poveste cu final neasteptat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu nu inteleg minciunile astea...ca are de fapt 38 si nu 33...copilaresc, as zice, daca nu s-ar adauga si alte posibile minciunite...
Iar chestia cu imprumutul...hmm...te adancesti intr-o relatie ciudata pentru niste amarati de bani...
Daca poate sa fuga de el, sa fuga mancand pamantul...

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu as completa titlul subiectului "...cu final neasteptat dar cunoscut".
Am mai auzit si partial chiar trait o asemenea poveste, doar ca eu eram prietena din "casa", cea care "nu poate trai fara e;" si "se sinucide daca ne despartim" bla bla bla
Si a tinut toata treaba cand una din trecatoarele iubite, parasita cu scuza "ne despartim fiindca nu-mi pot parasi prietena care s-ar sinucide fara mine",... a venit la noi acasa sa ma intrebe "de ce nu-i redau libertatea iubitului ei ca sa poata fi fericiti impreuna?".
Ocazie cu care a aflat fata ca de fapt Don Juanul isi consuma aventurile clandestine, vrajind fetele cu povesti despre nefericirea lui sentimentala, cu promisiuni niciodata onorate de a se casatori cu ele etc... mult prea patetic sa continui
Fraiere suntem toate, orbite de prea multa dragoste sau de speranta neintemeiata ca el, alesul, se va schimba etc...
Barbatii de felul acesta, oricat de fermecatori ar fi, nu merita nici macar a doua privire darmite a doua sau a suta sansa. parerea mea de "patzita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

a fost si ea sa se convinga si personal si telefonic de cele afirmate de dansul.nu si-au facut niciodata promisiuni de casatorie.a fost o conjunctura ciudata.si era exact cum a spus el.tipa sarita de fix rau.si amenintari ca se omoara si ca niciodata nu o sa fie decat cu ea.ca stie ca nu o mai iubeste si ca a stat cu ea din mila dar nu o intereseaza.si cum pleaca de langa ea se arunca pe geam.si chiar traieste nasol cu ea.deci de data asta nu se confirma varianta "sarmana nebuna"inchipuita.ci chiar nebuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Poate ca ma bag asa neanuntata.Imi cer scuze daca va deranjez cu parerile mele.
Daca fata care ameninta ca se omoara e intreaga la minte atunci trebuie dusa la parinti, dezvaluit totul si lasata in grija lor.
Daca are ceva la cap apoi baiatul i-ar face un bine daca ar duce-o pe la medici, psihologi si sa o reabiliteze psihic.
Dar mai este o varianta: baiatul minte si isi bate joc de doua femei. Povestea e trasa rau de par.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Nu, povestea nu m-i se pare trasa de par, mai ales ca a vazut cu ochii ei ca aia e nebuna. Dar intr-sdevar ar trebui dusa la doctor.
Dar daca analizam bine situatia este clar ca si el se complace in jocul asta/.O fi masochist, ii place asa viata asta......

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Nu, povestea nu m-i se pare trasa de par, mai ales ca a vazut cu ochii ei ca aia e nebuna. Dar intr-sdevar ar trebui dusa la doctor.
Dar daca analizam bine situatia este clar ca si el se complace in jocul asta/.O fi masochist, ii place asa viata asta......

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

..."sigur ca da", vorba reklamei.
a fost, a vazut si a pus diagnosticul: aia e o nebuna, o dezechilibrata si o isterica, deoarece a "sponsorizat" sau intretinut un barbat cu care are o relatie de durata, barbat care o inseala si o minte nu numai pe ea dar si pe cealalta careia-i da sperante de viitor comun, relatie fericita etc etc....
desigur "titulara" si dezechilibrul ei emotional este singura piedica in calea fericirii cu un mincinos dovedit, tradator dovedit si pe deasupra si las
kum pot unele femei sa fie atat de naive? [intrebare retorica]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

si nu este asa?!isterica,dezechilibrata,imatura>?si nu cred ca este vorba de naivitate,nu ca este vorba de prietena mea,dar stiind exact cum stau lucrurile nu cred ca se mai poate numi asa.si da,a fost las mincinos dar nu s-a gasit inca o solutie viabila la aceasta problema.de aceea am spus povestea ei aici.o iubeste il iubeste,nu sunt perfecti nici unul nici altul,dar care suntem?!vor sa-si vada pe mai departe de relatia lor.dar mai au atata suflet incat sa nu tranteasca cu capul de pereti pe tipa aceea.situatia nu este roza,dar eu sper ca dragostea lor sa reziste si sa invinga.

Maria

Mergi la inceput

Si eu tot pentru prietena scriu: faptul de a "o tranti cu capul de pereti" pe asa-zis dezechilibrata emotional, [cu care btw el a ales totusi sa locuiasca] nu-l face pe el mai putin mincinos si las, deci mai demn de increderea sau dragostea prietenei tale. Stau sa ma intreb daca merita atata sentiment si pasiune sa fie investite intr-o persoana nedemna as cum s-a dovedit a fi acest barbat?
Parerea mea e ca nu. Disparitia din viata lui a acelei femei va deschide doar poarta catre o alta aventura careia i se va plange, probabil de prietena ta, ca il sufoca si nu poate scapa de ea.
Barbatii nu se schimba. Iar un barbat fara caracter la aproape 40 d eani cu atat mai putin.
pentru binele prietenei tale ar fi bine sa-si indrepte afectiunea spre cineva mai demn de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Mariagi, sper sa nu te superi pe mine, dar daca nu zic ce am de zis acum, in momentul asa ...
Stiu ca e vorba de prietena ta si tu, care le esti aproape poate ca stii mai bine decat noi care este exact situatia, dar din afara uite cum vad de lucrurile. Prietena ta nu-mi pare deloc o victima.
Pe de o parte a fost cucerita de omul de afaceri de 33 de ani care

quote:
de ziua mea mi-a trimis la birou rujul meu preferat si o saptamana mai tarziu acasa un superb inel.....restaurante scumpe,petreceri,cadouri
dar care om de afaceri ca sa fie potet financiar trebuie sa stea in umbra femeii cu care e impreuna de 10 ani. Daca o iubeste si daca-l iubeste asa cum s-ar intelege din mesajul ei, foarte bine, sa-l iubeasca si cu probleme financiare, eventual falit, caci pana la urma din mesajul ei am inteles ca sta cu ea din ratiuni pur financiare si nu din cauza amenintarilor cu suicid si alte alea. Si mai cred ca el minte de ingheata apele, ca tipa aie dezechilibrata nu e deloc straina de succesul lui ca om de afaceri.

Mergi la inceput