Unde se pot inrama goblenuri?
Mai mamici mai (si tatici)
Unde in Bucuresti se pot da la inramat goblenuri? Asta in ideea ca reusesc si eu sa ma mut saptamana asta, daca nu clachez nervos intre timp.
Cat am fost insarcinata am goblenit la greu. Chiar lucram la un goblen cu o fetitza si un baietel si prin luna a 9-a imi spuneam sa termin goblenul inainte de a naste ca dupa aia nu mai am timp. In dimineata cand l-am terminat am inceput sa am ceva crampe si ma gandeam ca ar fi culmea sa nasc chiar atunci. Nu s-a intamplat asa, si pana sa nasc am mai inceput unul pe care am spus ca-l termin pana ma mut in Buc. Asa ca ma grabesc sa-l termin ca sa ma mut (si nu la marmacie
).
Si ma gandesc ca daca tot le-am facut sa le si inramez.In Iasi stiu unde, dar nu mai am timp. Poate stiti voi in Bucuresti unde pot sa o fac, eventual cat mai aproape de Dr.Taberei.
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Raspunsuri
teo1970 spune:
eu am inramat goblenuri la Nielssen; au rame frumoase (de lemn sau metal) si passe-partout-uri in diverse culori (mai tari sau pastel).
calitatea inramarii nu e chiar nemaipomenita, pentru ca dupa un timp gobelurile cam fac "valuri" daca nu sunt f. bine intinse, dar ramele sunt frumoase si elegante.
am mai inramat si la un centru din asta obishnuit de inramat tablouri, mult mai ieftin intr-adevar, dar ramele sunt mai putzin calitative shi au un aspect asha, mai comun ...

mari_alhillo spune:
du-te pe lipscani,este acolo un centru,daca stii fostul magazin apartamentul,sau strada franceza,este un centru geamuri oglinzi,eu am inramat acolo,daca vrei mai multe relatii da-mi mesaj privat
carmenutza spune:
eu am inramat pe Mosilor..la un centru de oglinzi si inramat tablouri...aveau tot felul de rame...au iesit super dragutz.
Carmen si bb Maya Alexia
alma spune:
Fetelor, voi cum lucrati goblenul? Punct cruciulita? Fata mea vrea sa se apuce de cusut si eu n-am facut niciodata goblen, doar motive populare pe etamina. Ata se pune in doua?
Dati-mi o mana de ajutor
!
http://community.webshots.com/user/freediaro
kita spune:
De inramat poti sa te duci pe Dorobanti, langa cofetaria Ana, imediat este un centru de fotografii si unul de inramat.Crede-ma ca am incerct mai multe centre pana sa ma opresc la acesta, si la ei am inramate nu mai putin de 15 goblenuri (Ei, o manie de -amamei de a mi le face cadou si de a mea de a i le cumpara). Nu ti-am spus asta ca sa ma laud ci numai sa scot in evidenta clitatea inramarilor. Sunt o idee mai scumpi decat in alte parti, insa sunt acolo fete care iti si recomanda ce rama sau paspartu sa folosesti, sau daca tii mortis o anumita culoare de rama iti ofera ele mai multe variante.
Kita (Alina)