Jocuri cu carte (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 3
Llaura spune:
Si se duc si la mare?
Si ea parca cu sotu traia la un moment dat in Elvetia si a plecat brusc de acasa in costum de calarie?
Faza misto e ca si daca e ala romanul nu stiu cum ii spune, era o carte fara coperti, daca o fi avut titlul pe undeva nu as putea spune; asa dupa parfum, cartea de care vorbesc eu e Cella Serghi, dar nici asta nu sunt sigura.
Lasa ca ghiceste cineva, ca eu scriu numai aberatii. Va pup.
Andrada spune:
Da Laura, ala e, dar nu e Cella Serghi...
fa rost de copertile alea,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Llaura spune:
Andrada mama, m-am straduit cat am putut, nici urma de titlu sau de autor, da stiu ca ea era abuzata acasa (parca de tatal vitreg sau de sotul surorii, nu mai stiu) cand era mica si el vine s-o peteasca pe sora mai mare, se intampla nu stiu ce, mai trece vremea, sora se duce la Bucuresti sa se intalneasca cu unul de la un anunt de matrimoniale si ala o violeaza, vine acasa (sora mai mare) si o apara pe eroina de abuzurile lui taica-sau vitreg, la un momment dat se mai intampla ceva si ea fuge la el pe munte (de fapt parca ce se intampla e ca o prinde ca se intalnea cu el la funicular), acolo sta fara haine intr-o fericire edenica, apoi el pleaca sa ii cumpere haine si se intoarce dupa tz luni...si tot asa as mai putea povesti din ea, afara de faptul ca nu sunt sigura ca nu amestec doua romane diferite si de faptul ca nu pot sa imi amintesc nici titlul, nici autorul.
Ghiceste alta fata sigur!
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Da, as spune ca ai dreptate, o sa spuna Andrada da/nu...
Dar auzisem ca exista si o continuare...ai citit-o cumva?...Eu nu am gasit-o si as fi tare curioasa cum e...
Pupici,
Irimell
Andrada spune:
Da Irimell!
Rindul tau
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Irimell spune:
I se cuvine sa fie rindul Llaurei...Ea a dat amanuntele, eu nu am facut decat sa spun titlul si autorul ...
Asa ca Llaura, e rindul tau.
Numai bine,
Irimell
Llaura spune:
E randul lui Irimell, care a spus titlul si autorul!
Putina consecventa, va rog frumos!