Mamici de iulie-august 2004 + 27bb (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

raportez: m-am cam chinuit si m-a cam durut dar am reusit sa tai coltul. am stors si ceva de-acolo si am dat cu spirt. o sa imi iau niste baneocin sa dau pe deget, sper sa nu se mai infecteze din nou. oricum, am vazut ca s-a dezumflat si nu mai e rosu.
multam fain pentru sfaturi.
nu mai stiu cate kg am pus de la inceputul sarcinii, ca ne-am mutat si cantarul este intr- cutie, intr-o punga, intr-un sac... in garaj. ma ingrasasem 12 kg ultima data cand m-am cantarit, cred ca acuma am vreo 14 in plus si abia acum incepe balul...
va pupam, o seara frumoasa cu bebei somnorosi

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Papa, eu stiu ca nu doare , da nu vrea copchilu' ...cica e mai bine la ma-sa in piscina!
ca sa grabesc momentul am fost si la piata, am carat vreo 7 kg de fructe de la tarabe pana la masina si de la masina pana in casa, credeti ca am simtit ceva ? nimik !!!!!
acum mi-am facut somnul de frumuseste dupa ce am alergat sa rezolv o gramada de chestii si sint asa flu-flu ...dar mai ales buimaca, cred ca am avut primul cosmar din timpul sarcinii, nici nu vreau sa ma gandesc ce am visat, nasol oricum!
ma duc sa ma consolez cu o bere ...fara alcool!
sa va mai zic ceva, da sa-mi spuneti ce sa fac: aseara mi s-a pus pata pe un lichior irlandez, e o combinatie de lichior cu cafea si ciocolata alba, arata tare bine, m-am gandit ca daca nu beau acum ...dupa ce nasc nu mai am cum, ca sint milka si nu se cade sa-i dau printesei. intrebarea e: daca beau astazi doua guri si ma apuca nascarea, mai prinde anestezia ????? asta-i intrebare existentiala ...

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Salutare fetele !

Am nascut si eu prin cezariana , luni dimineata la ora 9 , o fetita de 3 kg, scor Apgar 8. Operatia a fost luni si nu marti cum era programata deoarece mi s-au fisurat membranele . Azi am ajuns acasa , suntem bine amindoua , dar nu recomand nimanui sa face cezariana , mie personal mi s-a parut ingrozitoare .

Oana Varsator 31 ani
Bebica 38 saptamani+
DPN 28 iulie - CFR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Am uitat fetita se numeste IZA MARIA

Oana Varsator 31 ani
Bebica 38 saptamani+
DPN 28 iulie - CFR 2

Mergi la inceput

IZA MARIA, bine ai venit pe lume! sa fii sanatoasa, mancacioasa, sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii in viata!
OANA, FELICITARI pentru puiuta, refacere rapida si laptic din belsug!

Nicole 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

NICOLE, io zic sa mirosi si sa iti uzi buza da numa odata, cu lichioru ala, numa pofta mi-ai facut ....

Mai stii cum acum cateva luni nici oala din frigider n-o scoteai de grija sa n-o superi pe printesa? Si-acu muti muntii (de fructe) din loc

KITTY- din ce punct de vedere ti s-a parut cezariana oribila?

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

A, Oana FELICITARI PENTRU BEBELUSA, SANATATE SA VA DEA DUMNEZEU!

Mergi la inceput

fetele, m-am uitat pe lista si lipseste un bebe!
sa-i trecem si pe Alicegh (Roxana) cu bebe Radu Stefan, 3050 g, 50 cm, dar nu stiu cand s-a nascut, pe 19 sau 20?

Nicole 39+ saptamani

Mergi la inceput

oare e adevarat? Nu-mi imaginez cum se face sex cu apa rupta, pe bune

"Contractiile Braxton Hicks sunt mult mai dese si mai intense. Va puteti simti mare si greoaie dar, odata de apa s-a rupt, este in regula daca faceti sex. De fapt, penetrarea si stimularea sanilor sunt benefice pentru provocarea nasterii in mod natural."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Bine ai venit pe lume,Iza Maria!Sa cresti mare si frumoasa!
Oana,dar ai stat putin in spital(avind in vedere ca ai facut cezariana),asta inseamna ca ti-ai revenit destul de repede?
Mitzule,incearca sa storci bine sinul ala mai plin(dupa fiecare masa)sau sa incepi cu ala masa(dar sa-l storci pe celalalt).Oricum,dupa fiecare masa,sa-i ai pe ambii la fel de goliti,ca mie dr.mi-a spus ca daca nu fac asa,imi ramine unul mai mic decit celalalt.

Teodoreiin 36+ sapt.

Mergi la inceput