Mamici de iulie-august 2004 + 27bb (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Salut fetele,

Imi permit eu sa va anunt nasterea lui Anne Lea, ieri dimineata.
Taticul e prea emotionat de nasterea printesei lui, si oricum nu s-ar descurca cu un forum in romaneste...

Mamica (anas34) e intr-o forma de zile mari, plina de fericire, si abia asteapta sa se intoacra acasa, luni dimineata, sa inceapa viata de familie

Pupici,
Mihaela

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Anne Lea, bine ai venit! Sa dormi mult, sa fii mancacioasa ca sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa! Felicitari mamicii, recuperare usora si mult laptic!

papa, azi am recitit un subiect mai vechi si povesteai tu acolo cat de frumos vreti sa faceti camera d-rei BUBU. Cum a iesit? Nu pui ceva pozici sa ne "clatim" ochisorii?

Mamicute, ce va ma fac bebelusii? Sper ca sunt cuminteti si ca voi va puteti odihni cat de cat! Mult succces!

De Gabi si baietelul ei ce mai stiti?

Dar de Diana? Ea ce mai face?

Mihaella, felicitari pt ca ai scapat azi, tinem pumnii sa stea bebelina pana pe 4 august!

pt ieri lui Serban al Roxanei1974!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 35 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mersa Roxi, sa vad ce oi putea practica...e naspa ca mi-e foame si devin si mai nervoasa pe acest motiv. Oricum promit sa nu mai rod piersici verzulii.

Cu centura eu stiu ca e bine sa se poarte din momentul cand poate fi suportata, insa se recomanda, cand starea corpului o permite, sa se faca simultan si masaj si ceva sport (abdomene)

As zi Ssarah ai interdictie la....pai eu citeam ieri aici pe site ca dupa ce se rupe apa e chiar indicat, dar zau ca nu-mi imaginez cum e sa faci asa ceva cu apa rupta, nu mi se pare ok deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

kitty si anas34 felicitaroaie pt bebici
Sa fie sanatosi, somnorosi si mincaciosi
Refacere usoara mamicilor:-)))

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Eli o sa bag pozice in vreo 2 zile ca tre sa instalez softul pt digital cam si sa incerc sa resuscitez si aparatul (e intr-o oarecare coma dupa ce am umblat eu cu el)

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Ce faceti? Nu v-ati topit inca de caldura? Si ce mai mancati pe vremea asta, ca mie mai nou mi-e foame non-stop dar nu ma atrage nimic, mai mult, am inceput sa ma trezesc noaptea de foame si sa ma indop mai ales cu dulciuri, poate pun acum la final vreo 10 kile pe mine...

Roberta + MATEI - 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roberta, daca m-ai vedea la ora asta .... mai am putin si ma pun pe plans de una singura aici in casa....imi curge transpiratia pe toate partile, pana si din par, ce sa mai zic de fata si corp....acu am facut alt dus dar nu mai tine mult senzatia, o juma de ora cel mult. De haple ce am fost mi-am facut ceva la incheietura maxilarului si ma doar acum cand mestec sau musc...mi-e foame, rontai ce gasesc prin casa, acum mi-am facut o salat de fructe ca am gasit un mar mare, un kiwi si o piersica supracoapta si cum ma doare maxilarul am ras marul si restu le-am tocat marunt si gata, le-am mancat. dulciuri rontai si eu...mai ales ciocolata ca se topeste in gura si nu tre sa depun efort cu mestecatu. Oricum sunt la limita rabdarilor, n-am dormit de 3 nopti si nici nu prevad s-o pot face pe coptoarea asta ce e afara si care-mi intra si-n casa...nici nu mai am solutii.

Ma tot rog la Dumnezeu sa ma ajute si sa ma faca bine ca ma doare articulatia maxilarului si ma jeneaza la mancat, mi-e si frica sa nu fie altceva Doamne Fereste, ma mai rog sa-i dea sanatate si bebelului meu din burtica si sa-l pot naste fara probleme. E tot ce mai pot face acum

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Pupeli la gasca!!!
Felicitari proaspetelor mamici si bebeilor lor!!! Sa cresteti mari si frumosi!

Noi suntem, olecuta in pauza, ca doarme Pycea, dupa doua ore de scremut si gemut si batzait, si cu tzatzi si nu vreu tzatiika...reusi sa adoarma.Defapt asta e programu nostru in fiecare zi, doua trei ore de smiorcaiala.Acu e super ca si-a mutat bazdacu ziua, ca la inceput imifacea asa noaptea .In rest ...caldura mare fetelor si la noi! Stam numai cu aeru conditionat la 25-26 de grade, afara is peste 35-36...si paraca nu mai face fata nici aeru asta.

Eli aku mi-am adus aminte ca ziceai tu pe undeva de unguente pt sfarcuri ( garmastan sau ceva p-aproape..).Nu tre sa-ti aduca din tara ca au ai aici unu super bun : e produs in Germania si-l cheama PureLan 100( firma producatoare medela).Io am avut sfarcurile terminate dupa nastere ca mi l-au dat pe Pycea sa suga imediat pe masa de cracieala si mi-l lasara trei ore acolo. Asa ca amanadoi neexperimentati in ale alaptatului si suptului...varza ne-am facut. Mi-au trecut in doua zile cu asta.E facut din seu de oaie sau cam asa ceva si nu trebuie sa speli inainte sa dai la bb sa suga .Mie mi-au zis asistentele alea la spital ca dupa ce suge bb sa mulg putin lapte si la il intind pe sfarc, sa las sa se usuce si apoi sa dau cu crema.Si a mers pe bune ca acu dau tzzatza da nu ma mai dor sfarcurile deloc.

hai ca mai intru...Va pupesc pe toate,

mamy de sufletel de Keyto

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

"Ma tot rog la Dumnezeu sa ma ajute si sa ma faca bine ca ma doare articulatia maxilarului si ma jeneaza la mancat, mi-e si frica sa nu fie altceva Doamne Fereste, ma mai rog sa-i dea sanatate si bebelului meu din burtica si sa-l pot naste fara probleme. E tot ce mai pot face acum"

aus Dorsilie...stai linistita mama ca nu nasti pe gura. Singura teama pe care as avea-o in loku' tau ar fic a nu poci urla pe masa la delivery...hehehe :-))) Ai fost totala :-) Si vez ca daca te apuca furiile si plinsul e semn ca vine bebe!

ACU o propunere pentru voi artistelor:
facem un chat room pe yahoo messenger?
eu am id: vraja_noptii

pupe la fete**************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Papa, ma inscriu pe listutza..id: alexpavel

Alexa - 40+ saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput