E vina lui, si numai a lui!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Countrygirl - zodia Fecioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

ba nu berbec - sau oricum o zodie de foc!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Fecioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

bah eu am pus topic ca voi sa va jucati de-a ghicitelea pe aici?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu cred ce raspusul e simplu: sintem majoritar femei aici si ne spunem si noi ofurile. Daca am fii la un site de barbati cred ca noi am fii inamicul public # 1

Si eu am defecte cu carul. Spre norocul meu defectele mele nu coincid cu cele ale sotului si ne compensam.

Sper sa nu va plictisiti:
Sint teribil de incapatinata (Berbec) - dar admit cind am gresit fara ezitare
Dezordonata (las haine peste tot) - aici chiar n-am scuza
Prefer sa stau in curte sa beau un pahar de vin decit sa dau cu aspiratorul - si sotul se alatura, aspiratorul poate astepta oz, ca nu se naruie cerul

Sotul meu pe de alta parte este uituc (dar flexibil), nu poate prajii un ou (dar face niste sandwich-uri tepene).

Defecte avem toti (chiar unii ca mine cu carul) dar avem si calitati.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Country_girl - BERBEC

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Citesc de ceva timp forumul si nu am ramas cu impresia ca noi femeile dam vina numai si numai pe barbatii. Impresia mea generala e ca ne destainuim, ne impartasim una alteia (si tuturor) problemele si framantarile noastre, ca relatam o situatie, cerem un sfat si bineinteles relatand o anume situatie, expunem si carentele partenerului (de cele mai multe ori cu adaugiri de genul: il iubesc, e un barbat bun, are probleme la serviciu,etc, etc – adaugiri care vor sa-l scuze, sa-i justifice vorbele, atitudinile)
Si n-am avut nici impresia ca noi ne-am prezentat pe noi insine ca pe niste icoane, ba dimpotriva de multe ori ne-am prezentat defectele care puteau fi o explicatie a comportamentului lui. Ma rog, fiecare cu ”lentilele” lui

O inteleg pe mamica dulce si felul cum a reactionat si eu am reactionat la fel cand am citit cuvintele cu pricina, ca mai apoi sa raman si mai mirata cand ca raspuns spui ca o respecti pe femeia de servici (nu asta m-a mirat, ca merita respect) ca si cum ar fi fost de asteptat ca o femeie de servici sa fie una din persoanele pe care tu le catalogezi ca proaste, dar schimband cateva fraze cu ea ti-ai dat seama ca nu e (deduc toate astea din randurile tale)

Iti pui intrebarea, retorica desigur daca s-ar putea sa primesti vreo bata in cap daca continuui sa tii partea barbatilor. Nu asa am interpretat eu tema subiectului ci mai mult ca un indem la egalitate intre sexe, o discutie despre toleranta si nepartinire si chiar o discutie despre obiectivism.

N-am de gand sa fac o listutza cu defectele mele, care oricum au razbatut deja prin mesajele mele

Cami Felicitari si casa de piatra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Super discutia...., ma deconecteaza total... am sesizat o idee cea cu lantul gros si super mashina... stii ce fac dragutzii de ei mai nou? Facultate bre...facultate...pe bani desigur. Dupa aceea isi pune diploma in folie si o agata pe perete. Si se recomanda dr.,ec., ing. XXXX, dar sa nu ii intrebi ce este aceea ca ii bagi in ceata totala. E la moda sa ai diploma daca ai bani.... foarte la moda. De aceea eu nu dau doi bani pe diploma mea. Adica pe hartia numita diploma. Ceea ce vand eu este in capul meu. Si asta cumpara cei care au nevoie. Aici e diferenta. Pe cei cu lantul ii doare foarte tare daca nu au diploma. Daca ai sti cat am ras surpinzand discutii pe tema asta intre gealati. Acum dincolo de toate in spate se ascund lucruri dureroase. Una dintre ele este saracia. Diplomele acelea sunt cumparate pe bani si vandute de cei care ar trebui sa le intoarca spatele si acest fiind un gest totusi mult prea mult fata de realitate. Insa ...saracia si furia neputintei indeamna...si uite asa unul da banii iar ceilalti(penibil nu?) dau hartia... Stii ce spun? Ce imi pasa mie ca oricum asta nu e in stare nici sa scrie dar sa isi fructifice diploma. Dar banii din salariu nu imi ajung oricat de universitar as fi, nimanui nu ii pasa, deci de ce mi-ar mai pasa mie? Cruda realitate. Cred ca am devenit off topic.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Cami,

Imi vine sa zambesc,parca mi-ai fi facut mie caracterizarea cand ti-ai descris "defectele".
Eu nu le consider defecte (pentru ca sunt ale mele), asta sunt eu si am partener care le accepta (pentru ca asa sunt eu)si ma stradui si eu sa am rabdare cu cei din jurul meu.

La mine, cel mei greu este cu rabdarea, din cauza ca nu am rabdare, izbucnesc fara motiv cateodata (dar trece ca o furtuna de vara, in urmatorul minut).Mi-e greu sa invat sa accept ca poti fi "cand pe val, cand sub val"--dar si asta da farmec vietii.

Ma bucur ca sunt un om vesel....restul se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

adela - offtopic. Da, sustin ca exista oameni prosti ( si vezi post-ul lui marius) . Am o scara de valori insa nu o asocia cu lipsa respectului pe care il acord oamenilor. Respect orice tip de om asta nu inseamna ca trebuie sa-i si tolerez in viatza mea.
Da, si e frustrant atunci cand eu ma spetesc muncind si cineva care abia realizeaza o propozitie cu subiect si predicat imi da peste nas cu bani si fitze. Nu e invidie, e frustrare. Frustrare pentru ca s-au modificat adevaratele valori ale societatii noastre. Pentru ca eu muncind cinstit nu pot sa ajung acolo unde e ala care fura, pentru ca statul nu te ajuta cu nimic si pentru ca elevul meu pe caruia incerc sa-i deschid capul ca n-o sa ia bac-ul daca nu invatza, vine si-mi da peste nas " il cumpar d-ra profesoara, nu va faceti probleme pt mine"

cami

Mergi la inceput