CONCURS DE FIDELITATE!
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Eu voi fi in concediu marea majoritate a lunii august, asa ca scapati de un potential concurent .
quote:
Originally posted by ADMIN
...
2. Luna August in vacanta... mergi la internet cafe!
Doar daca ploua, altfel risc sa fiu luata la bataie de al meu consort .
Bafta tuturor!
Claudia
Karina spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
...
2. Luna August in vacanta... mergi la internet cafe!
Admin, asa ceva nu exista pe plaja
Karina+ Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Cary spune:
Of,of,of si eu sunt in vacanta o saptamana in luna august,dar inca nu mi-am pierdut speranta ca intr-o buna zi sa am si eu acest tricou caci sunt DEPENDENTA 100%!!!
Va multumesc ca EXISTATI! cu voi viata e mai usoara!
Adela spune:
Aaaaa... pai daca e vorba de fidelitate, am sanse. Io`s "fidea" la site-u` asta, parol! - pe controlate
Stiam eu de ce ma duc la mare in septembrieeeee! he he he
~~Adela & Julia
aquariusrpro spune:
Eu nu ar trebui sa intru in top pentru ca al meu computer ramane uneori deschis non stop ( la mine vin o serie de email-uri si...asta e) sau alte colege intra pe DC cu parola mea, doar citesc.
Oricum, nu este fair fata de comunitate in cazul unui concurs.
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
n/a spune:
Pai inseamna ca fetele din SUA, Canada, Germania etc au mai multe sanse decat cei din Romania, din start. Au high-speed nelimitat si isi permit sa tina calculatorul deschis si cand dorm...ori cineva din Romania cu numai 10 ore pê luna...ar trebui sa se premieze altceva, nu numarul de ore pe forum.
mamicaluitheo spune:
Vektros are dreptate.
In acest caz cum se procedeaza?
nu ne mai raspundeti???
cu respect
andreea mami de theo si de florin
Oana spune:
quote:
Originally posted by vektros
Pai inseamna ca fetele din SUA, Canada, Germania etc au mai multe sanse decat cei din Romania, din start. Au high-speed nelimitat si isi permit sa tina calculatorul deschis si cand dorm...ori cineva din Romania cu numai 10 ore pê luna...ar trebui sa se premieze altceva, nu numarul de ore pe forum.
10 ore pe luna in Romania au doar cei care au ramas conectati prin dial-up, dar acestia sunt din ce in ce mai putini, majoritatea trec la cablu care este mult mai avantajos cu mega inclusi sau chiar cu trafic nelimitat.
otau spune:
Ideea concursului este buna; luna august aleasa pentru cocurs mi se pare mai putin inspirata. Multi sunt in concediu (ca si mine, dealtfel) si a merge la o sala de internet atunci cand esti la mare sau in creierul muntilor mi se pare o chestie imposibila.
Poate se mai organiza un astfel de concurs si la iarna!
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)