Sugestie sau poate intrebare....
Raspunsuri - Pagina 2
joxy spune:
mesajul a stat mai bine de 24 ore si a fost sters de acolo atunci cand am sters si celelalte mesaje. Fetele care au postat la subiect, pot confirma (daca doresc, evident)
Mesajul a stat de sambata seara, pana duminica seara, mai precis.
Cu respect,
Florin
Choose life
craluca spune:
bubi, cel de la container este unul din subiecte, dar pe celalalt nu-l gasesc cu nici un chip
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
qsar spune:
Raluca,
Eu am mutat cele doua subiecte la container, si-am sa-ti spun si din ce motive:
1. Nu se poate spune ca erau chiar subiecte; erau numai niste simple link-uri, postate fara nici un fel de comentariu, opinie personala si invitatie la discutii. Sigur ca un dialog al iubitorilor genului SF este oricand bine venit la "Zona artelor".
2. Subiectul pe care nu-l mai gasesti era nu numai un simlu link ci o invitatie (in subtext) catre un forum de discutii "pentru cei care au ceva de spus" (daca-mi amintesc corect). Probabil ca forumul respectiv este foarte interesant, dar :)), parerea mea, ca nici www.desprecopii.com nu-i tocmai de lepadat. Si nu cred ca s-a intamplat vreodata sa fie descurajati cei care au ceva de spus si propun subiecte interesante. Ce zici?
Sper ca ai inteles motivele mele si ca nu esti foarte-foarte suparata pe mine.
,
Q
craluca spune:
draga qsar,
cele 2 subiecte postate de mine au fost lipsite de vreun comentariu tocmai pentru ca doream sa vad daca este cineva interesat; asteptam comentariile celorlalti...
cel de-al doilea subiect nu are nici o legatura cu un forum, asa cum spui tu, ci este un portal de opinie politica, culturala si stiintifica, si nu in ultimul rand un portal de informatie; probabil nu ai avut timp sa mergi la adresa indicata de mine si de aceea ai crezut ca este vorba de un forum
in al treilea rand, eu sunt dependenta de DC si in mod cert cei ce au ceva de spus isi gasesc aici companie pentru discutii variate; sa nu uitam totusi tema principala a DC-ului; nu cred ca daca membrii DC ar vizita si s-ar implica si pe alte site-uri interesante ar prejudicia cu ceva DC-ul
Multumesc,
Raluca
P.S. in ciuda precizarilor tale, subiectul 2 nu il gasesc in container
qsar spune:
Raluca,
1. Despre amatorii de SF de pe DC poti sa afli cate ceva din subiectele mai vechi:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25775" target="_blank">Va place literatura SF? autor www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3482" target="_blank">ciufulici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12764" target="_blank">despre SF autor www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=103" target="_blank">vilma
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22856" target="_blank">Science Fiction autor www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=7900" target="_blank">ovidiu bufnila
2. Subiectul "pentru cei care au ceva de spus" a fost probabil sters definitiv.
Q
craluca spune:
nu vreau sa par insistenta, dar de ce a fost sters definitiv subiectul 2? nu de altceva, dar chiar vreau sa nteleg unde am gresit cu post-ul acela!
si nu e vorba de suparare!
marius spune:
Nu este deloc utila solicitarea la nesfarsit a unor raspunsuri. Este foarte mult de lucru si in momentul de fata ca si ieri si ca si maine. Acest subiect este ...expirat ca sa ma exprim asa. S-a spus tot ceea ce era de spus. Daca aveti alte probleme de natura tehnica sau sugestii care sa duca la mai buna functionare a site-ulu ar fi mult mai util. Nu as vrea sa aveti sentimentul ignorarii dar nu se poate pierde atata timp. Sper sa intelegeti.
Decizia moderatorilor este decizia www.desprecopii.com. Daca aveti nedumeriri va rog sa va adresati prin intermediul mesajelor private (PM) si sa lasam formumul public deschis problemelor adresate tuturor.
Va multumesc pentru intelegere.
Marius (www.desprecopii.com)
try spune:
Am priceput acum Joxy de ce nu l-am vazut. Eu sambata si duminica nu intru pe internet decat foarte rar si atunci cand vreau sa gasesc rapid o informatie.
25+ sapt DNP 31 oct.
karmen spune:
Try,
Joxy are dreptate. A fost un mesaj de avertizare, nu stiu cat a stat, dar l-am vazut.
Carmen Ghilescu