dar important sa fie sanatos.Imi pare rau ca nu am putut si eu veni,am vazut ca te-au vizitat Gabi,Vio, Philip ,era frumos sa se intalneasca cei trei muschetari dar gasim noi timp sa ne intalnim.Alexander s-a uitat fascinat la pozele cu voi fiind atent la fiecare,apoi a inceput sa planga de necaz ca nu a fost si el la intalnire.
pupici la toate.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

alina eu parca as zice ca baiatul tau seamana si cu tine ,impresia mea:)
fewtelor e septembrie ce facem cand ne intalnim?
le asteptam pe toria si nelke ?
va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Carolada , esti o dulce, vrei sa ma impaci ca seamana si cu mine Oricum, imi doresc sa fie sanatos, un copil fara probleme si istet daca se poate
Eu nu prea cred ca am sanse de intalneala cu maimutizca si santierul. Speram ca macar la sfarsitul lui octombrie sa ne mutam
Tu cum mai esti? Tot plin campingul sau se mai aduna si lumea pe la ea acasa?
Nelke e in Ro??

Tanja, merci de complimente, sunt tare mandra de flacaul meu .
Apropos, sa dau si coordonatele flacaului: 47 cm, 2720, 33cm circumferinta capului si Apgar 8, 9, 10 (1 min, 5 min, 10 min).
Doamne, atat ma bucur ca a iesit intreg!!! Aveam asa niste ganduri pesimiste. Ce sa mai, eram cu drobul de sare. Acum sunt fericita!

Alexa, si flacaul tau e pe cinste, am vazut ca ai pus poze noi, deja se contureaza bebicul tau.
Daaaa, Gabi mi-a facut o surpriiizaaaa....am ramas cu ochii cascati cand am vazut-o in usa cu tot cu elefantel si Vio. M-am bucurat nespus de vizita, mai ales ca nici prin cap nu-mi trecea , iar eu sunt singurica cuc aici, adica numai familia sotului. Iti multumesc ca te-ai gandit, dar bebicul tau e prea mic sa-l pui la drum lung, facem noi o intalneala, cu bebici mai ales si probabil la anul o punem de un gratarel si o balaceala mica la mine pe mosie

Am fugit, scanceste, cred ca vrea papica

Am revenit si fac doar un edit ca sa va anunt ca am pus pozici noi, de azi, la 10 zile implinite :

http://community.webshots.com/album/182732347SRwioW?647

Primele poze cu Armin:
http://community.webshots.com/album/182028524COCuLD?611

Mergi la inceput

Carolada, am uitat sa-ti spun de nume....
Ma bucur nespus ca iti place...mie imi place foarte mult, cu toate ca mai multa lume a strambat din nas.
L-am auzit de cateva ori la TV...asta pana sa fiu gravidutza....sigur ai auzit si tu...e tipul ala de la Milionen Show...Armin Asinger...
Apoi cand am inceput vanatoarea de nume am cautat pe siteuri de limba germana si am dat din nou de Armin asa ca i-am vazut si etimologia...vine din germana veche si inseamna erou, invingator (Armin - althochdeutsch: der Held, der Starke). Si lui sufletel i-a placut...el inclina mai mult spre Manuel sau Fabian...dar eu mi-am impus punctul de vedere...doar eu l-am carat in burta atata timp Oricum, Manuel mi se parea prea feminin pt un baietel....si apoi Fabian fusese luat de sora lui sufletel, care a nascut in iunie....deci si taticul a fost perfect de acord cu numele de Armin, mai ales ca ii placea. Pe langa Armin il mai cheama si Peter, de la tatal meu...care a murit cam acum 2 ani si jumatate...ar fi fost taaaare fericit sa-l vada pe maimutzica Asa sper sa il aiba in paza, de acolo de Sus, unde este.

Acum plang, mi-e asa dor de tata........

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Alina sa-ti traiasca galusca...ai un baietel tare dulce!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos,sa creasca mare,frumos,destept...
Sanatate si tie si felicitari pt comoara adusa pe lume!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Ioana, merci mult
Sa dea Dumnezeu! Sa ajute la toti copiii din lume si sa-i tina sanatosi!

Va anunt ca azi ne-a cazut buricelul ce ne-a legat de mamica. Sunt independent de-acum!

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna dimineata!
Fetele mele unde sunteti,veniti la o barfa.
Cand o punem de o intalneala,ce ziceti de sfarsitul lunii,26 e o zi de duminica.Eu inca nu l-am botezat pe Alex dar cred ca saptamana viitoare daca nu intervine ceva ,abia astept sa-l botez.
Voi ce mai faceti,cum va mai este?
Alina ce face printul?
Babee ce face printul tau ce nazdravanii a mai facut?
Alexander doarme si eu ar trebui sa fac ce va ordine,dar lenevesc putin,am rufe in masina si un munte de calcat asa ca distractie la maxim.
Astept sa mai dati un semn de viata.
Pupici dulci.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Alexa....intr-adevar cam liniste aici.
Broscuta mea papa bine, cred eu...nu masor, habar n-am cati ml baga in el...daca nu plange si e satisfacut de "oferta" mea...cred ca e bine. Pe 28 avem vizita la doctor, vedem atunci cat am crescut si ingrasat. Azi noapte a mancat de 3 ori chiar...dupa ce manca de 2. M-a trezit frumusel pe la 1 juma', 4 si 7 dimineata, iar apoi m-a tinut treaza pana pe la 11, ca n-a mai avut chef de somn. Nu stiu ce sa ma fac cu infasatul asta al picioarelor...nu stiu daca ai vostri au fost nevoiti sa poarte asta...dar cand face kk, din cauza asta, se scurge pe spate...caci arata ca un hopa mitica...De azi am introsdus o pernita....pe care i-o pun incepand de la mijoc in sus...sa stea cat de cat drept, nu cu capul in jos....Ce sa mai, e un chin infasatul asta! Sper ca la control sa imi spuna ca nu mai e nevoie de toata prostia asta

Am dormit azi de la 11 la 3 dupa-amiaza!!!! Bustean!!! Acum ne pregatim de masa, plimbarica si mergem sa luam si pozele de la Schlecker...ce chestie...am facut poze dublu exemplar...sa aiba mama poze cu in Ro, sa arate la popor....si in loc de 0,15 cat era formatul 10x15, la dublu e numai 0,09

Nu stiu deocamdata ce sa zic cu intalneala...s-ar putea in perioada aia sa fie mama la mine...dar mai vad eu pana atunci....
Unde?

Am fugit sa vad de cartofi....facem piure...miammmmm

Pupici la broscute si printisori

Poze Armin

Mergi la inceput