Ce atitudine sa iau?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu cred ca ar trebui sa-i spui, fara inscenari. Ce decizie va lua ea si pe cine va crede, e treaba ei. Dar nu cred ca e corect sa taci.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sinzi parca ai descris fosta relatia a prietenei mele...Ca si tine am fost cumva la mijloc, dar fdiferenta a fost ca eu i-am spus de toate infidelitatile lui, dar ei nu-i venea sa ma creada, ba mai mult a incercat sa ma indeparteze cumva de ei...Cel mai tare ma bucur ca anul trecut prin septembrie si-a deschis singura ochisorii si l-a prins de cateva ori cu minciuna si spre mirarea mea si a prietenilor nostri a pus punct relatiei...si ei urmau sa se casatoreasca, erau de 5 ani impreuna....el si acum spera ca ea se va intoarce la el, dar spre bucuria mea ea si-a gaist pe cineva care o merita si de care, din nou spre bucuria mea, s-a indragostit...
Acum ea imi tot spune ca ii pare rau ca nu m-a ascultat mai devreme, dar totusi imi multumeste ca nu am ascuns absolut nimic...
Parerea mea e sa-i spui prietenei tale, chiar daca nu te va crede...Tu poate vei pierde prietenia ei sau a lor dar vei fi impacata cu tine ca ai incercat sa faci ceva bun pentru ea...

P.S: ea este cea mai buna prietena a mea, el mi-a fost coleg de facultate si ne-au stat nasi si la nunta si la botez SI EU LE_AM FACUT CUNOSTINTA!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Subscriu si eu. Spune-i in fata. Daca o pierzi inseamna ca nu te merita, dar faci ceea ce se cuvine. Poate va veni si ziua in care vei fi "rasplatita" pt sinceritate.

Gandeste-te ca mai bine sufera un an, doi, trei, decat o viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Eu totusi as vorbi mai intai cu el si i-as spune de intentiile mele: sa ii spun ei tot ce face el! Daca el nu se schimba un urma discutiei asteia, clar i-as spune ei, caci daca nu afla acum, s-ar putea ca mai tarziu sa fie mai dureros. Daca ea nu afla adevarul, e ca si cum ar trai in minciuna si nu merita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Eu nu m-as baga pentru nimic in lume. E viata lor si daca el fustangeste de nu mai poate, toata lumea stie, numai ea nu are habar...sa-mi fie cu iertare....
Si stiu ca rectiile voastre or sa fie vehemente si ceva in genul, dar daca tie ti s-ar intampla asa ceva ti-ar conveni ca nimeni din jurul tau sa nu binevoiasca sa te instiinteze. Raspunsul meu ar fi un DA CATEGORIC. Daca am ochelari de cal, nu vad si nu simt nimic, atunci Dumnezeu sa ma ajute, caci eu, in prostia mea sunt fericita si-mi merit soarta.

Bibi si David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sinzi_ana, esti intr-o situatie dificila.

Pentru ca ne ceri parerile, uite voi veni si eu cu a mea.

Inainte, insa, o sa va povestesc ceva:

Eram in anul 2 de facultate (acum, hat... peste 10 ani in urma).
Una dintre colegele mele de camera, L., prietena buna, avea un iubit, C., de 1 an de zile. Se intelegeau perfect, tineau unul la celalalt.
In sesiunea de vara mergeam acasa sa invatam si veneam doar pentru examene in camin.
Sosind eu pentru examen, l-am gasit pe iubitul prietenei mele la noi in camera, cu o alta colega de camera.
Initial nu mi s-a parut nimic suspect, dar a venit seara si el a spus ca va ramane sa doarma la noi in camera (nu mai retin motivatia lui), in patul iubitei lui L.
S-a stins lumina, si, la un moment dat s-a produs faza: el, incet-incet, s-a mutat in patul celeilalte.
Eu nu adormisem. Am amutit.
I-am tot auzit foindu-se si...

M-am simtit ORIBIL !
Am avut o multime de ganduri, care de care mai chinuitoare.
Nu stiam ce trebuie sa fac !
Ei bine, nu am spus nimic, nu stiam daca am dreptul. Oricum, era o faza deosebit de stanjenitoare.

