Jocuri cu carte (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 10
lilanda spune:
Nici eu nu stiu ce sint aia trimbulinzi...stiu insa ce nu vor sa fie trimbulinzii!!! Nu vor sa fie geniali!!! conchita zice ca nici normali!!! :-)
annie_xtreme spune:
E un vers din Nichita Stanescu "Noi nu vrem sa fim geniali, noi vrem sa fim trimbulinzi!"...Adik un concept propriu lui Nichita...
Don't get mad, get even!
Irimell spune:
E si un citat al lui Nicolae Iorga la care mie imi place foarte mult: "Saltimbanticii gindului pot numai sa uimeasca,dar nimenea nu se va lua dupa dinsii,precum nimanui nu-i va veni gustul, dupa iesirea de la o reprezentatie de circ, sa mearga pe miini si cu picioarele in sus."
Dar in cazul de fata e semnatura Conchitei si mesajul ei vrea sa spuna ca e rindul Laurei....Sau cel putin, eu asa inteleg...
Numai bine,
Irimell
conchita spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Asta e cartea sau nu, ca nu inteleg :-);
PS. si ce sunt aia trimbulinzi.
daaaa, aia e cartea! am folosit din greseala simbolul pentru floricica de pe ciat, de fapt era asta :))
cu trimbulinzii e cum zic fetele, l-am parafrazat pe Nichita. :))
--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi
Llaura spune:
Foarte frumoasa carte politista; un soldat e torturat cu bestialitate si omorat; un jandarm cam incepator in meserie si seful lui (amorezat de o patroana de bar de cartier, fantazand despre ea tot timpul, postuland de exemplu fara nici o baza cum ca femeia respectiva, cam grasutza, ar strabate drumurile vietii fara ....underwear:-)) fac o ancheta ce conduce catre "pestii cei mari"; ca in orice roman politist, rezolvarea e surprinzatoare.
lilanda spune:
Huuuhhh....numai la "Cine l-a ucis pe Palomino Molero" nu ma gindeam cind ai zis ca e carte politista!!! Noroc de dona Adriana!!!
Llaura spune:
Ie cu politisti? ie. Ie cu anchete? ie :-)
Eu am precizat ca e o carte frumoasa.
Your turn!