E vina lui, si numai a lui!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
mag_d2002 spune:
...Si esti in concluzie in Pesti!
quote:
Originally posted by Samsara7
Country girl esti SCORPION(nu prin eliminare am dedus).
Defecte care nasc conflicte acasa:
-perfectionista,
-uneori ranchiunoasa (chiar daca nu ma tine mult timp)
-vorbesc prea mult uneori, nu pot fi scurta si la subiect(ceea ce ma oboseste chiar si pe mine, dar nu ma pot vindeca)
-nu am diplomatie, nu stiu sa astept momentul favorabil
-nu suport injustitia, drept pt care reactionez mereu cu inflacarare
-ma aprind repede la mānie , uneori sunt artagoasa, desi in afara casei sunt foarte rabdatoare si intelegatoare
-nu suport sa fiu contrazisa fara macar un argument,opiniile pot sa difere dar e necesar sa aiba un fundament
-minciuna ma oripileaza
-am prea multa incredere in semenii mei (intr-o doza uneori periculoasa)si prea putina incredere in mine insami
-sunt alergica la certuri si ezit mult pana sa pun punctul pe i
-uneori arunc " margaritarele in gura porcilor"
-despic firul de par in patru sau chiar in patruzeci
-sunt orgolioasa
-reprosez
Michaela
ancuta06 spune:
Ei, Conchita, dar cand cineva se oboseste sa-mi explice cu atata convingere cum este copilul meu, pe care l-a vazut de 2 ori.....nici nu ma mai deranjez sa o contrazic. Asta e. Astia sunt prostii care se cred destepti.
Inca ceva, prostia nu ma deranjeaza la cei care nu se obosesc sa se arate destepti.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
chatonel spune:
quote:
Initial creeata de cami30
Probabil ca imi voi ridica tot forumul in cap, dar asa simt si asa voi spune.
Am citit si am recitit.. si bune si rele, si probleme si fericire si am tras concluzia ca atunci cand exista un conflict intr-o relatie ( casatorie, prietenie) femeile tind sa dea vina pe el si numai pe el. E drept si ca forumul e dominat de doamne si domnisoare dar totusi.. suntem noi fara de prihana?
Va provoc sa va demascati si sa va marturisiti greselile care duc la conflicte in relatia voastra. Pentru Dumnezeu, or fi ei barbati dar nu se poate sa duca toate relele in spate...
cami
ce-i aici? spovedanie???
Toulouse, la ville rose
Alyssa spune:
Greselile mele:
L-am pus pe el pe un piedestal si l-am adorat toata viata.
Am trait pentru el, prin el.
Facind asta m-am uitat pe mine.
Uitindu-ma pe mine m-am subapreciat mereu.
Subapreciindu-ma mi-am pierdut respectul de sine.
Pierzindu-mi respectul de sine am inceput sa accept cu capul plecat jigniri si aventuri.
Am incercat mereu sa repar greselile lui, lipsurile lui de caracter, munca lui Sisif de fapt pentru ca de bine ce rezolvam o problema aparea alta si mai mare...
Ce fac sa imi repar greselile mele?
Imi dau mai multa atentie.
Merg la psiholog sa ma ajute sa ma vindec sanatos.
Incerc sa imi recapat increderea in mine gindind pozitiv si facind balanta lucrurilor pozitive din viata mea incercind sa le las in trecut pe cele negative.
Accept faptul ca nu sint o "super femeie" care trebuie sa le rezolve ea pe toate.
violeta69 spune:
Idem country girl, probabil ca e in zodia fecioareai!
As mai adauga
-iubesc prea mult oamenii si pentru asta am iertat de n ori(e oare un defect?)
Violeta
jojo spune:
Countrygirl esti taur
Eu chiar ca nu cred ca am defecte de nici un fel ...Unul ar fi doar - i-l iubesc prea mult si o arat prea des ...
country girl spune:
quote:
Originally posted by Samsara7
Country girl esti SCORPION(nu prin eliminare am dedus).
Defecte care nasc conflicte acasa:
-perfectionista,
-uneori ranchiunoasa (chiar daca nu ma tine mult timp)
-vorbesc prea mult uneori, nu pot fi scurta si la subiect(ceea ce ma oboseste chiar si pe mine, dar nu ma pot vindeca)
-nu am diplomatie, nu stiu sa astept momentul favorabil
-nu suport injustitia, drept pt care reactionez mereu cu inflacarare
-ma aprind repede la mānie , uneori sunt artagoasa, desi in afara casei sunt foarte rabdatoare si intelegatoare
-nu suport sa fiu contrazisa fara macar un argument,opiniile pot sa difere dar e necesar sa aiba un fundament
-minciuna ma oripileaza
-am prea multa incredere in semenii mei (intr-o doza uneori periculoasa)si prea putina incredere in mine insami
-sunt alergica la certuri si ezit mult pana sa pun punctul pe i
-uneori arunc " margaritarele in gura porcilor"
-despic firul de par in patru sau chiar in patruzeci
-sunt orgolioasa
-reprosez
Michaela
raspunsul.... corect
sunt SCORPION cu ascendent in FECIOARA.
Premiul se imparte deci intre mai multe castigatoare.
Samsara, esti sigura ca nu am fost clonate?
A_Iulia spune:
Deci eu sunt taaaaaaaare defecta (am toate defectele voastre, si daca mai scrieti cateva probabil ca le am si pe alea).
Iar discutia cu diplomili...pe mine nu ma sperie deloc ca ghiulistii se fac oameni cu carte. Pana la urma la orice interviu de angajare conteaza si experienta pe care o ai, plus ce stii practic sa faci. Nu stiu cine-i angajeaza pe astia pentru ca stiu doar sa conduca bmw-uri sau mertane.Asa ca...la ce le foloseste patalamaua? S-o arate la nepoti, poate.
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
carmenutza spune:
Hop si io in clubul " defectatelor"...pai daca incep io sa scriu acum ce defecte am...ohohoo..nu termin pana maine....sa incerc sa le aleg pe alea mai importante:
nu sunt diplomata;
imi place ca toata lumea sa faca ce vreau eu;
imi place sa manipulez oamenii;
sunt orgolioasa;
nu-mi ascund antipatiile;
...mamaaaa...dupa marturisirea asta mai vrea cineva sa vorbeasca cu mie.....beyy, da io nu sunt fata rea, for real, am o gramada de calitati.
Carmen si bb Maya Alexia
Bubbles spune:
quote:
Va provoc sa va demascati si sa va marturisiti greselile care duc la conflicte in relatia voastra.
Nu tac. El este asa de pacifist, mai ales cind face mici incurcaturi, iar eu, "ochi de soacra" & "perfectiunea intruchipata", le remarc imediat. Incep sa comentez, adesea singura, si-mi trece in 5 minute, cind realizez stupidul situatiei.
Poate mai gresesc atunci cind fac toate aceste comentarii acolo unde se intimpla sa fie, fara sa tin cont de persoanele care sunt linga noi. Dar daca nu as face asa, nu as mai fi eu insami si as uita pina acasa
Totusi, fiind fenomene rare, sa zicem in medie o data / saptamina, se accepta, nu?...