Cine poate intelege barbatii???
Raspunsuri - Pagina 4
ocebine spune:
De ce sa parasesti tara cind el are toate intentiile de a se casatori?
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Stii ce, chatonel? Cand nevasta te lasa cu o rata la casa $800/luna), una la masina ($400/luna), 6 carti de credit pe care TREBUIE sa le platesti si mai platesti si suport pentru copil, nu stiu daca iti mai arde sa mai platesti aproape $2000 actele de divort. Cum am mai spus: NU SARITI SA JUDECATI, ca nu stiti...
tu esti copil si trebuie sa-ti explic, se pare...rata la casa... e pt ca stati in ea, deci e normal sa o platiti, la masina la fel, ca doar nu e gratis, cartile de credit is mai ciudate, pt ca stiu ca la voi se da credit pt multe prostii...
Toulouse, la ville rose
Bubbles spune:
quote:
Cand nevasta te lasa cu o rata la casa $800/luna), una la masina ($400/luna), 6 carti de credit pe care TREBUIE sa le platesti si mai platesti si suport pentru copil, nu stiu daca iti mai arde sa mai platesti aproape $2000 actele de divort. Cum am mai spus: NU SARITI SA JUDECATI, ca nu stiti...
Scuze, fac un pic haz de necaz:
De aceea e bine sa fii sotie si nu sot in Canada
Un coleg spune ca: "nu pot sa divortez de nevasta-mea, mi-ar lua totul, copiii, masina, casa, salariul... ; nici masina de spalat nu mi-as lasa-o"...
Bubbles spune:
Muncitori, quebecosii astia...
Noi cunoastem multe cupluri care au copii, nepoti, si nu sunt casatoriti, ci doar traiesc in concubinaj, pentru ca-n cazul unui divort, sa nu plateasca toate cheltuielile aferente. Strategii financiare
oz spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Cand nevasta te lasa cu o rata la casa $800/luna), una la masina ($400/luna), 6 carti de credit pe care TREBUIE sa le platesti si mai platesti si suport pentru copil, nu stiu daca iti mai arde sa mai platesti aproape $2000 actele de divort. Cum am mai spus: NU SARITI SA JUDECATI, ca nu stiti...
recunosc ca nu cunosc situatia indeaproape dar... rata la casa, care-i deosebirea daca platesti rata sau chirie? trebuie sa cheltui pentru locuinta oricum. rata la masina, pai cine se plimba cu ea? suportul pentru copil...no comment, bietul copil nu trebuie hranit, imbracat, etc? 6 carti de credit????? el nu a stiut de ele? sau nevasta-sa a cheltuit pe ascuns?
eu zic ca-i doar un plangacios, ba ii trebuie copil, ba nu-i trebuie dar nu se fereste si nu te anunta ca s-a razgandit, s-a despartit de nevasta-sa de 8 ANI!! si asteapta sa bage ea divortul ca sa plateasca actele cand ea are si copilul lor . In 8 ani nu a gasit 2k sa rezolve actele si asteapta sa plateasca nevasta-sa care are si un copil de crescut?
Danelutza spune:
Cu divortzul, dupa cite am intzeles, si aici e la fel, daca da peste o nevasta corespunzatoare, barbatul risca sa ramina si fara chilotzei, nu mai vorbim de casa, masina...
Daca te iubeste cu adevarat, ceea ce-tzi doresc din inima, va casatoritzi, iar copilul poate veni la orice virsta, stii ca Charlie Chaplin a facut ultimul copil la 70.... si nu stiu cit.
Voua va doresc sa-l facetzi cit mai curind posibil
Pupici si mult noroc in dragoste
Nadia1976 spune:
oz draga, da-mi voie sa-ti raspund: "saraca nevasta-sa, care are si un copil de crescut...". Au custodie comuna, deci intr-o perioada de 4 saptamani, copilul este la noi 2 saptamani si la maica-sa 2 saptamani. I-am cumparat EU haine, si inclusiv sosetutele le-a dus la maica-sa ca zice ca nu are nici sosete la maica-sa, ca le poarta pe ale ei. De haine... nu mai vb., vine acasa murdara de nu va imaginati, cred ca poarta 3-4 zile la rand aceleasi hainute, nu o data s-a intamplat ca vine acasa dupa cateva zile petrecute la maica-sa, purtand aceleasi hainute, dar foarte murdare. La pranz, in pauza de la scoala, merge, zilnic, e drept numai la maica-sa sa manance de pranz (ca sta chiar langa scoala) si o saptamana intreaga s-a plans ca nu i-a lasat maica-sa altceva decat pizza rece. Pai daca noi ii cumparam haine si role si ce mai are nevoie si le duce la maica-sa (ca acolo nu are), de ce oare tot noi platim suport ptr. copil??? Ca asa-i legea! Nu cred ca-i corect! Nu, nu vreau sa ne plateasca ea noua, dar nici nu cred ca ar fii cazul sa-i platim noi ei! Fetita joaca iarna popice (sambata dimineata) si cine credeti ca plateste? NOI, normal, ca ma-sa, saraca, de unde?! Vara merge in tabere scolare, si cine credeti ca a platit tabara? NOI, normal, ca ma-sa, saraca, de unde?!
Danelutza spune:
Atunci ma trezesc si eu si intreb, nu e mai bine s-o crestetzi voi, daca tot contribuitzi din plin ?!
Nu stiu daca este sfatul cel mai bun, dar asa poate reusitzi sa va intemeiatzi o familie
Pupici si multa, multa putere si mai ales rabdare
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by Bubbles
Intr-adevar, fiecare copil nascut pe teritoriul canadian primeste automat cetatenie, indiferent de situatia parintilor. Primeste si o alocatie lunara, dar suma este in jur de 250 dolari / luna.
Bubbles, in ce provincie a Canadei primeste un copil nou nascut $ 250.00/luna, indiferent de situatia parintiilor?Unde? Poate cei ce-s pe ajutor social, sau single parents.
Noi, eu si sotul cetateni canadieni, cu servicii, in 2000 am nascut primul copil. Da, primeste automat cetatenia canadiana, dar banii? In Toronto/ Ontario? Eu nu am auzit si nici primit nimik. Trebuia sa facem aplicatie la provincia Ontario sa primim cei $ 30.00 alocati copiluilui. Ne-am lipsit, $ 30.00 in plus sau in minus tot-una. Dar $ 250.00? Nu cred. Poate in Quebec, unde la nastere se dadeau si bani, au alta legislatie, cel putin in 1993 plateau.