ATENTIE la bonele pe care le angajati

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Nu numai ca agentia a scos-o pe piata, insa a recomandat-o cu caldura. Si dna Serban de la LEEA chiar a sustinut ca o cunoaste bine si ca familia la care a lucrat a fost foarte multumita. Mai mult, de o saptamana se tot codeste chipurile sa imi dea numarul de la ultimul angajator.

Dna David insa s-a prezentat azi cu recomandari false de la o familie la care sustine ca a lucrat din decembrie 2001 pana in prezent.

Pe aceasta Dna o voi ushui maine in linishte, efectiv mi-e sila. Insa la agentie intentionez sa fac un scandal monstru. Vreau comisionul inapoi si sa zica mersi daca scapa fara sa ii dau in judecata.

Zau, ca ma ofer voluntar pentru un proces. daca mai ai si nervi si rabdare si disponibilitate sufleteasca cere la agentie sa-ti dea in scris dna Serban recomandarea pt dna David si tot in scris sa-ti dea si relatiile de contact pentru ultima familie care a angajat-o pe dna. David. Si de la dna. david retine acele recomandari false.

Bibi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anutze spune:

UAU,nu credeam ca dna Serban o sa minta. Normal ar fi fost ca scrisoarea mea sa fie in dosarul dnei David si urmatorul angajator sa faca ce considera (ca sunt nebuna, sa sune sau pur si simplu sa ignore scrisoarea).Eu i-am spus Dnei David atunci cand ne-am despartit si m-a intrebat cu nonsalanta de recomandari ca da am sa dau: CA ESTE LIPSITA DE DISCRETIE (ca sa fiu fina, sa nu o fac mincinoasa) CA ARE O IMAGINATIE BOGATA (inventa povesti) CA ALEXIA A FOST LA COPILUL EI ACASA FARA STIINTA SI ACORDUL NOSTRU,si lista putea continua. Puteam foarte bine sa spun ca dau recomandari si atunci cand suna cineva sa spun ce am de spus! Oare atunci cand sunam la numerele de telefon date de agentii sau de persoanele pe care dorim sa le verificam, acestea sunt de la ultimul angajator sau sunt de la cunoscuti care spun ce persoane extraordinare sunt?

Oricum mai scriu inca o data ca eu o credeam pe Maia cea mai extraordinara bona si a fost super ok, pana cand... am aflat si descoperit ca o luase razna (cel putin din punctul meu de vedere), nu te porti urat cu copilul pentru ca tu esti nemultumita, incerci sa discuti, nu sa spui in fata ca totul este ok si apoi incepi sa injuri sa dracui parintii - de fata cu copilul!

Cati dintre noi cand incepem sa lucram la un nou loc de munca nu incercam sa facem cat mai multe, sa plecam (sau nu) capul, apoi incepem sa ne saturam, sa vrem mai mult pentru acelasi lucru facut? Dar in nici intr-un caz cred ca nu incepem sa facem lucrurile prost numai ca sa ne razbunam! Cam ce ar fi daca medicul stomatolog ne-ar scoate dintii pentru ca "n-am fost cuminti"!, coafeza ne-ar strica parul ca asa vrea ea, doar ce o sa-i facem?, sau .. exemplele pot continua...

Probabil ca Dna David se va angaja, prin firma LEEA sau prin alta firma, ceea ce eu chiar ii doresc, dar ar fi bine din toata afacerea asta sa invete ca trebuie sa fi cinstit, sa nu minti, sa pacalesti, roata se invarte si minciuna are picioare scurte!

Eu nu am trimis scrisoarea de ne-recomandare din razbunare, ci pentru a spune si altora ce s-a intamplat! Persoanele care au grija de copii trebuie sa fie stabile psihic!

Toate bune,
Ana

http://community.webshots.com/user/anutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In fine, astazi am discutat cu dna David si i-am explicat faptul ca eu nu pot continua o relatie inceputa prin minciuna. Vreau inca o data sa ii multumesc Anei pentru ca deschis acest subiect. Cu aceasta ocazie am aflat (lucru confirmat ulterior de dna Serban) ca bona nu mai suporta program de 10 ore insa a acceptat 11-12 ore la noi datorita salariului pe care l-am oferit. Ceea ce inseamna ca ar fi fost la fel de frustrata si aici.

Legat de agentie, pentru a evita un scandal, Dna Serban s-a deplasta personal sa imi restituie banii acasa. Pretextul a fost pentru a nu ma mai deplasa eu cu fetita de 5 luni dupa mine, insa era evident ca nu voia sa se auda ceva. Nu intentionez sa merg mai departe, am spus ce am avut de spus, dansa a recunoscut vina si s-a scuzat pe motiv ca o considera pe dna David o bona excelenta. Dna Serban nu stia de recomandarile false, le-a vazut acum pentru prima data sau cel putin asa a lasat sa se creada. Insa a ascuns cu buna stiinta scrisoarea Anei pentru a o ajuta pe Dna David si a refuzat sa imi dea numarul de telefon pe motiv ca nu il gasea in baza de date. Dimineata a incercat chiar sa ma ia drept fraiera, spunandu-mi ca abia a aflat de aceasta problema, insa i-am spus ca eu cunosc data exacta si continutul scrisorii.

Cam atat, deocamdata s-a incheiat aici. Lectie invatata pentru mine si sper ca si pentru voi.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ma mir de doamna Serban (ca si anutze, credeam ca e de buna credinta) noua ne-a gasit o doamna foarte buna cu care suntem si acum si care e perfecta pentru noi.
Imi pare rau de ea, daca a mintit si a ascuns scrisoarea, desi ma gandesc ca poate s-a interpretat prea repede situatia.. Nu va suparati fetelor, dar nu e posibil sa nu fii stiut???

Adriana, Codrin(19 aprilie 2002) si Olguta( 6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am ajuns la Dna Serban tocmai pentru ca multe din prietenele mele mi-au recomandat-o si pentru ca le-a ajutat sa gaseasca persoana potrivita. Intr-un fel pe Dna Serban sunt si mai suparata pentru ca avea OBLIGATIA prin contract sa imi furnizeze toate informatiile. Nu cred ca s-a interpretat nimic gresit, mai mult dna a si recunoscut ca nu mi-a prezentat scrisoarea tocmai pentru ca as fi refuzat-o pe Dna David pe care o considera potrivita pentru noi. Repet: ceea ce nu stia Dna Serban era faptul ca Dna David a adus o hartie de recomandare de la o familie Uta, cu semnaturi si numar de telefon, din care reiesea ca a lucrat acolo din decembrie 2001 pana in prezent.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput