Cine poate intelege barbatii???
Raspunsuri - Pagina 5
Nadia1976 spune:
Danelutza, ne-am gandit si la asta, ca la divort sa ceara custodie totala, dar apoi, ne-am gandit si la sentimentele fetitei... Aici, dupa 12 ani judecatorul intreaba copilul cu cine vrea sa ramana si imi amintesc o seara, nu demult, cand ne uitam toti trei la un film in care un copil era pus sa aleaga intre mama si tata si ea a spus ca ea nu ar putea face niciodata asa ceva; si, oricum ar fi, tot mamica ei ramane; mai bine cu o mama care sa te certe toata ziua, dar sa fie aproape, decat sa o vezi un week-end pe luna si in vacante. Ne-am gandit la asta, dar nu credem ca e solutia cea mai buna pentru copil. Poate gresim, dar adevarul e ca nu prea avem nici curajul sa o intrebam ce ar face intr-o asa situatie; nu vrem s-o ranim; e copil, de ce sa treaca prin asa ceva?! Si suntem siguri ca ar alege sa ramana cu noi; nu-l place pe viitorul sot al mamei, ca o mai lovea, in trecut, maica-sa la fel, si acum o cearta si o pedepseste tot timpul. De ex., de Craciun i-a cumparat tv in camera, apoi la o lunai l-a luat, ca a plecat la scoala fara gecuta pe ea. Si la noi are tv in camera, are video, are DVD, are Play Station si de ziua ei vrem sa-i luam o camera de luat vederi, ca de cand am luat noi una ne innebuneste ca vrea si ea una a ei... Da, stiu, o sa ziceti ca e o rasfatata, dar... e numai una, asa ca deocamdata... Cand vom mai avea unul... vor fi doua (sau doi) rasfatati in casa.
aniella spune:
sincer...nici prin cap nu mi trece sa te judec...a fost alegerea ta....ma mir cum poti sa faci fata si te admir in aceelasi timp...sincer ei cred ca as fi innebunit sa trec printr-um avort..si mai ales ca ai complicatiile pe care le ai...primul tau mesaj m-a lasat cu lacrimi in ochi...multa bafta si fericire
cu prietenie si respect
aniella
Bubbles spune:
quote:
Bubbles, in ce provincie a Canadei primeste un copil nou nascut $ 250.00/luna, indiferent de situatia parintiilor?Unde? Poate cei ce-s pe ajutor social, sau single parents.
In Quebec, corect. Nu numai cei ce sunt pe ajutor social sau divortati, ci si ceilalti, pina la un anume nivel al salariului familial anual.
quote:
nastere se dadeau si bani, au alta legislatie, cel putin in 1993 plateau.
Nu se mai platesc acei bani pe nasteri. Nu mai retin, dar parca pentru a treia nastere se primea o suma destul de importanta.