E vina lui, si numai a lui!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Country girl, incerc si eu: Fecioara?!?

Dragele mele, imi pare rau dar oricat m-as chinui, pur si simplu nu-mi gasesc nici un defect! Nu stiu sa fi facut nici o greseala. Oi fi paranoica?!?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Frustrant, asa este... pot sa spun si eu si din punct de vedere al ...profesorului, ca din cel al economistului de multe ori am simtit ...furie. De ce furie? Pentru ca pe piata un cumparator al serviciilor mele nu va mai face nici o deosebire intre mine si un astfel de individ. El va asimila ideea de economist ca un fel de individ cu ghiul...si diploma. De unde pe buna drepatate sa mai discearna el ce este in spatele unei diplome? Devalizarea imaginii e adevarata pierdere. Poate cand vor fi procese de malpraxis se va mai schimba ceva...daca nu va interveni si atunci ....banul...

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

MArius.. facem pariu ca nici peste 20 de ani n-o sa se schimbe nimic in bine in patria noastra?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

hmmm ce subiect.

defectele mele:
-sunt prea rabdatoare,
-cand rabdarea mea se termina(ca are si asta o limita)devin un uragan.
-prea cred in prezumtia de buna credinta(nu cred ca ma voi schimba)
-spun intotdeauna ce gandesc(am patimit din cauza asta)
-nu sunt o buna diplomata.
-nu suport prea usor nedreptatea
-nu-mi plac atitudinile traditionaliste
-nici eu nu suport oamenii prosti(atentie,nu ma refer la cei nescolarizati)
-nu-mi face mare placere sa-mi recunosc greselile
-nu-mi place sa gatesc(desi o fac zilnic)si in consecinta nu suport mofturosii(painea e prea coapta,apa minerala are prea multe bule,ciresele sunt prea tari si supa e prea calda)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Marius nu este chiar asa...Foarte multe firme in Ro vor oameni competenti care sa le duca afacerea pe umeri spre succes...nu mai suntem "de stat"...Nu mai conteaza doar "diploma" ci si experienta si ce ai in cap...(am deviat de la subiect!)...
Nu peste tot e adevarat, ca intotdeuna se vor infige si cei cu diplome platite, dar sa stii ca asta nu e doar in Ro!!! In UK de ex, poti face o facultate cu presitgiu doar daca esti ff bun sau daca ai bani!!! Si la sf cine ii diferentiaza pe cei ff buni de cei cu bani?
Studiile costa! Deci sunt discriminari si prin alte parti...(mai aveam ceva de spus...dar am uitat)
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

mi-ati facut varza topicu

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Country girl esti SCORPION(nu prin eliminare am dedus).

Defecte care nasc conflicte acasa:
-perfectionista,
-uneori ranchiunoasa (chiar daca nu ma tine mult timp)
-vorbesc prea mult uneori, nu pot fi scurta si la subiect(ceea ce ma oboseste chiar si pe mine, dar nu ma pot vindeca)
-nu am diplomatie, nu stiu sa astept momentul favorabil
-nu suport injustitia, drept pt care reactionez mereu cu inflacarare
-ma aprind repede la mānie , uneori sunt artagoasa, desi in afara casei sunt foarte rabdatoare si intelegatoare
-nu suport sa fiu contrazisa fara macar un argument,opiniile pot sa difere dar e necesar sa aiba un fundament
-minciuna ma oripileaza
-am prea multa incredere in semenii mei (intr-o doza uneori periculoasa)si prea putina incredere in mine insami
-sunt alergica la certuri si ezit mult pana sa pun punctul pe i
-uneori arunc " margaritarele in gura porcilor"
-despic firul de par in patru sau chiar in patruzeci
-sunt orgolioasa
-reprosez

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si defectele mele care il irita pe sotu' (si pe mine uneori...si pe multi alti hihi):
-incapatanata pana in panzele albe
-recunosc cu greu cand gresesc
-imi exprim greu sentimentele
-ma eschivez
-sunt razgaiata (fata lu' tata)
-am gura mare
-imi place sa am ultimul cuvant

Am si calitati, pe bune!!! Nu facem un topic si pt calitati?
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Noi ne certam din vina mea numai cand ma apuca pe mine depresiile, sau gandurile negre, din nimic, si imi vede "fatza". Nu suporta, il apuca dracii si ne certam. In rest, sunt o dulceata, si el la fel.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

P.S. Ahh, uitasem, nici eu nu suport PROSTII!!! Si daca nu am de ales si tre sa-i ascult, din politete sau orice altceva, ma umplu de nervi. Dar am inceput sa-i cam ignor....

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

prostii ca prostii, ca si eu ma numar printre ei de multe ori, dar defectul cel mai mare asociat cu prostia e aroganta. nu ma suport si nu-l suport nici pe altul cu aceasta dubla-meteahna.
e (auto)distrugatoare. am invatat, mai demult, sa recunosc "nu stiu, nu ma pricep" si sa cer ajutorul de la cei mai buni ca mine. norocul meu ca aici nu aud rasete ironice sau dispretuitoare, acasa mi s-a intamplat des.

Authority Zero

Mergi la inceput