Mamici de iulie August 2004 (92) + 32bb

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by mihaella

Iar, tu,Dano....te zmotocesc.Unde e povestea aia de 2 pagini????????????????/

pupici,
Miha

ves ca e la Nasterea pe glob:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Aha, sar'na!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza si de la noi,
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puiutzii
Monica si Corina, frumoase poze, sunt maricele printzesele voastre. Corina, m-au amuzat teribil rochitzele, de unde le-ai achizitionat?
Roxi, suntem cumintzele, desi asta ne plictiseste taaare...Puiutza parca nu mai are rabdare nici ea si face ore de balet in burtica destul de des.., dar numai maine nu-i poimaine, deci rabdare si virtute..
Nicole, unde esti mami, sa nu indraznesti sa nasti inaintea mea ca-ti dau bataitza...

Alexa - 40+ saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata !

hehehehee faceti pariuri pe seama mea, imi place de voi !!!
da noi nu ne grabim deloc ...
ieri dupa amiaza, dupa ce am vorbit cu fetele si am cronometrat contractii online cu Ana (anapharm) vreau sa va zic ca m-au apucat si pe mine si dureau nu gluma, noroc ca nu m-au tinut decat vreo 2 ore si erau neregulate, si cu toate contractiile ... eu am vrut mici, asa ca la 9.30 am facut rezervare la "la mama" si mi-am facut pofta , lui tati ii era frica sa nu nasc acolo, da nu i-am facut figura!
bineinteles ca dupa ce am mancat au incetat contractiile !

Kim, dr meu la ultima consultatie a zis ca e cam mare bebetica, dupa ce am palpat burtica si dupa ce a vazut ecografia, si e posibil sa facem cezariana, dar nu a ramas stabilit asta, o sa vad marti la urmatorul control ce mai zice!

Corina si Monica, aveti niste printese dulci si bune de papat! nu vreti sa mi le dati si mie putin, sa le smotocesc ?

Alex, nu te las singura, doar avem intelegeri serioase, nu gluma !

va pupicim, plecam in oras ...prin magazine! e asa frumos si racoare afara!

PS: Eu (tati) pariez pe vineri sau simbata viitoare. Ca trebuie sa fie cineva acasa cind ne inchidem balcoanele. Si cum bebetica tzine cu mine sigur ma va asculta.

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pupici la mamici si burtici si bun venit noilor bebei !!! Sa cresteti mari si sanatosi si mincaciosi !!!
Azi avem program de treaba prin bucatarie desi nu am nici un chef de dezghetat frigidere si alea-alea ... noroc ca s-a racorit binisor dupa ploaia de ieri ... mama-mama, batea cu niste grindina cit oul de porumbel in toate geamurile mele de am zis ca mi le face tandari !!! Si am doua camere+bucataria pe o parte unde loveste ploaia mereu !!! Si sint nu mai putin de zece geamuri (duble) !!! Cind s-a oprit, am iesit pe balcon si ne uitam cum la coltul strazii se facuse o maaaare balta si toate masinile erau nevoite sa treaca incet, ca niste barcutze ... nu mai zic de cele care ramineau la mijlocul baltii, inundate si nemaiputind sa continue drumul !!!! Si nu a plouat mai mult de un sfert de ora, douazeci de minute !!! La ce-or fi bune, vere, zecile de canale din orasul asta ? Ne-a fost si frica sa nu ne fi spart parbrizul la masina, ca renaultul are si geamul din fata si luneta destul de mari, dar am avut noroc !!!
Asa ca ma indrept spre bucatarie, sa termin mai repede treaba !!!
Miha, petrecere frumoasa la gratare si pofta buna la fripturici, ca vaz ca nu e inca de ploaie pe afara !!!
Si un weekend super tuturor celorlalte !!!
Alice - 37 saptamini

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hhehehee, auzi la ea, vrea la sifrsitul saptaminii viitoare.....bine...eu trec asa, sa nu te plingi ca dai dupe aia de baut.....
aici ploua cu galeata gagici, asa ca nici macar de plimbare nu poate fi vorba, dar'mite de plaja......asa ca lenevim prin casa.
leneveala placuta si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Cristalina,
mersic pt raspunsuri. E tare scumpica picea ta. Si ce a mai crescut, ca si a mea de altfel.

Mamicilor stiti vreo reteta de facut kk la bebe, de alaltaieri seara nu am facut nimic si acum suntem intr-un mare chin. Nu vrea nici supozitoarele cu glicerina, le da afara, dupa ce urla in disperare cand ii sunt puse. Spuneti-mi vreo reteta daca stiti..

