Jocuri cu carte (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Laura (R)

--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Asta e cartea sau nu, ca nu inteleg :-);

PS. si ce sunt aia trimbulinzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Nici eu nu stiu ce sint aia trimbulinzi...stiu insa ce nu vor sa fie trimbulinzii!!! Nu vor sa fie geniali!!! conchita zice ca nici normali!!! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

E un vers din Nichita Stanescu "Noi nu vrem sa fim geniali, noi vrem sa fim trimbulinzi!"...Adik un concept propriu lui Nichita...

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

E si un citat al lui Nicolae Iorga la care mie imi place foarte mult: "Saltimbanticii gindului pot numai sa uimeasca,dar nimenea nu se va lua dupa dinsii,precum nimanui nu-i va veni gustul, dupa iesirea de la o reprezentatie de circ, sa mearga pe miini si cu picioarele in sus."

Dar in cazul de fata e semnatura Conchitei si mesajul ei vrea sa spuna ca e rindul Laurei....Sau cel putin, eu asa inteleg...

Numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Asta e cartea sau nu, ca nu inteleg :-);

PS. si ce sunt aia trimbulinzi.

daaaa, aia e cartea! am folosit din greseala simbolul pentru floricica de pe ciat, de fapt era asta :))
cu trimbulinzii e cum zic fetele, l-am parafrazat pe Nichita. :))

--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi

Mergi la inceput

Foarte frumoasa carte politista; un soldat e torturat cu bestialitate si omorat; un jandarm cam incepator in meserie si seful lui (amorezat de o patroana de bar de cartier, fantazand despre ea tot timpul, postuland de exemplu fara nici o baza cum ca femeia respectiva, cam grasutza, ar strabate drumurile vietii fara ....underwear:-)) fac o ancheta ce conduce catre "pestii cei mari"; ca in orice roman politist, rezolvarea e surprinzatoare.

Mergi la inceput

La sfarsit, dona Adriana il bate pe locotenent fix cu armele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Huuuhhh....numai la "Cine l-a ucis pe Palomino Molero" nu ma gindeam cind ai zis ca e carte politista!!! Noroc de dona Adriana!!!

Mergi la inceput

Ie cu politisti? ie. Ie cu anchete? ie :-)
Eu am precizat ca e o carte frumoasa.
Your turn!

Mergi la inceput