Ce dorim de la partenerul nostru?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sigur!!!

poate ptr Brad Pitt l-as da ptr o zi! dar nu mai mult! oricum intr-o zi, daca te odihnesti bine inainte, poti sa-ti faci plinul de Brad Pitt. zic ca poate cu Brad Pitt "as face-o" din cauza ca nu-l gasesc chiar atit de anost ca pe ceilalti actori/sportivi ("Anosti" asa ptr viata de toate zilele, sa ne intelegem.
)etc etc. Mi se pare chiar un tip interesant.
Si poate as mai face o exceptie la Johnny Depp si la Al Pacino. dar tot asa ptr o juma de zi-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by liris
Si poate as mai face o exceptie la Johnny Depp si la Al Pacino.

hihihi, in ritmul asta ajungem la Top 100 :)))

--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Ce doresc de la partener : sa-si stringa chilotii de linga pat, sa puna rufele murdare in cosul de rufe si nu pe covor, sa nu spuna totdeauna ce gindeste despre socrii si mincarea facuta de mine, sa se descalte cind intra in casa, sa se barbiereasca in fiecare dimineata si sa faca dus macar la doua zile.
In rest, nu-ncerc sa-l schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce facem aici, doamnelor? Fan-club Brad Pitt? Ca si eu... ma gandeam la el zilele trecute.
Conchita, un top ar fi chiar amuzant. Dar s-ar aduna 100 in topul nostru?

Si acum sa raspund si la subiect, ca am reusit sa-mi adun gandurile.
De la sotul meu mi-am dorit sa-l pot respecta. Si sa dezvolt: ca daca ajung eu sa respect un barbat (pe langa faptul ca il iubesc si ma iubeste), inseamna ca are toate calitatile care ma fac fericita.
Si, din fericire, am capatat exact ce mi-am dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Bei, bagati-va mintile-n capce va veni sa va dati la dragostea mea ascunsa?la lumina ochilor mei?BRAD .Nu vi-l las,ma lupt cu voi.
Si acum si eu:sa fie un pic mai fumos ca draq,sa nu fie afemeiat,sa nu fie barbugiu(aici am luat teapa)sa lase sa treaca de la el (iar teapa mare ce mi-am luat),sa ma consulte inainte sa cumpere televizor,masina si alte chestii scumpe(iar mare teapa ce mi-am luat),sa ma consulte cand planifica o calatorie ,mai ales ca exista bilet de avion si cu numele meu(mai uita sa-mi spuna si zice foarte senin la o cafea dimineata,vezi ca peste o saptamana mergem in Franta).Dupa cum vedeti,eu mi-am luat mari tepe,dar tot il iubesc,asa zapacit cum e el,pentru ca mai bine cumpara decat sa faca scandal ca de ce sa cumpere,mai bine ma plimba decat sa ma tina inchisa in casa,iar cu jocurile de noroc-trebuia sa aiba si omul o ocupatie ca de:tutun nu, alcool nu,femei nu,pai nu trebuie sa traiasca si el?Mi-a zis mie mama,v-ati potrivit mama, sacu si peticu,doi scrintiti amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by michiyan

Bei, bagati-va mintile-n capce va veni sa va dati la dragostea mea ascunsa?la lumina ochilor mei?BRAD .Nu vi-l las,ma lupt cu voi.
bm

Degeaba te lupti tu cu marile de vant,Brad este la mine-n pat,de la Hollywood a aterizat dorect in patul meu...asa ca...imi pare rau pentru tine!Dar ti-l cedez pe Leonardo Di Caprio,ca m-am cam plictisit de el,ce zici?

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

quote:
Originally posted by michiyan

bm

Degeaba te lupti tu cu marile de vant,Brad este la mine-n pat,de la Hollywood a aterizat dorect in patul meu...asa ca...imi pare rau pentru tine!Dar ti-l cedez pe Leonardo Di Caprio,ca m-am cam plictisit de el,ce zici?

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Pe leondardo poti sa il pastrezi...elibereaza-l pe Pitt...il tii numai pentru tine! Egoist-o!
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hi Fane Brad Pitt,
Atata timp cat nu av luati de Pierec Brosnan, v aputeti bate pe Brad Pitt!
Ca sa revin la subiect: tandretea, comunicarea, intelegerea erspectul si sa fie familist convins, sunt crtiterile pe care le-am luat in seama cand am spus ca da, ma casatresc!
E normal sa fim atrasi fizic si sa ne iubim, altfel nu plecam la un asa drum, nu?
Eu zic sa fim optimiste si sa speram ca mai putem corecat cate ceva din "dezordiena hainelor" sau atribuirea altor sarcini: sa stea cu bebe cand vrem, sa iesim in oras sau sa dea cu aspiratorul.Al meu face de mincare( e super for me ca nu sunt fun al bucatariei) si e de casa cand are timp ( adica cand nu ajunge al 9 sau 10 aeara acasa d el ajob)-in rest zic eu ca ne-am imaprtit cat de cat corect treburile prin casa..
Numai bien tuturor!Nimenu nu e perfect si nu uitati cat d e cicalitoare putem fi!!
Maine va fi mai bine!
D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by liris
Si poate as mai face o exceptie la Johnny Depp si la Al Pacino.

hihihi, in ritmul asta ajungem la Top 100 :)))

--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi

dupa ce "i-am dat drumul " mesajului am realizat si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dupa ce ati scris toate ce dorim de la partenerii nostri, vad ca ati schimbat subiectul cu.... "daca m-as marita a doua oara..."
Mai, mai, mai dar repede v-ati mai schimbat partenerul, sau era altul subiectul si nu m-am prins eu

Mergi la inceput