FIV 15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pumnii stransi, ina!
te vom felicita peste trei saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ai scapat Ina,cand faci ET la 48 sau 72 de ore?
Fetelor sa va dau o bomba cum face Marea Neagra minuni.Azi am fost la doctor fiindca mi-a iestit testul la urina pozitiv si nu s-a vazut nimic la ecografie vaginala.Pana miercuri de dimineata stau cu morcovu si ma gandesc de care este normala sau iar extrauterina.Totusi nu mi-a venit nimic si nici dureri pe o parte nu am.Poate imi spuneti la cate zile se vede la ecografie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

ET il fac joi adica la 72 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Denisa, Doamne ce veste! Ma bucur tare mult si sunt sigura ca e cu ochisori. Vezi, operatia aia a facut minuni! Doamne ajuta! Sa ne dai de veste cand afli exact! Din cate stiu, pe la 5 saptamani de la UM se cam vede sacul gestational. Mai ai putina rabdare!
Ai grija pana atunci, nu face eforturi si protejeaza-te cat poti!

Anemona si bb Denisa frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ina tinem pumnii stransi, sa fie cu noroc si multa bafta.
Denisa nu-mi vine a crede, da Doamne sa fie bine, nu te gandi la prostii,nu este nici o extrauterina, este bebe mic acolo, ai sa vezi ca totul va fi bine, tinem pumnii, te asteptam maine cu vesti bune.
Anemona ce-ti face printesa? Sanatate multa si sa va bucurati de ea.
Pupici dulci

Mergi la inceput

Anemona ieri am avut o saptamana de intarziere si ar fi 5 saptamani.Eu zic ca ar fi trebuit sa se vada... Pana maine dimineata e asa de mult...

Mergi la inceput

Am avut 6 ovule si le-a injectat pe toate.. mai trebuie sa sun maine sa vad daca au ramas tot 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

fetelor, cine stie si are chef, imi spuneti si mie cum este cu foliculii maturi?
adica, ina avea o gramada de foliculii din care s-au punctionat doar o parte si din astia, iar doar o parte, au fost maturi. ina sper ca nu te superi ca te-am luat de exemplu

denisa , de ce nu-ti faci un test de sange? eu cred ca daca era sa se vada se vedea oricum asa ca e prea piticut si de aia nu s-a vazut, iar daca era extra cred ca aveai deja probleme, asa ca

pupici!

Mergi la inceput

Eu am avut 11 ovule din care doar 6 maturi adica nu au crescut toti.Nu poate lucra decat pe cei maturi, altceva nu stiu.% ovule nu au fost mature au fost mai mici

Mergi la inceput

Dandana, ieri mi-a facut la doctor si test de sange si de urina si au iesit pozitive,nu asta era problema ci de care sarcina am.
Sa te lamuresc putin cu foliculii.Ei trebuie sa se maturizeze si sa ajunga la dimensiunea de 20mm.Unii dintre ei depasesc cu mult si sunt prea batrani sa mai poata fi buni pentru fecundare iar cei mai multi sunt micuti si ii lasa acolo fiindca ajuta la implantarea embrionului.Numai cei buni pentru fecundare se opresc.

Mergi la inceput