Mi-am tot gandit cum sa procedez cu L. La reinceperea cursurilor, el se comporta cu L. ca si cum nu era cu nimic vinovat. Faceau planuri de casatorie.
I-am spus unei alte colege, prietena cu mine si cu L. ce s-a intamplat si ce-ar trebui sa fac.
M-am gandit ca poate nu ma va crede, m-am gandit ca el oricum va nega, m-am gandit ca poate a fost un caz separat, ca nu se va repeta.
In sfarsit, NU I-AM SPUS !

Ei s-au casatorit, au un baietel.
Nu locuiesc in orasul meu si nu stiu exact cum o duc impreuna.
Poate ca sunt fericiti impreuna. Atunci e bine ca nu i-am spus !
Dar... poate ca nu sunt fericiti... Atunci...

Cert este ca si acum ma framanta povestea asta.
-----------------

In cazul tau, cred ca ar trebui sa-i spui prietenei tale.
Indiferent ce reactie va avea, va fi alegerea ei.
Nu te va putea acuza la un moment dat ca nu i-ai spus.
Eu, acum, privind in urma, asa as face !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

I-as spune adevarul fara ocolisuri.

" Si maine e o zi "

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by bibi

Eu nu m-as baga pentru nimic in lume. E viata lor si daca el fustangeste de nu mai poate, toata lumea stie, numai ea nu are habar...sa-mi fie cu iertare....
Si stiu ca rectiile voastre or sa fie vehemente si ceva in genul, dar daca tie ti s-ar intampla asa ceva ti-ar conveni ca nimeni din jurul tau sa nu binevoiasca sa te instiinteze. Raspunsul meu ar fi un DA CATEGORIC. Daca am ochelari de cal, nu vad si nu simt nimic, atunci Dumnezeu sa ma ajute, caci eu, in prostia mea sunt fericita si-mi merit soarta.

Bibi si David.

Daca ai fi in situatie, cred ca nu ai afirma asa ceva.
Oricum felicitari din partea mea daca sotul e "cum trebuie" si de ce nu daca ai "prieteni tacuti".
Se vede ca esti fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

quote:
Originally posted by OtiliaLia

quote:
Originally posted by bibi

Bibi si David.

Oricum felicitari din partea mea daca sotul e "cum trebuie" si de ce nu daca ai "prieteni tacuti".
Se vede ca esti fericita !

Lia-S

SUBSCRIU!!!

Eu am avut un prieten cu care doream sa na casatoresc! Dupa un an si jumatate verisoara lui mi-a zis ca el m-a inselat tot timpul, si ca se intalnea cu o colega de facultate a surorii ei, in garsoniera ei!
Eu cred ca mi-a facut un mare bine!!! Si atunci am crezut-o, numai dupa ce am cautat sa-l urmaresc, si sa-l prind in cele din urma cu minciuna!
Dupa ce ne-am despartit la numai doua luni mi-am cunoscut minunatia de sot pe care i am!!! Si ii sunt recunosacatoare ca mi-a deschis ochii! De multe ori cand iubim nu vedem ce altii din jur vad!!!
Sfatul meu este sa-i inscenezi tu ceva! Afla pe unde se duce si spune-i, ca sa-l prinda ea, asa ii va fi mult mai usor sa-l uite, daca il va vedea cu alta!!! Nu o lasa sa-si distruga viata! E foarte pacat, acel barbat merita sa ramana singur.
Si inca ceva, nu-i spune lui nimic, ca o sa inceapa sa se fereasca de tine si iti va fi muuuult mai greu sa ai dovezi!!!
Oricum orice ai face el n-o sa se schimbe daca asa ii este felu'.

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:

Daca as fi intr-o situatie similara prietenilor lui Sanzi imi place sa cred ca as afla singura. Chiar nu mai exista intuitia feminina? Femeia aia chiar nu vede, nu are nici un feeling, nimic nimic? Faptul ca au stat la distanta nu e o scuza. Si am sa ma explic.Fratele meu avea o relatie cu o tipa de doi ani de zile. In al treilea an au stat amandoi in state, iar in al patrulea el in tara ,ea la Bruxelles. Vorbeau la telefon, se chatuiau, erau in contact permanent. La un moment dat el a inceput sa calce stramb si in nici doua luni ea, desi era la zeci de kilometrii distanta, dadea un mail unei cunostinte comune si ruga persoana in cauza sa intervina pe langa fratele meu si sa-l aseze iar pe linia de plutire.

Bibi si David

Mergi la inceput