Cum vi se pare viata in Japonia? (15)
Raspunsuri - Pagina 2
sora2001 spune:
-Ninja si Dan jp, ati primit mesaj de la Crimer
-se pare ca vine in Japonia peste trei saptamanii,si vrea sa stie ceva care ma depaseste pe mine , l-am trimis la voi,si bineiteles la"Cum vi se pare viata in japonia" .Aci se lasa ateptat.dar la voi?E vrajeala sau ce .....Ema si Richard-Sora
AYUMI spune:
NinaM,ne spui si noua cum ai facut icrele de ti-au iesit super?Te rog sa ne explici mai pe indelete ca eu sunt cam grea de cap.
sandra20 spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Tiara
IA si dupa tine
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by ninja
Lmao, cica "ia si spematozoidul cu tine"
m-am "tavalit" de ras,china
da Nina ,zi cu icrelele alea ce si cum...
sora,si mie mi-a scris crimer,si eu l-am trimis la "cum vi se pare viata in Japonia?"
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Sorina-Alexa spune:
Si eu am primit mail de la Crimer!
Ninja,ce haios esti!!!!!!!M-am prapadit de ras
Sau ,mai bine zis - Tiara este haioasa
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
eli spune:
Daca vrea cineva sa aiba alaturi de numele de pe listuta adresa paginii cu poze sau a paginii personale Dc sau a albumului DC sau a unui alt link, trimiteti-mi adresa/adresele pe PM si le voi atasa listutei.
Irimell, multumesc mult pt urari si complimente!
Tiara si sora2001, distractie placuta la BBQ!
sora2001 spune:
-Tiara,asa numeste ea pe "adevaratii barbatii"
Cei care nu au inseamna ca nu sint "adavarati barbati"Ninja ,daca tot a-i tradus insemna ca si tu faci parte din aceasta categorie a"barbatiei" nu?Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
-Eli,multumesc mult,intotdeuna ai fost, si vei ramine, o fata super ...din prima clipa cind am intrat pe acest site,mi-a placut de tine...esti preferata noastra...
Ema si Richard-Sora
country girl spune:
quote:
Originally posted by sora2001
-Tiara,asa numeste ea pe "adevaratii barbatii"Cei care nu au inseamna ca nu sint "adavarati barbati"Ninja ,daca tot a-i tradus insemna ca si tu faci parte din aceasta categorie a"barbatiei" nu?
Ema si Richard-Sora
propun aici sa comasam topicul cu cel despre ce face/desface, drege si incurca un barbat adevarat
sandra20 spune:
NinaM ne lasi sa murim de pofta?..vrem reteta... te rugaaaammmm....
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
MLDiana spune:
DAca nu va traducea Ninja voi nu va prindeati, nu?
M-am saturat de mesaje serioase cu autori "seriosi".SAu am devenit pudice dintr-o data.
Acum sa ma rup si eu in figuri ca nu am mai facut-o de mult.Ce credeti sa-i zic sotului sa-mi cumpere bijuterii de ziua mea sau o masina pe care sa o conduca el ca eu tot nu am carnet?
Eli merci mult si iti doresc din suflet o nastere usoara si un bb sanatos.
Sora iubita ,.ma bucur ca nu te-ai suparat si nici nu aveai de ce.Eu am vorbit cu al meu si in viitorul apropiat ,cind e si al tau liber sa mergem la BBQ.Trebuie sa-i tinem pe baieti la distanta ca mi-o ineaca pe Tiara .
Lidia ,Tiara si David D.