E vina lui, si numai a lui!!!!
Probabil ca imi voi ridica tot forumul in cap, dar asa simt si asa voi spune.
Am citit si am recitit.. si bune si rele, si probleme si fericire si am tras concluzia ca atunci cand exista un conflict intr-o relatie ( casatorie, prietenie) femeile tind sa dea vina pe el si numai pe el. E drept si ca forumul e dominat de doamne si domnisoare dar totusi.. suntem noi fara de prihana?
Va provoc sa va demascati si sa va marturisiti greselile care duc la conflicte in relatia voastra. Pentru Dumnezeu, or fi ei barbati dar nu se poate sa duca toate relele in spate...
Voi incepe eu:
- sunt orgolioasa o tzin pe a mea si nu suport sa-mi recunosc greselile ( ma tratez pt asta)
- sunt incapatzanata ( aproape vindecata )
- iert da' nu uit si atunci cand se iveste ocazia... rabufnesc in reprosuri
- sunt rebela 100% deci nu ma supun regulilor, traditiilor si cutumelor
-sunt imprastiata, dezordonata si dezorganizata
-ma enerveaza oamenii prosti si nu-i tolerez .. asa ca oricand mi se ofera posibilitatea ii "atac" in public desi uneori de cate un prost depinde o afacere...
Dar, cel mai adesea conflictele in relatia mea ( apropos se va legaliza peste doua saptamani) apar din cauza orgoliului si al dezordinii din capul meu )
cami
Raspunsuri
delphin spune:
Ai dreptate cami, uneori ma intreb cum de ma mai suporta si nu pleaca.
Si eu sunt incapatanata, orgolioasa si nu accept minciuna sub nici o forma. Am mare noroc caci sotul nu minte, prefera sa spuna adevarul chiar daca doare, ca si mine de altfel.
Nu sunt indulgenta si sotul spune ca sunt mai rau ca la armata. Desi el este militar!
Ma enervez repede si rabufnesc imediat. Saracul ce mai trage cand sunt la ciclu si sunt si mai irascibila ca de obicei!
Si mai sunt o sumedenie....
http://community.webshots.com/user/delphinoi
country girl spune:
- sunt incapatanata, perfectionista si critica (ghicitzi zodia?);
- sunt prea ordonata si muuult prea independenta;
- colerica, ma aprind repede dar nu tin la suparare;
Iar eu fac parte din minoritatea acelor femei care, desi dezamagite/tradate/mintite/parasite de unii barbati, nu pot sa generalizez ca toti e mitocani sau porci
parerea mea personala si subiectiva e ca de gresit gresesc in egala masura si femeile si barbatii, doar greselile sunt diferite si modul in care fiecare sex sanctioneaza greseala celuilalt.
mamica dulce spune:
cami,e interesant subiectul tau,nu am sa raspund la el chiar acum,ci vreau sa fac o observatie la ceva ce ai spus si am mai intalnit pe forum,dar parca tu te-ai intrecut cu saga..
cum se poate spune ca te enerveaza oamenii prosti si nu-i tolerezi??
asta miroase de departe a aroganta,a snobism chiar.
pe ce criterii cataloghezi tu un om drept prost?
ca intr-o anumita conjunctura (sau mai multe)face ceva ce tu consideri stupid?
Dar oare tu sau noi nu facem la randul nostru faze,gesturi,diferite reacctii etc si aparem in ochii altora drept prosti?Iti convine asta?Nu cred..E usor sa spui..eu nu pot tolera prostia...dar oare asta te face mai cu mot si mai inteligenta in ochii tai sau ai altora???
Si eu ma consider o persoana inteligenta,am incredere in mine si in capacitatea mea intelectuala,dar asta nu-mi da dreptul sa consider cu adevarat pe cineva imbecil.
Poate ,la nervi zic de cineva ..ce prost e asta,ce ma enerveaza,-e absolut normal,o facem toti la un moment dat..dar nu cand gandesc clar si mai ales imi fac publice parerile.
Faptul ca ai nspe diplome in buzunar´.o masina tare si realizari garla,pentru care te felicit! nu-ti da dreptul sa.l consideri pe badea Gheo de la stana si nici pe incultu' ala care crede ca Eminescu a fost ministru dar care o afacere ce merge super-mai prosti ca tine..asta ca sa dau doar doua exemple,sa nu ma lungesc prea mult..Fiecare cu partile lui tari,asa e de cand lumea si pamantul.
Fiecare om e asa cum l-a lasat Dumnezeu,e rezultatul mediului in care a trait..ca sunt si cei care isi depasesc conditia...asta e deja alt subiect.Ca sunt si oameni mai saraci cu duhul,pe care natura i.-a facut mai grei de cap..asta nu e vina lor,de unde e nici Dumnezeu nu cere si asta iar nu.-ti da dreptul sa-i consideri pe drept cuvant prosti..Ca ei nu sunt constienti de asta-de unde si vvorba ca prostul daca nu-i fudul nu-i prost destul..e adevarat,am intalnit si eu cu gramada.
