Ajutor...recuperare teren..cu cantec!!!!

Ajutor...recuperare teren..cu cantec!!!! | Autor: floarea_soarelui

Link direct la acest mesaj

Soacra mea are mostenite 20.0000 mp teren in cj ...intr-o zona in care acum s-au construit vile. Au depus dosare pt recuperare inca din anii 90...la primarie...dosare care au fost pierdute pe rand...pur si simplu nu se mai gaseau...desi figurau in registru ca depuse. Intre timp primaria a dat terenul la altii...nu s-a construit inca nimic pe 15.000mp. Pana la urma au dat Primaria in judecata...cu chiu cu vai s-a gasit un dosar...care era datat cu o luna ianinte ca primaria sa dea terenul altora...dupa amanari si iar amanari...ba ca nu gasea primaria dosarele...au dat verdictul...ACTIUNE RESPINSA!!!! Motivatia: nu ati fost interesati de teren ca nu au trimis acte doveditoare desi primaria le ceruse (aiurea...nu le-a cerut...pt ca nu au gasit dosarele pana la judecata)...intre timp au depus actele doveditoare...inainte de finalul procesului la cererea judecatoarei...Si totusi...actiunea a fost respinsa pe o motivatie care pe mine ma duce cu gandul la ceva spagi date pt atare motivatie. In fine ...se poate face apel...in 15 zile. Va rog mult...puteti sa-mi recomandati un av bun in Cluj...si sa-mi spuneti cat de ''legala'' este p motivatie de genul...'' nu ati fost interesati''...cand toate dovedesc ca terenul apartine familiei..ca s-au depus dosare de restituire la timp...? Suntem bulversati si cu acea senzatie de greata fata de jutitia in tara asta...Poate cineva sa ma ajute ...cu un avocat ...sau cu orice care ar putea sa fie folosit la urmatorul proces. Se pare ca terenul a devenit valoros si nu vor sa-l scape din mana. Multam fain aticipat pt orice ar putea face ceva lumina.

Dana...mama de bb Ioana

floarea soarelui