FIV 15

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Fetelor,
eu nu mai fac fiv in toamna!
tocmai m-a anuntat sefu' ca plec in septembrie pt 3 luni in tara vecina, olanda!

Ina, cum te simti?
Denisa, sper ca este totul bine!
MULTA BAFTA!

Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

eu ma simt bine in afara de o durere de ureche...cred ca m-a tras curentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ina...tot raul spre bine...incepusem sa citesc ...si cand la final s-a lasat doar cu durerea de ureche , m-am linistit...
Da' tu ce faci stai acasa cumintiza dupa ET?

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

da,sint in concediu sapt asta la fel si sotul meu si incerc sa stau cit mai mult in pat...asta pt ca ma ajuta si elapropo care a facut hcg cum trebuie sa fie ca sa iasa pozitiv..valori? si unde l-ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

pe buletinul de analiza scrie sub ce valoare inseamna ca nu este sarcina.. mergi aici, ce este sub 5, nu e sarcina.

http://www.mommyguide.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=67&topic=19

iti tin pumnii sa fie cu okisori.

ti-as propune sa iesiti sa va plimbati prin parc, oriunde nu te mai gandi la beta hcG.

Mergi la inceput

merci mult

Mergi la inceput

daca fac hcg in ziuz 12 e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Nuna dimineatza fetele!

Ina, eu stiu ca hcg se face in ziua 14! cel putin aici atunci il fac! dar cred ca merge si in ziua 12! intreaba totusi medicul inainte!
Eu sunt inca suparata ca nu ma pot alatura fetelor pt fiv in toamna dar ma gandesc ca poate asa a vrut Domnu' sa asteptam primavara!
Cum te simti? Bafta multa!

Mult succes fetelor!
Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

dragele mele, dupa aproape o sapt de stat cuminte in pat am iesit putin pe afara ca nu mai puteam si ma simt foarte bine...mai amputin si imi fac testul...voi unde l-ati facut?

Mergi la inceput