Spectacol cu 3rei sud est in Japonia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Ninja

quote:
Originally posted by mrfantoma

fiind nou pe aici prima impresie imi ramane tiparita in minte pentru totdeauna.

Semn de prostie... Scuteste-ma de lectii despre Romania. Face si omu' o gluma si gata, sariti ca arsi. V-a afectat rau creierul tranzitia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans

lool :))))))))))))))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Pai in 2002 cind a fost mondiala la fotbal nu au venit aia de la Valahia ??
Asta am auzit-o in tara pe la toate posturile de tv,ca inJp nu stiu unde au cintat,stie cineva ??In Yokohama sigur,dar unde ,poate la vre-o discoteca din prin Kannaiunde se aduna romancile si rusoaicele dupa munca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrfantoma spune:

Ninja , nu intru in polemica cu tine. PACAT , CA NU NE PUTEM VEDEA PE UN CHAT SA DISCUTAM .............ORICUM AR FI O IDEIE SA NE INTALNIM PE MESSENGER CU TOTII. Ce ziceti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

quote:
Originally posted by jojo
Pai in 2002 cind a fost mondiala la fotbal nu au venit aia de la Valahia ??
Asta am auzit-o in tara pe la toate posturile de tv,ca inJp nu stiu unde au cintat,stie cineva ??

eu nu stiam ca au cantat si aici dar stiu ca au o melodie ,foarte haioasa,in japoneza

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Nu,vorbesc serios,fara misto,eram in tara cind am si citit nu mai tin minte in ce ziar ,ca cica Valahia au fost in Yokohama si au avut spectacol...acum unde ??ca la Yokohama Arena sigur ca nu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Ayumi de ce tocmai 3SudEst?Recunosc ca mie mi-au placut cand au aparut ,muzica de chef faina.Nu o fi chiar de calitate super dar foarte dansanta.
Deci cum ramane pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

jojo,nici eu nu fac misto..nu stii melodia??o aveam,dar nu o mai gasesc,ca ti-o trimeteam..daca fac rost te anunt

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ninja,daca ai citit primul meu mesaj ce l-am postat la acest subiect,primul meu cuvant era..."FETELOR".Deci,in nici un caz nu iti era adresat!!!Mai scuteste-ma cu glumele tale de prost gust.Nu iti plac 3rei sud est?Nu ai decat sa nu mai postezi aici,la acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Aliada,deocamdata nu am hotarat nimic;nu stiu daca am timpul necesar pentru a ma ocupa de asa ceva.sa ma mai sfatuiesc cu voi;si cu sotul,binenteles.O sa te tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

-Domnilor telespectatori,va rog sa-ma scuza-ti,dar n-am avut intentia sa jignesc pe nimeni ,in raspunsurile mele de la toate subiectele.daca asa sa inteles insemna ca nu sinteti inca maturi.

Eu ma retrag din raspunsuri sau ,voi fi serioasa ,ca toti cei de pe site
-Permiteti-mi inc-o mica si ultima gluma:
-Spunea cineva ca Ninja este "Amicul"meu ....O! NO!..Ninja este "bebelusul" meu.va pupacesc pe toti EMA

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput