Cum vi se pare viata in Japonia? (15)
Raspunsuri - Pagina 10
sora2001 spune:
-Irimell,creda-ma, azi am stat in casa ....,si maine la fel,al meu sot n-are liber,nici azi ,nici maine...ziceai de...si nu suna rau.
-V-ati culcat ?Eu n-am somn, umblu brambura pe internet,Ema si Richard-Sora
jojo spune:
Nanatigru,nu disparea !!!
Te rog mai posteaza,mai povesteste-mi ce mai e nou pelaHTB,daca ai sti ce dor mi-e de locurile acelea,Am colindat in lung si-n lat de la Nagasaki pina-n Sasebo de nenumarate oricu trenu,toate satucurile,tot coltisorul,sunt pur si simplu indragostita de linistea,si frumusetea de acollo......Eh,si ma apuca iar doru...
jojo spune:
Irimell,da,ai dreptate intradevar,deja nu mai imbraca nimeni kimono fara ajutorul unui profesionist
Soacra mea coase si este si designer de kimonouri,deaceea eu,na,m-am scos(macar la atita -mi prinde bine)ca-n rest
Uite ca acum ne-am intors si povestea a fost alta,de atita graba am uitat sa luam camera(mai bine zis barbatu-mio cu capu-n traista)
si am facut poze cu camera din aia de unica folosinta,si cred ca s-a ales prafu de pozele mele
Dar o sa fac niste poze asa in kimono special ca sa le vedeti!
Eh,barbate,barbate...
Hai ca mac la culcare,sunt trezita de la6,si mi s-a cam dus bateria
Noapte buna!!!!!gagicutelor!!!!!!
Sorina-Alexa spune:
Buna seara ,fetelor!
Imi pare rau c-am disparut,dar astazi am fost la plimbare.
Jojo,da,ai dreptate ,nu merita sa repar tel.,costa la fel ca unul nou,si-mi convine mai mult sa-mi cumpar alt telefon.Asa sunt sigura ca functioneaza bine.
Am fost si eu anul trecut in vizita in Yamashita Park,este superb,imi doresc asa de mult sa mai merg odata.Intr-adevar,Yokohama este un oras superb.Tu in ce zona locuiesti?
Nu uita sa faci poze in kimonou
Noapte buna si tie!
Irimell,multumesc pentru informatii,esti o draguta!
Te invit si eu la un pahar de vin,ce zici?
Oyasumi,gasca!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Irimell spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Eu nu am somn...
Ayumi, hai sa dam noroc ca poate ne vine somnul!!!
Pupici,
Irimell