Mamici din Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

July, lasa ma ca noi nu trebe sa dam "mmmmm" ca stie Laura un drum secret pe unde sa intram in spital, pe la o intrare pe unde lucra socrul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Ce as mai vrea si eu la plaja dar aici in Austria vremea asta lasa cam de dorit.Vara asta a fost o vreme ca de toamna ,mai mult ploaie si frig decat soare si cald.Sper ca atunci cand vin si eu in Romania sa prond vreme de plaja sa ma brozenz si eu putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Julyc esti un bombonic, mercic, te pupic !
Oana, nu stiu daca o sa pot chiar la 2 , hai la 3 , ca sa fie mai sigur. Vb. la tel. mai tarziu ce si cum, se pare ca n-o sa o pot taia mai devreme azi de la serviciu, am o carca de treaba . In principiu, ramane la 3 in fata tarabelor cu flori din colt de la spital, daaaaa ?

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, pupati-o si din partea mea pe Roxana.

pa!!! Sper totusi sa ne mai "auzim" si sapt. viitoare.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Va rog, un pup si din partea meapt roxi si ghindu.
Eu n-o sa pot ajunge la spital.

Va pup pe toate.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Fetelor dupa ce veniti de la spital de la Roxana sa ne scrieti si noua despre starea ei si a si sa ii faca si poze sa il vedem si noi cele care nu suntem in tara.Multe salutari sa transmiteti si din partea noastra,va rugam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Fetelor, eu n-am cum sa-i fac poze ca n-am aparatu' la mine si merg la spital direct de la serviciu. Dar o sa printez tot ce e cu urari de la voi pt. Patrick si o sa-i dau sa citeasca . dar sigur o sa puna ea poze cand revine acasa cu micul bulgaras de aur.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu as putea sa merg luni dupamiaza...mai e cineva interesat???
Presupun ca daca a nascut prin cezariana o sa stea ceva in spital...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Laura,incepi cu tinctura la 3 zile dupa ultima administrare de antibiotic,nu in acelasi timp.
Oana,mey,da'care ii scara aia secreta?Aia de la personal?Daca-i aia sa stii ca sunt si-acolo,un pic mai sus portareii.Va zic eu una sigura,pe unde poti intra fara sa te-ntrebe cineva ceva.Pe la morga,cum intri nu te uiti in dreapta,fugi pe scari pana ajungi unde trebuie.Se poate ca la etajul dorit sa fie usa incuiata,intrati in spital la primul etaj unde gasiti deschis(mai putin etajul 1 unde-i Dializa care este cu circuit inchis).Asta-i cel mai important.Odata ajunse pe sectie faceti stanga ca sa ajungeti la scara mare(principala,unde sunt si lifturile).La morga se-ajunge prin spatele liceului Sanitar.
Sinzi,cand luni dupa-amiaza?As merge cu tine daca n-ajung duminica.Dr.Tomescu tine spitalizate cezarienele o saptamana,asa ca luni nu-i tarziu,doar daca nu vrea Roxa sa se externeze la cerere.Mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am fost la Roxi !!!!!!!!!!!
July nu stiu sa iti explic care e intrarea aia, poate iti explica Laura mai bine, in orice caz am trecut de intrarea principala si am mai mers putin si era o usa in partea dreapta, apoi am coborat putin niste trepte si apoi am inceput sa urcam perpedes toate scarile pana la etajul 7.
Roxana e bine, arata foarte bine, nu stiu ce parere au avut Laura si Raluca (Larular), dar mie mi-a facut impresia unei adevarate mamici, sensibila si destul de relaxata. Mai cred ca o cam pasc niste mici depresii postnatale ca mi s-a parut cam sensibiloasa, dar m-a facut sa imi amintesc cum am fost si eu. Stiti voi cand iti vezi in sfarsit puiutul si realizezi ca ai devenit MAMA....
Patric a inceput sa vocifereze imediat ce ne-a auzit pe acolo, dar cand l-a luat taticul lui in brate a tacut. Cred ca voia sa vada cine face galagie pe langa mamica lui.
A facut cezariana ca a avut cordonul infasurat, Roxi era putin dezamagita, dar asta a fost, pana la urma a facut ce a trebuit ca sa fie bine.
Laura i-a dat listarile cu subiectul nostru sa vada ce ati mai scris voi toate pe aici, asa ca nu o sa se plictiseasca.

Mergi la inceput