Va pup,
merg ca plange si nu poate dormi. Dati-mi o reteta salvatoare!!!!!!!

marcela si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Marcelle, pitica tipa dupa ce ii dai de mancare? Ca s-ar putea sa fie de la colici. Vic asa facea si kk fff putin, spre deosebire de antecedente de umplut pampersu'. iI-am dat sab simplex si l-am mangaiat pe burtica, l-am tinut la cald si si-a revenit. Incearca asta. Pupici la bb!

Mihaiu, vrei sa ne vedem pe luni?

Dana si Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mixella spune:

Buna ziua si bine v-am gasit : la mamici si viitoare mamici,

Iata ca am mai intrat si eu sa vad cine a mai aparut si ce a mai facut. Sa va mai povestesc cate ceva poate va mai ajuta pe unele dintre voi.
Dupa cum am mai spus am nascut prin cezariana. Conform masuratorilor de la ecografie copilul avea capul de 10 cm si daca stitzi ei masoara si femurul si fac o estimare. Ei bine conform masuratorilor al meu ar fi iesit peste 4 kile. Initial trebuia sa nasc normal dar am cersit si eu cezariana gandindu-ma ca nu va putea trece capul la copil. Cum mai incercasera sa imi declanseze de 2 ori cu o saptamana inainte si nu se intampla nimic pana la urma au decis cezariana. Nu va spun ca dupa ce ca m-au controlat o multime de doctori pe acolo si ziceau ca am bazin mare ca pot naste normal ( nu mai aveam dop de o saptamana, declansarea nu se facea natural si eram in sapt 41) ei ar mai fi stat, noroc cu o doctoritza amabila de acolo care pana la urma m-a bagat in cezariana. Cand eram la reanimare tin minte ca cineva m-a intrebat : da nu intrebi ce copil nimic? la care eu am intrebat cat a avut copilul? Mi-a raspuns ca 3,900 si eu am zis: doar atat? :). Masuratorile acelea de la ecograf sunt asa de variabile... Arata copii mai mari decat sunt cred. Oricum la mine a fost cazul ca nu s-ar fi declansat in veci nasterea, deoarece capul la copil nu apasa direct pe col ca sa se deschida. Cred ca sunt medici si medici care accepta sa te taie sau altii care te lasa pana in ultima clipa, depinde cum ai norocul zic eu. Macar am scapat. Doare oricum si cu cezariana, doare de te sui pe pereti- cel putin a doua zi.
Apoi in spital trebuia sa mergi asa cocarjata sa alaptezi, abia mergeam tin minte.
Acasa am noroc ca am un ingeras care doarme si mananca si e f cuminte. Sper sa il tina Dumnezeu asa cuminte. Am chemat popa sa ne citeasca - eu zic sa faceti si voi la fel. Mi-am facut si sfestanie in casa.
Primele zile am mancat pepene verde si porumb fiert. Saracu copil facea caca la fiecare supt. Abia l-am dres. In rest nu ii dau altceva decat tzata. Uneori doarme si cate 4 ore asa ca am timp sa mai fac si eu ceva prin casa sau sa dorm. Acum trebuie sa fiu atenta ce mananc. Cum trebuie si fructe- mai cumpar compot de ananas, mere si am mai mancat si nectarine. Cred ca depinde de fiecare copil in parte ce accepta.
Pt constipatie mie asistenta maternala mi-a scris de ceai de musetzel, asa ca poti sa ii dai o linguritza de ceai de musetzel. Iar pt piele eu il spal numai cu ceai de galbenele.
Ca sa ii cada buricul ii puneam comprese sterile imbibate in spirt ca sa cada mai repede, sa se inmoaie. Si a ramas un buricut asa frumos. Acum face buburuze de la transpiratie- desi il tin numa in scutec si ii dau cu baneocin pudra. A mai luat in greutate asa ca sunt destul de linistita. Numai ca ma ingrozesc cand or aparea colicii.
Ma duc ca plange..

Mixella si bebe Matei

www.matei.stefan.home.ro

Love my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna, fetelor! Mi-era dor de voi, vad ca ati nascut aproape toate...Noi azi am intrat in sapt. 35, mai avem ceva...Din pacate nu mai am acces la net, asa ca va scriu doar cand mai trec pe la lucru. Oricum, ma gandesc destul de des la voi, imi lipsiti tare mult!
Va pupic si va mai scriu saptamana viitoare.

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 34 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput