Probleme cu bona

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

quote:
Originally posted by LYADA

insa sint si chestii care tin de felul in care vad eu lucrurile, ex: asta cu imbracatul, nu imi place sa iasa din casa imbracat urat. De fiecare data cand ii vin mai devreme de la birou il gasesc imbracat cu cele mai urate haine. Ti se pare ca sint exagerata?! Chiar ma intereseaza raspunsul (si al altora ). Imi spune ca-l imbraca asa, ca daca sint accidente si se pateaza sa nu le strice pe cele bune. Dar copilul creste repede si ajunge sa nu poarte deloc unele tricouri. Nu imi vin acum alte exemple.

Draga mea Lyada,
da de pomana la niste saraci hainele lui Tudor care nu-ti plac. Eu chiar zilele trecute i-am triat lucrurile lui fi-miu iar cu cele ponosite sau care i-au ramas mici am facut o bocceluta pe care i-am dat-o unui tigan care are multi copii si pe care-l tot vedeam scurmand in tomberoanele din fata blocului meu.
Sa stii ca nu numai bona ta are fixul asta cu pastratul hainelor bune ci si mama mea, care e de o modestie monumentala, si pe care o iubesc mult de tot si ii multumesc in fiecare zi ca are grija de baiatul meu. Eu nici nu i-am mai zis ca ma deranjeaza lucrul asta, ca stiu ca pune la suflet fiecare observatie pe care i-o fac referitor la modul cum se comporta cu fi-miu, am actionat in consecinta si i-am zis ca Vlad are destule lucrusoare de imbracat si era timpul sa-i fac curatenie in sertarul cu haine.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hehe, ce problema cu hainele...
La noi e mai simplu: cine iese/sta cu copilul decide cu ce sa-l imbrace. Iese/sta bona - decide bona. Iese maica-mea - decide ea. Iese soacra-mea - decide ea. Ies eu - decid eu.
Se intampla in felul urmator: cand ies eu sau barbatu-meu cu copilul, o imbrac in cele mai frumoase lucruri pe care le are, dar nu neaparat cele mai practice (dupa comentariile maica-mii).
Mama, soacra si bona o imbraca ce-i drept mai "urat", dar comod.
Pe mine nu m-a deranjat chestia asta pana acum. Poate doar din perspectiva ca i-am luat atatea fustite si rochite scumpe pe care nu prea apuca sa le poarte (ca nu i le da nimeni la purtat in afara de mine).
ceea ce ma intereseaza este sa nu-i fie frig/cald copilului. Atat. In rest, n-au decat s-o imbrace cum vor ele.

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

Hee he madic!ce m-am mai enervat cand am citit ce replici iti da bona fiului tau.Sa stii ca si eu am avut una cam asa si imi pare rau ca nu am "zburat-o" de la prima abatere.Si intentiile mele de ai fi apropiata au fost receptionate de catre ea ca semnale de slabiciune,asa ca incepuse sa ma comande la mine in casa si sa nu mai faca ce-i ceream.Iar faptul ca discuta si cu sotul meu chestii care nu ii mergeau cu mine ma deranja nespus de mult.Intr-un final(destul de neplacut,mai mult pt noi decat pt ea-am sa va povestesc eu alta data ca acum ma cam preseaza timpul) am reusit sa ma debarasez de ea,gasindu-mi alta ,mult mai simtita ,cu care nu am avut NICIODATA probleme !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Pina la urma eu am decis sa continuam cu actuala bona, pentru ca, in urma unei discutii cu sotul meu, ne-am dat seama ca punctele bune predomina si sunt destul de putine lucruri care ma nemultumesc.

Este adevarat ca si bona, in urma discutiilor avute, se straduieste mai mult, a mai iesit cu fetita seara si am preluat-o eu din parc, iar eu, la rindul meu, am acceptat ca seara sa o plimb eu pe Mariuca in zilele calduroase, pentru ca ea intr-adevar e trecuta de toate apele cind e mai cald.

Ca sa va raspund si eu :

Monica - bona mea stie ca o sun de cel putin 2 ori pe zi si daca nu sun eu pina spre sfirsitul programului ei ma suna ea, iar cind venim noi acasa ne da "raportul" cu tot ce s-a petrecut peste zi: cit a mincat, cit a dormit, ce au facut in parc, ce probleme au fost.

Lyada - a mea o imbraca tare dragut de fiecare data, din punctul asta de vedere nu am avut niciodata probleme, iar cind nu stie cit de gros/subtire sa o imbrace, imi da telefon si stabilim impreuna.

Concluzia mea este ca poate am avut atunci amindoua o zi mai proasta (eu sigur avusesesm) si am reactionat exagerat, dar oricum o "monitorizez" si la prima abatere imi voi reconsidera atitudinea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

cred ca totusi ar fi bine sa nu uitam ca LE PLATIM NOI PE ELE SA FACA CEEA CE LE SPUNEM NOI CU COPIII NOSTRI.
oricit ar fi de dragutze,s.a.m.d, la rece vorbind pentru asta pleci tu dimineatza de acasa si lasi copilul acasa cu un strain.

Mergi la inceput