hotarirea de a deveni mama
Raspunsuri - Pagina 2
furni spune:
Sinzi, ea ii refuza acest drept? Orice copil are 2 parinti (vrand nevrand). Vorbind serios cand facem copiii stie vreuna dintre noi ce ne rezerva viitorul? Daca il faci in cadrul legal ai garantia ca va avea ambii parinti naturali alaturi de el? Chiar si aici putem vedea cate mamici sunt singure dar fericite alaturi de puii lor care se dezvolta inconjurati de dragoste si considera copilul cea mai mare realizare a lor. Daca ne facem ochii roata prin intreaga lume gasim o gramada de mamici singure care au facut copii din relatii cu parteneri langa care nu mai sunt demult; este dreptul lor de a fi MAME.
Va pup.
MLDiana spune:
Pin' la urma isi doreste mai tare sa aibe un copil decit o relatie cu partenerul.PAi il mai iubeste pe X sau cum?Eu zic sa mai astepte putin.Poate omul nu si-a revenit din soc.
Lidia ,Tiara si David D.
country girl spune:
quote:
Originally posted by furni
Sinzi, ea ii refuza acest drept? Orice copil are 2 parinti (vrand nevrand). Vorbind serios cand facem copiii stie vreuna dintre noi ce ne rezerva viitorul? Daca il faci in cadrul legal ai garantia ca va avea ambii parinti naturali alaturi de el? Chiar si aici putem vedea cate mamici sunt singure dar fericite alaturi de puii lor care se dezvolta inconjurati de dragoste si considera copilul cea mai mare realizare a lor. Daca ne facem ochii roata prin intreaga lume gasim o gramada de mamici singure care au facut copii din relatii cu parteneri langa care nu mai sunt demult; este dreptul lor de a fi MAME.
Va pup.
http://community.webshots.com/user/furni001
Da mah, are dreptul sa fie mama si societatea accepta ca normal intr-o familie sa si procreeeze, dar in cazul de fata nu sunt o familie, au planuri de viitor comune dar ele nu includ si un copil. cel putin nu cu acordul ambelor parti.
Si atunci sa pui omul in fata faptului implinit, sperand ca poate iubeste cupchilu', parerea mea e ca nu se face. Chiar in scopuri nobile - cum e acela de a deveni mama - tot minciunica e si tot tradarea increderii se numeste.
filofteia spune:
Dar el o iubeste daca nu vrea sa aiba un copil cu ea?
Tot din experienta eu va spun ca il iubeste. Si nu il minte ci isi duce lupta. Eu cand stiam ca pot ramane insarcinata i-am spus ceva de genul : "Eu stiu? Poate da.. poate nu" Iar cand am ramas i-am spus de la 6 saptamani... si am primit o intrebare seaca "Tu vrei sa lasi acest copil?" "DA".
Apoi s-a obisnuit cu ideea.
Si va spun eu ca l-am iubit mereu si-l iubesc si acum...
cami30 spune:
Un copil se face in doi.. cu acordul ambilor parteneri, e cel mai cinstit. Nu poti obliga pe cineva sa devina parinte daca acesta nu isi doreste, oricat de mult ar fi implicate sentimentele aici. Nu are nici o legatura iubirea cu facutul copiilor.
Daca vrea neaparat un copil sa mearga la banca de sperma, e f simplu asa...
Daca il iubeste va astepta, va face compromisul pana cand si el va fi pregatit.
Asa mi se pare corect
cami
sinzi_ana spune:
DAr daca face un copil fara sirea lui si fara voia lui nu se cheama VIOL? eu asa as considera-o!!!
Daca ea nu ar vrea un bebe si el da, si ar gauri prezervativul? E mai corect asa?
Adevarul ca nu stii ce iti rezerva viitorul cand faci un copil, dar macar stii ce iti rezerva prezentul!
Sinzi si DAvid
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by cami30
.Daca vrea neaparat un copil sa mearga la banca de sperma, e f simplu asa...
Daca il iubeste va astepta, va face compromisul pana cand si el va fi pregatit.
Asa mi se pare corect
cami
Bine zis.
Sinziana esti tare.
Lidia ,Tiara si David D.
furni spune:
Stiti care e treaba? El are copil mare, amanta tanara, vrea sa-si traiasca omul viata. De ce sa se lege la cap din nou? Il doare in pix de ea . Si tot ea sa-l astepte pe el???? Merita compromisul.Pai mai are putin de asteptat si apoi nu mai face copii oricum; nu mai poate decat sa observe cum si-a ratat viata.
Va pup.
cami30 spune:
furni.. rationamentul tau nu imi place.. Faci copilul doar pentru ca ticaie ceasul biologic si nu mai functionezi? Si trebuie sa-ti faci rost repede de un urmas sau un ajutor la batranete sau faci copilul intr-un cadru armonios care se numeste familie si unde cei doi parinti sa-si ofere dragostea rodului iubirii lor - copilul
cami
furni spune:
Cami, faptul ca peste o anumita varsta o femeie nu mai poate avea copii (ceasul biologic nu mai suna, dupa cum te-ai exprimat) este o realitate!
Eu din mesajul lui Alina_s nu am inteles ca, motivele pt. care sora ei isi doreste cu disperare un copil ar fi cele expuse de tine (rost de urmas sau ajutorla batranete) si nu-mi permit sa interpretez in acest mod mesajul ei. Daca nu crezi ca ar fi si alte motive pt. care o femeie isi doreste copiii in viata ei, iti recomand rubricile: "asteptand un ingeras...", "odiseea nasterii..." si altele.
Va pup.