Cum vi se pare viata in Japonia? (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

`Neata!
Sunt tare suparata,mi s-a stricat telefonulDe cateva sapt. facea figuri dar am crezut ca mai rezista vreo 3 luni,cat mai avem de stat.Dar de unde...nu mai functioneaza deloc,ecranul este alb,nu mai pot suna ori primi tel.Mail nu mai zic.Aveti vreo idee??
N-am nici un chef sa-mi cumpar alt telefon,dar cred ca n-am de ales
Va doresc un weekend frumos si racoros!!!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Sorinadraga, tot stricat e? Imi pare tare rau, dar nu poti doar sa il repari in loc sa iti cumperi unul nou?

Pupici si o berica ca sa iti mai treaca supararea,
Irimell

Mergi la inceput

Despre haine, puteti incerca la Zara si la Gap. Mie imi place mult Zara si la modele si la culori si la calitate, si din cite stiu eu sint multe prin Tokyo si imprejurimi. Auzisem ca s-a deschis si unul mai aproape de mine in Kyoto, dar nu l-am gasit pana acum.
La Zara au la unele produse si marimi L, XL, iar la Gap tot asa...la Gap e valabil si pentru barbati, Sorina (eu am cumparat de acolo marimi mari, e adevarat ca la reduceri, pentru ca in general sint cam scumpe).

Daca vreti sa vedeti preturi si modele, aruncati un ochi pe site:

http://www.zara.es/v04/eng/home.php

Daca va grabiti s-ar putea sa mai prindeti reducerile...

Pupici si numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

quote:

originally posted by Sorina-Alexa
quote:

Mergi la inceput

hai ca am facut-o varza cu mesaju,scuze,fetele
Sorina ,nu crezi ca te costa reparatul exact cit unul nou?
Asta am vrut sa spun,si uite ce am trimis

Mergi la inceput

Irimell,si tu le ai cu ZARA ??
Barbatu-mio nu poarta aproape nimic decit Zara,camasi,maieuri,bluze,deci tot, tot zara sa fieCica e kakoi,o fi,de ,nu ma bag...a si nu in ultimul rind D&G.
Mai nou,face comenzi pe net,din Italia...ultima achezitie:blugi D&G la 60 de miima oftiga rau,este exagerat uneori.....brando,brandoEu una nu pun accent pe firma,sa-mi placa ca daca e gindita haina de mama si-mi sta mie, de parca am dat chiar cine stie ce bani pe ea,o port cu mare fudulie si placere pe capu meu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jojo

Irimell,si tu le ai cu ZARA ??
Barbatu-mio nu poarta aproape nimic decit Zara,camasi,maieuri,bluze,deci tot, tot zara sa fieCica e kakoi,o fi,de ,nu ma bag...a si nu in ultimul rind D&G.
Mai nou,face comenzi pe net,din Italia...ultima achezitie:blugi D&G la 60 de miima oftiga rau,este exagerat uneori.....brando,brandoEu una nu pun accent pe firma,sa-mi placa ca daca e gindita haina de mama si-mi sta mie, de parca am dat chiar cine stie ce bani pe ea,o port cu mare fudulie si placere pe capu meu!

Jojo, eu il inteleg...hihi...
Sint frumusele hainele de la Zara...si gentile imi plac mult mult de tot...In tara aveam noroc ca o cunosteam pe o tipa care lucra la o firma ce facea gentile pentru Zara (filiala din Franta) si imi trimitea si mie mostre...deh...acum nu mai e cazul...Si la reduceri sint chiar accesibile sau cel putin asa imi par mie...
Mie hainele de marca mi se par inaccesibile bugetului meu...hihi... desi poftesc la un Hermes, Armani, Dior si altele. Norocul meu este ca imi croiesc hainele singura si nu trebuie decit sa-mi completez garderoba, ca altfel...as fi falita.
Eu zic ca daca ai bani merita sa iti iei lucruri de marca, pentru ca sint de calitate superioara si te tin mai mult timp decat celelalte. Asa ca fugi la cumparaturi si sa imi zici si mie ce rochite ti-ai luat...

Pupici,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

jojo ,ai o admiratoare ,pe surioara mea...de mult timp..ea intra pe aici inainte sa nasc eu dar nu a scris decat un mesaj,de ziua ta jojo cu "la multi ani!"...apropo bebitza meu e pe 22 mai nascut ,o zi diferentza...si cativa anisori...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, ma iertati ca ma bag in vorba dar tocmai am vazut "Ultimul Imparat" cu Tom Cruise, si mi-am amintit de toate cartile fascinante ale lui James Clavell despre cultura japoneza si samurai...
intotdeauna m-am intrebat ce si cat s-a pastrat intact in timp?ma fascineaza Japonia, ma ajutati cu informatii, mi-ar placea sa aflu cat mai multe.

si inca ceva, am avut un prieten bun plecat de ceva vreme la Tokyo.il cheama Mihai Iosivas,nu stiu, poate stie careva din voi ceva de el.

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si o luna)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by jojo

Fetelor,aveti si voi vre-o ideie unde este prin zona (Tokyo,Yokohama) magazin de haine cu numere mari ??Adica pentru oameni grasi ??
La noi mai gasesti, dar aci cu majoritatea muherelor slabanoage nu prea
Dar sa fie cel putin de penultima moda,ca de ultima ma cam indoiesc ??

Ai incercat la Yokohama Marina outlet stores http://www.bayside-outlet.com/ ( in jp) sau http://www.city.yokohama.jp/me/yoke/echo/98.11/echof98.11.html (in engleza) sau Grandberry Mall ,in Minami Machida ,intersectia 246 cu Tomei Expressway si route 16 ,aproape de Carrefour ?
Btw ,Costco deschide al 3-lea supermarket in zona dupa Costco Makuhari,
Chiba si Costco Tamasakai, Machida .Am inteles ca o sa fie undeva intre Yokohama BaySide Marina si Hakejima Sea Paradise ,pe route 357.

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

-Dan jp, ce matinal esti..!

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput