Bebelusi de iunie-iulie 2003 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Kehleyr spune:
La multi ani IRINA ! Roag-o si tu pe mamica ta sa mai intre pe forum, sa mai ne spuna ce faci .
Multumesc tuturor pentru informatiile referitoare la mancare si la deget. Mai mi-am facut si eu o idee de ce sa ii mai dau. CARMENUTZA suna asa bine clatitele alea cu marar ca mi-ai facut pofta . Sa se mai mire cineva ca Maya e pufuletz . Cat despre deget, vad ca macar nu sunt singura .
GIO felicitari pentru pasi. Ce bucurie .
CORNELIA si eu evit sa ii dau prea multe fainoase si am discutii cu bona care zice ca daca eu sunt nebuna si nu pun gura pe paine nu trebuie sa tin copilul nemancat . Dar ma gandesc ca daca o obisnuiesc de mica sa nu manance dulciuri prea des, o sa ii fie usor mai tarziu cand invariabil va avea grija de silueta. Asa ca paine - aproape deloc, numai daca e supa prea subtire, biscuiti - unul-doi pe zi, Danonino - mai rar ca are zahar, iar in rest, mai nimic. Nu o las cu chipsuri si altele de genul asta. Ii mai dau uneori un picutz de placinta de casa, mai mult pentru placerea de a rontai ea singura.
Daca tot suntem la marturisitul iubirilor ascunse -- mea cea mai mare este Adrian Paul, tipul care a jucat in Highlander (in serial). Imi placea foarte mult si personajul de altfel...
Cornelia spune:
La multi ani si pentru piticutii Daria Maria Antonia si
Alexandru Eduard!
Va pup, fetelor. Sper sa ne mai auzim si in luna august, ca nu rezist eu mult fara voi.
Cornelia
carmenutza spune:
La multi ani pentru sarbatoritii nostrii..Irina, Daria si Alexandru!
Elena_ltd..ce copii frumosi ai...sinteti minuati impreuna..Mihaita este dulce rau si seamana cu tine..iar poza cu tine si Oana la mare este intr-adevar suberba...
Carmen si bb Maya Alexia
Kehleyr spune:
ELENA Mihaita s-a schimbat foarte mult de cand l-am cunoscut in parc. E asa dragutz cu plete, dar si tuns e foarte frumos -- doar ca pare mult mai mare. Are si freza aia tipica de baietel, American Navy .
Bine ca mi-ati adus aminte ca maine e samabata si nu mai e forum, asa ca La Multi Ani anticipat si sarbatoritilor de maine, Daria si Alexandru. Ultimii bebelusi sunt de maine copilasi . Sa cresteti norocosi si veseli, ca frumosi sunt cu totii de pe acum!
bibi spune:
LA MULTI ANI si o viata lunga, frumoasa, plina de dragoste si intelegere pentru mezinii grupei!
quote:L-AM VAZUT!L-AM VAZUT! A fost in Romanica acum cativa ani si a dat o raita si prin club A.
este Adrian Paul, tipul care a jucat in Highlander (in serial). Imi placea foarte mult si personajul de altfel...
La prima vedere s-ar zice ca am luat-o pe aratura, da va jur ca-s fata de casa
Carmenutza, fa bine si zi-ne cate kilograme are Maya. Oricum avem ceva indicii. La ultima cantarire avea 14 kg. Tin minte bine?
A...era sa uit. Si cu Despot am poza. Sic!!!
Elena, cam aceleasi feelinguri ca Andra am incercat si eu cand v-am vazut albumul.
fug ca arde
alexandrueduard spune:
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am putut felicita la timp, sa fie sanatosi si fericiti.
Noi am fost plecati la Voineasa si nu am venit de mult timp. Vad ca ati fost foarte harnice si nici nu am apucat sa va citesc in totalitate.
Maine facem si noi anisorul si sunt atat de emotionata ! Nici nu-mi vine a crede. Azi l-am dus la mama sa pot sa-i aranjez petrecera de maine, am comandat torul.......abia astept. Motul i-l tai in august pt ca nasa nu e in Bucuresti.
Ma apuc de citit cat am timp si revin pe luni.
Magda si bb Alex puisor
carmenutza spune:
Acum ca am venit la tati la birou si merge calculatorul de zici ca zboara am avurt timp sa ma uit in liniste la pozele Alexandrei si Taisiei....sunt superbe amandoua....frumoase rau.
Alexandra mica m-a terminat in poza" se ia cineva de motzul meu"..iti vine sa o mananci...pupici de la noi
Carmen si bb Maya Alexia
bibi spune:
quote:
Hai mah,. ca va zic...are tineti-va bine ...15 kile
Voi, tu si cu Maya, ar trebui sa faceti un spot pro-alaptat.
Bibi si David
As mai sta de vorba cu voi dar tocmai am aflat de noul candidat la presedentie, un independent pe nume Dinu, de care numai "de bine" stiu si asa mi s-a facut o silaaaa...
romana spune:
CARMENUTZA: Chiar 15 kg are Maya? E super.
Fetelor nu mai am timp sa intru pe forum. Toata ziua alerg de la Cristi la Alin si invers, ma chinui sa gasesc momente si pentru mine ( un dus , mincare, un pui de somn). In majoritatea timpului le dau sa manince. Alin vrea uneori din ora in ora la sin, suge un pic , adoarme si cind il pun in patut urla. Sper sa-si faca cit de curind un program. Acum la o luna are 5 kg si sper sa-l pot alpta cit mai mult. Uneori cind sint prea obosita ii mai dau si lapte praf.
Un sfat de la mine. Daca vreti al doilea bebe asteptati ca primul sa invete sa manince singur ca sa va fie mai usor.
Nu mai e nici mama si nici tata sa ma ajute. Trebuie sa ma obisnuiesc singura cu ei. De saptamina viitoare va fi infernal. Nici nu stiu cum o sa ma descurc cu ei. Cind il alaptez pe Alin vine Cristi si il musca sau il loveste. Nu pot sa-i las singuri in camera deoarece Cristi se duce la patutul lui Alin si isi baga minile printre gratii si-l trage sau il loveste.
Dupa boala Cristi e mai bine acum si are o pofta de mincare . I-am introdus si brinza topita si sunca . Ii pun si un pic de sare in pireul de legume cu carne. Nu i-am dat miere. (asta ca sa mai raspund si eu la unele intrebari puse aici).
Ne gindim ca al anul sa mergem cu amindoi la mare sa se intareasca.
Marox tu te intrebai cum de si-a dat eama doctorita de la salvare ca e anemic Cristi. Sint semne: coste evazate, sternul lasta in jos si altele. Nu e nevoie sa se faca analize pentru asta. Trebuie sa-i dau calciu si vigantol si ideal ar fi sa stea cit mai mult afara, dar mi-e imposibil pentru moment sa ies cu amindoi caci nu avem lifta si nu am cum sa cobor cu toti si cu carutul.
Cam asat ar fi . E greu dar sper sa fie mai usor dupa ce doarme asta micu mai mult nopatea ca sa fiu si eu mai odihnita.
Nu o sa pot intra asa de des pe forum dar sa stiti ca nu va uit, ma gindesc mereu la voi.
Aveti grija de copilasi
Cu drag , Romana cea obosita
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com