Cine poate intelege barbatii???
Raspunsuri - Pagina 3
infofun spune:
Nadia, iubita, sa ne tii la curent cu noutati si sa auzim de bine!!!
GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
lily spune:
Nu inteleg anumiti barbati.
Cel alaturi de care ai ales sa iti traiesti viata in Canada, care are deja un copil de 12 ani si si-a pierdut tatal e de inteles ca nu putea sa isi doreasca alt copil in acele momente. Isi plingea durerea, despartirea de tatal lui.
Try a explicat atit de bine !
Sarcina extrauterina nu o puteai pastra, dar imediat ai ramas iar insarcinata si a trebuit sa faci avort deoarece situatia nu iti permitea sa pastrezi copilul.
Acum citiva ani,am auzit de niste romani plecati in Canada ca dupa ce ea a nascut, copilul a primit automat cetatenie si mama avea dreptul lunar la o suma de bani pt a-l creste.
Chiar daca ai regrete, sigur Dumnezeu te iarta, nu te condamna la infinit. Daca poti sa iti procuri o Biblie, citeste din ea, roaga-te si gindeste-te ca viata are plusuri si minusuri, iar barbatii sint si ei oameni, au slabiciuni, au momente cind au mare nevoie de sustinere.
Sanatate si tot ce e mai bun iti doresc!
"Secolul 21 va fi religios sau nu va fi deloc" -Andre Malraux
Bubbles spune:
quote:
Acum citiva ani,am auzit de niste romani plecati in Canada ca dupa ce ea a nascut, copilul a primit automat cetatenie si mama avea dreptul lunar la o suma de bani pt a-l creste.
Intr-adevar, fiecare copil nascut pe teritoriul canadian primeste automat cetatenie, indiferent de situatia parintilor. Primeste si o alocatie lunara, dar suma este in jur de 250 dolari / luna.
Insa toate acestea nu rezolva problema parintilor, sau a mamei in acest caz, statul nu-i da rezidenta numai pentru c-a nascut aici.
Oricum, nu poti sa traiesti aici cu 500 dolari, ci cu un minim de 1000 si ceva / luna, iar aceasta suma este deja mult prea insignifianta pentru nevoile unei mame si ale unui copil.
Inteleg foarte bine tragedia situatiei si poate ca un procentaj mare dintre noi, daca am fi fost in locul Nadiei, am fi facut la fel. Nu spun asta pentru a o motiva in vreun fel, pentru a gasi vreo explicatie, desi personal, nu as face niciodata un avort. Insa exista un mare "dar"... dar "niciodata sa nu spui niciodata", in diverse cazuri, nu ai de ales, in ciuda regretelor, dorintelor.
Iti doresc mult curaj, sa treci peste aceste momente si sa aplici curind pentru rezidenta, si totul sa se rezolve curind.
Danelutza spune:
Ca sa pun si eu putzina sare pe rana, scuza-ma dar esti sigura ca la schimbat moartea tatalui, sau... ca sotzia a depus actele pentru divorz.
Iarta-ma daca te-au jignit aceste cuvinte.
As dori din suflet sa te pot ajuta cu ceva, si mi-as fi dorit pentru tine si mai mult cred pentru mine, ca tu sa fi lasat acel copilas, dupa ce ai pierdut prima sarcina
Nadia1976 spune:
danelutza, ceea ce l-a schimbat a fost moartea tatalui, deoarece viitoarea fosta sotie a depus actele la cateva luni dupa avortul meu. Si singurul motiv pentru care nu a depus el actele pana acum e ca cel care intenteaza divortul plateste actele...
conchita spune:
quote:
Originally posted by Bubbles
Intr-adevar, fiecare copil nascut pe teritoriul canadian primeste automat cetatenie, indiferent de situatia parintilor. Primeste si o alocatie lunara, dar suma este in jur de 250 dolari / luna.
Bubbles, se pare ca nu. exista un topic la Legislative unde am dat paragrafele din lege, se numeste "cetatenie canadiana" si e deschis de marcellina. cica nu primesc cetatenie copiii nascuti in Canada din parinti care au statut ilegal acolo. desigur ca nu e situatia Nadiei.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
danelutza, ceea ce l-a schimbat a fost moartea tatalui, deoarece viitoarea fosta sotie a depus actele la cateva luni dupa avortul meu. Si singurul motiv pentru care nu a depus el actele pana acum e ca cel care intenteaza divortul plateste actele...
:))) Nadia, te rog sa ma ierti, dar chiar ca nu ma pot abtine :)))
Asta da, barbat adevarat!!!
Toulouse, la ville rose
Bubbles spune:
quote:
nu primesc cetatenie copiii nascuti in Canada din parinti care au statut ilegal acolo
Nu pot sa spun c-am mai citit legile in ultima vreme, dar cunosc un caz: o amica are acelasi statut ca si Nadia, este aici cu viza de munca, a nascut un copil care a luat cetatenie automat (poate deoarece tatal este aici legal).
Si in urma cu citiva ani, daca-mi amintesc bine, am vazut la tv cazul unei tipe de undeva din America Centrala, nascuse aici pe cind era deja in ilegalitate (venise in vizita si raminsese in continuare), iar copilul a primit pina la urma cetatenia.
Totodata, stiu persoane in Statele Unite, ilegali si ai caror bebelusi au cetatenie americana, prin nastere. De aceea presupuneam ca daca-n Statele Unite este valabila aceasta situatie, si cum si-n Canada era posibila in urma cu ceva vreme, ar mai fi si acum.
In fine, cum Nadia este aici cu viza de munca, nu este vorba de ilegalitate, iar tatal copilului ar fi deja cetatean.
Imi cer scuze daca am "spus prostii" si cind voi avea timp, o sa citesc noile legi.
Nadia1976 spune:
Stii ce, chatonel? Cand nevasta te lasa cu o rata la casa $800/luna), una la masina ($400/luna), 6 carti de credit pe care TREBUIE sa le platesti si mai platesti si suport pentru copil, nu stiu daca iti mai arde sa mai platesti aproape $2000 actele de divort. Cum am mai spus: NU SARITI SA JUDECATI, ca nu stiti...
Nadia1976 spune:
Pai, da, copilul primeste automat cetatenie canadiana, dar legea este ca mie nu-mi da nimeni rezidenta doar pentru ca copilul meu e cetatean canadian. Copilul poate ramane, ca e canadian, dar tu, mamica, trebuie sa parasesti tara...