Nu te obliga nimeni sa stai cu ei,dar tolerandu.i in acelasi timp.
poate o terta persoana,pe care sa zicem o consideri inteligenta ii considera pe ei destepti si pe tine ..invers.
E foarte relativ..si asta nu.ti da dreptul sa faci afirmatii din astea.
si la urma-urmei..forumul asta are 5 mii de membri,e citit de alte cateva mii,dupa standardele tale,toti sunt atat de destepti ca tine de faci afirmatii de felul asta?
ba chiar ataci prostul in public...si intelepciunea populara milenara a ajuns la o anumita concluzie cu cei ce se coboara la un nivel asa scazut...
Cert e ca toleranta este pe undeva o parte integrata a inteligentei!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
vivian spune:
buna cami,
io cred ca nici una din doamne si domnisoare nu a dat vina numai pe el.dar au ajuns sa si povesteasca "pasul" pt ca ..EL..le a provocat o dezamagire, o durere,etc,.
fii sigura ca si ei pe partea lor spun ca numai"consoarta" e plina de ..."cusururi"!
nimeni nu e perfect intr o relatie si greseli se fac de ambele parti dar de cele mai multe ori...EI.strica armonia conjugala primii...
uite spre exemplu ..pt ca o "doamna" sa ajunga sa insele tb sa simta ceva , sa vrea sa se razbune sau...sa se simta neglizatape cand...EL "...ca sa insele tb sa aiba nevoi".
noi , femeile avem si noi defectele noastre, suntem rele de gura, certaretze, incercam sa controlam, incercam sa fie asa cum i am visat si nu asa ..cum sunt de faptdar cred ca e omeneste sa vrei mai mult...pt fiecare din cazuri.
vivi.
cami30 spune:
mamica dulce n-ai inteles nimic..
Eu spun sarumana la femeia de servici care-mi face curat pe scara si am mai mult respect pentru ea decat pentru multi alti oameni cu multe diplome.
probabil ca am o scara de valori dupa care cataloghez oameni.. oameni care la randul lor ma pot cataloga pe mine asa cum ai facut-o tu : snoaba. Ei vezi? Numai ca eu nu ma supar pe tine pentru ca stiu ca te-ai enervat din cele ce am scris ( asta e sunt ingrozitor de sincera) si m-ai judecat la repezeala facand o adunare alandala masina+diplome+nush ce alte chestii... fara sa fii atenta la ce am vrut sa spun.
De obicei imi sunt necesare cateva fapte si cateva fraze pentru a cunoaste si a cataloga un om... Daca gresesc... ti-am zis, incerc sa ma vindec si sa imi fac mea cupla
cami
cami30 spune:
Vivian- din cate am citit.. nimeni n-a venit sa spuna aici pe forum "da, am gresit eu fatza de el"
cat despre of-ul fiecareia sunt de acord si daca pot, ajut cu cea mai draga inima
"Nu te obliga nimeni sa stai cu ei,dar tolerandu.i in acelasi timp.
poate o terta persoana,pe care sa zicem o consideri inteligenta ii considera pe ei destepti si pe tine ..invers.
E foarte relativ..si asta nu.ti da dreptul sa faci afirmatii din astea.
si la urma-urmei..forumul asta are 5 mii de membri,e citit de alte cateva mii,dupa standardele tale,toti sunt atat de destepti ca tine de faci afirmatii de felul asta?"
nu vad ce are forumul cu faptul ca eu mi-am facut cunoscute "minusurile" - nu cred ca am atacat pe nimeni de aici.
cami
country girl spune:
quote:
Originally posted by vivian
fii sigura ca si ei pe partea lor spun ca numai"consoarta" e plina de ..."cusururi"!
mah, sa stii tu ca barbatzii chiar daca spun in gura mare ca din cauza consoartei au facut ei si au dres si au cazut in ispita, nu trec nici ei usor peste esecurile sentimentale. Dimpotriva ii cam sperie si descurajeaza
numai ca nu intodeauna o relatie se strica din vina exclusiva a unui din parteneri
sinzi_ana spune:
Cami, eu cred ca ai ajuns la concluzia asta, pentru ca intraadevar site-ul este dominat de ele, si pentru ca un barbat recunoaste mai greu ca a gresit si nu cred ca posteaza pe un site unde majoritare sunt femeile. Ai vazut ce s-a intamplat cu ALin...daca era in mijlocul nostru cred ca era sfasiat ca un biet guvide intr-o balta de rechini!!!
DEci, conluzia mea...femeile recunosc mai usor ca au gresit si le place sa aplece urechea la sfaturi din partea altora, femeilor le place sa dea sfaturi si sa tina cu surorile lor, femei!
De asta pare ca este numai vina lor...Dar daca ar fi un site majoritar masculin cred ca s-ar mai echilibra balanta...
PS. Si oricum e numai vina lor!!! Haha Am glumit!
Sinzi si DAvid
cami30 spune:
Sa inteleg ca daca mai tzin partea barbatilor multa vreme. s-ar putea sa ajung sa-mi dea cu bata in cap vreun pescar nervos?
Normal ca e vina lor... Rau cu ei.. da' si mai rau fara ei.
cami