Cum vi se pare viata in Japonia? (15)
Raspunsuri - Pagina 6
AYUMI spune:
Eu nu l-am vazut inca.am inteles ca a rost reeditat deorece este cerut.Aici am vazut doar reclama la acest film;la DVD-ul numit Shogun.Si eu as vrea sa il cumpar dar am inteles ca este inca destul de scump.O sa ma interesez zilele astea si o sa te tin la curent.
sandra20 spune:
eli nu ti-a dat cu virgula?
sandra20 + sora2001 = sandra2001?????
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
eli spune:
sandra20, imi cer scuze ca ti-am gresit id-ul. Am corectat.
Ayumi, mersi mult! Astept vesti. Eu ma gandeam ca poate il gasesc de inchiriat.
Weekend placut!
sora2001 spune:
[quote]Originally posted by sandra20
eli nu ti-a dat cu virgula?
sandra20 + sora2001 = sandra2001?????
-Daaa!Sandra20,socoteala perfecta "sandra2001",asta insemna ca-i trei ani si mai porti si pampars.
Ema si Richard-Sora
MLDiana spune:
Sora iubita ,tocmai alergam cu spreiul dupa "vecin" si al meu zicea unde ,unde e.Ai vazut barzaunii aia ,mici si verzi care zboara pe ici pe colo.Unul ramasese infipt intr-o bluza de la uscat si pina nu a venit al meu de la munca acolo l-am lasat sa se bronzeze la soare.
Si in leg. cu problema ,se pare ca ai rezolvat-o bine. Mi-a placut.
Lidia ,Tiara si David D.
Samurai-lady spune:
AZUMI si tatikul felicitari pentru asa un bebe dulce si frumos.
Sa creaska mare si voinik si sa va bucure zi de zi
tocmai am vazut pozele de la webshots.
Mai asteptamsi povestea nasterii.
Pupicei.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
michiyan spune:
Eu am citit Shogun,si cea mai adevarata chestie a fost cea cu cele trei inimi ale unui japonez(d.p.meu d.v.)Nu va mai zic ca am savurat pur si simplu cele doua cartulii in trei zile.Nici somn nu mi-a mai trebuit.Cine nu a citit inca,mare pacat.
A, si iarasi ceva de citit,dar in engleza -WHO MOVED MY CHESSE.Si cartea asta mi-a placut.Buna de citit la orice varsta.
sora2001 spune:
quote:-Tiara, saracu barzaune cred c-o fi facut insolatie pe caldurile astea....-Vreti sa-l cunoaste-ti pe Sora punckist-ul,nascut pe 16 Martie "2001"? http://community.webshots.com/user/elenadaniela100
Originally posted by Tiara
Sora iubita ,tocmai alergam cu spreiul dupa "vecin" si al meu zicea unde ,unde e.Ai vazut barzaunii aia ,mici si verzi care zboara pe ici pe colo.Unul ramasese infipt intr-o bluza de la uscat si pina nu a venit al meu de la munca acolo l-am lasat sa se bronzeze la soare.
Si in leg. cu problema ,se pare ca ai rezolvat-o bine. Mi-a placut.
Lidia ,Tiara si David D.
Ema si Richard-Sora
jojo spune:
Buna dimineata !!noi deja suntem in picioarre,da voi ??
La ce ora va sculati,mai ales cele cu bb daca inainte de nastere ati fost mai mult bufnite decit ciocirlii ,cum suportati schimbarea ??
Eu ,greu de tot !!
Azi suntem in genki de la 5 ,30...
MLDiana spune:
'Neata Jojo
Si noi la fel ,dimineta devreme..Oricum noi suntem in pregatiri de gradinita.Si eu ma stradui tare stind pe net.
Lidia ,Tiara si David D.