V-ati schimba cetatenia ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Cetatenia japoneza se da acorda atat de greu aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by Ninja

Cam asa ceva. Doar stiti ca trebuie sa mergeti in fiecare an la primarie sa va verifice aia daca sinteti inca maritate...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
.

HA!
Asta in caza ca primesti cetatenia sau cum?
Nu cred asta.DACa primesti cetatenia poti sa stai si nemaritata.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

De ce nu-ti depui actele pentru permanent,Eliana?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

-M-ajuta la ceva cetatenia japoneza?

-Daca vreau sa-mi i-au un job,mi-l vor oferi m-ai repede?
La anul trebuie sa-mi i-au licenta ,si daca nu sint cetatean japonez vor fi mai exigenti?

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Tiara
.

[quote]Originally posted by sora2001
[br.].-Daca vreau sa-mi iau un job,mi-l vor oferi m-ai repede?
.]PE tava.
La anul trebuie sa-mi iau licenta ,si daca nu sint cetatean japonez vor fi mai exigenti?

Incearca!

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

e careva dintre voi care are permis de sedere permanent ?
si eu vreau sa depun actele anul acesta si as dori sa stiu cam cat dureaza.
Inca o intrebare,cu vizele cum e ?
Eu am akum viza pe 3 ani.....urmatoarea viza o sa fie pe 3 ani sau 5 ani ?

Multumesc mult

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Mie mi-a placut pasaportul canadian,plus ca nu (prea) am nevoie de vize de unde calatoresc. Am pastrat si cetatenia romana, pasaportul imi este expirat de cativa ani, nu am de gand (inca) sa-mi fac unul nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

quote:
Originally posted by saphir

P.S. Chiar daca esti cetatean german, japonez, chinez etc, originea iti ramane romana, nu??

Da, originea-i una, cetatenia-i alta. Originea este data de locul nasterii (esti originar din China sau originar din Venezuela). Cetatenia reprezinta apartenenta legala, cu drepturi depline, la o anumita tara. Exista insa si apatrizi. Persoane fara nici o cetatenie sau "oameni fara tara". Ei au pasaport al Natiunilor Unite. Cunosc cazuri de romani ajunsi in Germania care au depus actele pentru a obtine cetatenie germana si care, pentru a forta mana autoritatilor germane au renuntat la cetatenia romana inainte de a o obtine pe cea germana. Multora dintre ei nu li s-a acordat insa cetatenia germana si au ramas...fara cetatenie. Ei sunt ocrotiti de legile internationale si tara in care se afla la momentul in care devin apatrizi nu are dreptul sa-i expulzeze. Sa-i expulzeze, unde? Ca ei nu mai apartin nici unei tari! Germania e un caz mai special. Datorita numarului prea mare de etnici romani apatrizi, a incercat sa "convinga" statul roman sa-si ia "originarii" inapoi. Este ilegal. S-a incercat incalcarea unor drepturi internationale ale omului.

Si acum, o problema deosebit de ciudata. Ce nationalitate va avea un copil nascut din mama frantuzoaica si tata senegalez daca acel copil este nascut in timpul unei calatorii cu avionul? Avionul pleaca din China si are ca destinatie Statele Unite. Este un avion fabricat in Canada si apartine liniilor aeriene AustrianAirlines. In momentul exact al nasterii, avionul se afla deasupra Braziliei. Ce nationalitate va avea noul nascut?

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quote:
Originally posted by vektros
Si acum, o problema deosebit de ciudata. Ce nationalitate va avea un copil nascut din mama frantuzoaica si tata senegalez daca acel copil este nascut in timpul unei calatorii cu avionul? Avionul pleaca din China si are ca destinatie Statele Unite. Este un avion fabricat in Canada si apartine liniilor aeriene AustrianAirlines. In momentul exact al nasterii, avionul se afla deasupra Braziliei. Ce nationalitate va avea noul nascut?

Austriaca, bietul cupil.. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

quote:
Originally posted by lexi

Austriaca, bietul cupil.. :-)

Ntzzzz

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput